Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Executive Hotel Vintage Park 3-sterren

1379 Howe Street, V6Z 2R5 Vancouver, Canada

#50 van de 81 hotels in Vancouver

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 751 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    6,3
    Prima service, goede bedden, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt nu in een bouwput waardoor we elke ochtend vanaf 7.00 uur enorme werkzaamheden zijn. Kan het hotel weinig aan doen, maar als je hier niet voor een zakentrip bent is het best vervelend om zo vroeg wakker gedrild te worden.

    Prima service, goede bedden, goede locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    5,4
    De locatie is heel goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel enorm tegen. Vrij hoge prijs (12€) voor weinig keus. Voor minder geld vind je in de buurt makkelijk beter. Kamers zijn proper maar enorm verouderd.

    De locatie is heel goed. Internetverbinding was overal vlot in de accommodatie. Kamer was net en ruim. Vriendelijk personeel aan de balie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    3,8
    Oud, vies en kapot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud, vies en kapot. De prijs niet waard.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,3
    goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    airco staat veel te koud

    Heerlijk ontbijt, zalige bedden, supergoeie centrale locatie!

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,7
    Parkeergarage waar we uiteindelijk niet voor hoefde te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer, weinig uitzicht, aan de rand van de stad waardoor je lang moet lopen naar Gastown.

    Parkeergarage waar we uiteindelijk niet voor hoefde te betalen.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: