Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Grand Pacific 4-sterren

463 Belleville Street, V8V 1X3 Victoria, Canada

#10 van de 52 hotels in Victoria

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1194 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,3
    Let op de afrekening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Victoria Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het voorschot wat in rekening wordt gebracht op eventuele schade en/of gebruik in het hotel wordt zonder waarschuwen van de rekening afgeschreven. Bij navraag bij het afrekenen werd aangegeven dat het binnen 2 weken teruggeboekt zou worden. Het wordt dan lastig om te controleren of alles goed gegaan is. Groot minpunt.

    Het is een 25 meter zwembad, welliswaar niet zo diep (ca 1,25 m).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,8
    Prachtig hotel pal aan de haven met luxe ingerichte kamers en een restaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Uitzicht op de Haven - 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Onze suite was zeer ruim en zag er luxueus uit, dit geldt tevens voor de badkamer. We hadden betaald voor uitzicht op de haven en dat was het dubbel en dwars waard! Er is een terras buiten waar je heerlijk kunt borrelen en er is een goed restaurant. De ligging van het hotel is erg mooi.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,8
    Het was een zeer aangenaam verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Signature Victoria Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad viel wat tegen !

    Voor ons korte verblijf was het een uitstekend hotel, de ligging was super !! Het was een goed ontbijt ! De kamer was mooi en rustig!we kunnen geen min punten opnoemen !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    Het zwembad was super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Signature Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Haven
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijten zou ik elders doen. Te duur voor wat het is. Bij het ontbijtbuffet is bijvoorbeeld geen naturel yoghurt waar ik zo van houd.

    Het zwembad was super! Een 25 meterbad. Het viel me op dat er (bijna) geen chloor in het water zat. De fietsen die je kunt lenen bij het hotel zijn top. De route die wordt voorgesteld (rondje Dallas Road) is erg leuk om te doen. Veel stopcontactaansluitingen naast het bed! Uitzicht op de haven met de vliegtuigjes was fenomenaal!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,1
    Mooi hotel, prijs - kwaliteit niet in overeenstemming. NIet echt rolstoelvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt op de laatste dag was niet mogelijk omdat het moederdag was en je alleen met een reservering kon ontbijten. Personeel verzuimt gewoon even om dat te vermelden. Wel wordt vermeld dat men de buitenboel aan het schoonmaken is en dat je ramen en deuren gesloten moet houden. Het ontbijt vergeten ze gemakshalve maar even.

    Mooi hotel, vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    10
    Geweldig genoten :-D
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Victoria Kamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht over de Woonwijk
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets aan het hotel of personeel wat mij tegen viel.

    Bij de balie geven ze je al het gevoel dat je erg welkom bent. Het zwembad, sauna en stoombad is super. De kamer is schoon en mooi en de bedden zijn super, je slaapt als een roos. Room service is ook erg goed, ruimte keuze. De locatie van het hotel is perfect, dichtbij de meeste bezienswaardigheden. Zeker een aanrader!

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    9,6
    Fantastische locatie en enorm zwembad en fitness.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, wel prijzig.

    Fantastische locatie en enorm zwembad en fitness. Gratis fietsen.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    9,2
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging. Zeer goed restaurant in het hotel zelf Ontvangst aan de balie was exemplarisch

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: