Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Greenbrier Hotel 3-sterren

1393 Robson Street, West End, V6E 1C6 Vancouver, Canada

#66 van de 86 hotels in Vancouver

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 493 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,9
    Comfortabel en goede prijs/ prestatieverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou ik niet weten.

    Locatie is prima ten opzichte van de bezienswaardigheden die Vancouver te bieden heeft, veel binnen loopafstand en ook dicht bij openbaar vervoer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    10
    Heerlijke kamer, fijn hotel, leuke straat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    We hadden een soort suite kamer op de begane grond/ eerste verdieping. Echt een hele fijne ruimte, zo jammer dat we er maar 1 nacht waren! De ligging is ontzettend fijn, de straat is echt geweldig. Naar het westen ben je zo via leuke wijk op het stadstrand en zuid oost ben je in no time down town. De prijs vond ik voor deze locatie voor een familie room (suite) met kookfaciliteiten dus ontzettend meevallen. Voor ca 15 euro per nacht je auto in hun parkeergarage zetten is ook fijn.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank is iets minder comfortabel.

    Prima locatie. Zowel tov Stanley Park als centrum. Ruime kamers. Goede opslag van de bagage. Verruimde uitchecktijd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    6,3
    Goed bed, ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer lawaaiig(verkeer) ramen moesten open wegens warmte. Slecht werkend internet Slecht werkend toilet

    Goed bed, ruim appartement Heel centraal gelegen in gezellige wijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    Het was prima en vergeleken met andere hotels in Robson Street een stuk goedkoper!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Suite
    • Verbleef 9 nachten

    Het hotel ligt aan Robson Street in Vancouver, erg drukke straat, dag en nacht, terwijl ik in absolute stilte woon in Winterswijk. Dat was wennen, maar geen echt minpunt, want dit wisten we.

    Je kon er niet eten. Geen probleem, het was een bezoek aan familie met mijn zus. De familie woont op 200 m van het hotel. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was naar onze verwachtingen!

    Perfecte ligging, vriendelijk en behulpzaam personeel, grote propere kamers, 24/24 beschikbaarheid personeel, the water en koffie.. tip top!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,9
    locatie was prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Suite met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De algemene voorwaarden die moet ondertekenen bevat een sectie met betrekking tot je persoonlijke gegevens. Je stemt toe dat zij je gegevens kunnen delen met andere (commerciële) partijen. Dit is m.i. onacceptabel. Dit moet je ondertekenen voordat je de kamer neemt.

    locatie was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,9
    goed verblijf in centrum vancouver in winkelstraat robsonstreet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    uitleg over de 300 dollar borg op je creditcard en dat deze in het bijzijn van jezelf word opgeheven en niet naardat je vertrokken bent

    geen ontbijt maar tegenover zit een Cora waar je de gehele dag kan ontbijten tegen een redelijke prijs , gratis koffie in de lobby van het hotel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    6,3
    Goed na slechte ' red tape' start
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Striktheid regels. Medewerkers passen toe wat hun is opgedragen, maar enige discretionaire bevoegdheid op grond van inschattingsvermogen medewerker ware klantvriendelijker. (Ik was mijn creditcard kwijt, maar has bankpas en cash voldoende en reservering was betaald, maar kon toch niet mijn kamer in. Van alles moeten regelen in het holst van d nacht in Nederland . Dat had de volgende ochtend gekund, gelukkig was er iemand bereikbaar..Daar sta je dans avonds laat na lange reis) t zal wel zo horen.

    Ligging en ruimte, vriendelijkheid personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,3
    De ruime kamers en goed verzorgd meubilair.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    De ruime kamers en goed verzorgd meubilair. De locatie in het centrum, op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden, musea en horeca.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,9
    Goede locatie in het.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kingsize bed

    Goede locatie in het. Entrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    5,8
    In het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast Prijs erg hoog

    In het centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oubollig

    Goed gelegen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    De bedbank was afschuwelijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Club Suite
    • Verbleef 3 nachten

    De bedbank was afschuwelijk!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,9
    Prima voor een aantal nachten en zeer centraal in stad. Alles kan lopend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite
    • Verbleef 5 nachten

    wat gedateerd interieur

    Grote ruimte, schoon en comfortabel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Goede ligging om Vancouver te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel is aan renovatie toe.

    Zeer ruime kamer. Gelukkig niet aan de straatzijde, want die was vrij druk.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    7,9
    TOF VERBLIJF? WEL WAT VERSLETEN
    • Vakantiereis
    • Groep

    TOF VERBLIJF? WEL WAT VERSLETEN

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: