Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over L'Hermitage Hotel 4-sterren

788 Richards Street, V6B 3A4 Vancouver, Canada

#1 van de 81 hotels in Vancouver

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 891 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    Citytrip Vancouver
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Boetiekkamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Klein hotel dat zeer goed gelegen is met prachtige kamers. Alles ziet er nog steeds nieuw uit. Medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader in Vancouver

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    4,6
    Dom hotel, kent eigen regels niet, slecht geregeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Boetiekkamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Je mag niet in de badjas van je hotelkamer naar het zwembad, je moet je omkleden in een krap kledinghok zonder de mogelijkheid om je kleding op te bergen. Vervolgens moet je in je badkleding door de fitnessruimte, waar je een handdoek kan pakken (niet in kledinghokje te verkrijgen, fijn voor na het douchen). Dan moet je door het restaurant naar het zwembad in je badkleding wat de dresscode expliciet verbied. De hotellobby wordt gedeeld met "bewoners". Zoals zwaar gettatoeerde, tanktopdragende mensen. Iets wat de dresscode overigens ook expliciet verbied. De electra van de halve hotelkamer was kapot. Alle stopcontacten in de badkamer functioneerden niet. Het personeel wat later kwam om het op te lossen wilde zomaar de badkamer binnenlopen waar mijn vriendin nog hoorbaar aanwezig was. Erg fijn. Stel dat zij net uit de douche kwam? Probleem is niet verholpen. Ook functioneerde de verlichting niet in het plafond van de kamer zelf. Bij binnenkomst in hotel gevraagd om een taxi naar het restaurant waar wij hadden gereserveerd. Later van ander personeel te horen gekregen dat er een courtesy car is voor de gasten. Werd niet eens vermeld door het receptiepersoneel toen ik vroeg om een taxi. Geen rookgelegenheid.

    Vrij vriendelijk personeel, alhoewel niet al te goed op de hoogte van hun eigen huisregels

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    10
    kamers
    • Zakenreis
    • Stel
    • Boetiekkamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    nihil

    kamers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,1
    Zwembad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Bedden en hoofdkussens. Te duur. Bovendien was het ontbijt voor reeds te hoge prijs niet inbegrepen

    Zwembad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Super hotel, wij komen hier zeer zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Boetiekkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was simpel maar heel duur

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Boetiekkamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en kamers uitstekend, zeer viendelijk personeel. Toplocatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    10
    Super behulpzaamheid van het personeel, van portier Michael...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super behulpzaamheid van het personeel, van portier Michael tot aan de receptie en housekeeping. Reservering van een restaurant werd schriftelijk bevestigd en op de kamer bezorgd. Chapeau!

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    7,5
    Inderdaad heel vriendelijk personeel, mooie ontbijtzaal;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging ok maar niet top. Wel heel kleine badkamer en relatief kleine slaapruimte vergeleken met de leefruimte

    Inderdaad heel vriendelijk personeel, mooie ontbijtzaal; slaapruimte wel wat klein tegenover het geheel van de flat; ook kleine minimale badkamer, niet conform het prijsniveau

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    9,6
    We stayed at L'Hermitage for 1 night to end our road...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nothing

    We stayed at L'Hermitage for 1 night to end our road trip through BC. What a nice hotel, with perfect location but most of all excellent service. Very comfy rooms, lots of space, personal attention --- a chique boutique hotel without being pretentious.

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    9,2
    Chique kamer, geweldig ontbijt, zeer vriendelijke en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen restaurant in hotel en ook niet iets behoorljks op loopafstand kunnen vinden.

    Chique kamer, geweldig ontbijt, zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.In dit hotel krijg je een gevoel van luxe en verwend worden

  • Beoordeeld op: 2 maart 2016

    7,5
    Goede locatie en een zeer vriendelijke conciërge die goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Interieur was ver van onze smaak.

    Goede locatie en een zeer vriendelijke conciërge die goede tips over restaurants gaf.

  • Beoordeeld op: 22 januari 2016

    10
    De gastvrijheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Helemaal niets

    De gastvrijheid van het personeel. Vanaf aankomst tt vertrek was heel duidelijk dat ze me overal mee wilden helpen

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,5
    Gunstige ligging en mogelijkheid om auto te laten parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen restaurant in pand zelf.

    Gunstige ligging en mogelijkheid om auto te laten parkeren.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    9,6
    service, mooie grote luxe kamers, erg schhon, prima staff.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    service, mooie grote luxe kamers, erg schhon, prima staff.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    9,2
    Persoonlijke benadering
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Persoonlijke benadering

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: