Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Toronto - Yorkdale 3-sterren

3450 Dufferin Street, North York, M6A 2V1 Toronto, Canada

#58 van de 133 hotels in Toronto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 640 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Heerlijke afsluiting van onze vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn zoon vond de tennisbaan het leukst. Mijn dochter en ik het winkelcentrum tegenover het hotel. Schoon, heerlijke bedden en goede klimaatbeheersing in de kamer. Goede verbinding met metro.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    4,6
    Goed als je met de auto bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Teveel chloor in het zwembad zodat het overal stonk (bar, Restaurant) Een aantal personeelsleden niet echt hulpvaardig. Weinig kennis over transport middelen. Geen luchthaven vervoer, wel op 15 minuten stappen voor metro en bus. Ramen waren heel vuil. Nooit gewassen...

    Goed als je met de auto bent.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,3
    Goed maar druk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten

    Ontbijt kost CAD 20,- per dag en parkeren CAD 16,- per dag. Dit terwijl parkeerplaats nooit vol staat. Holiday Inn is prima, maar ze proberen wel altijd het geld uit je zakken te kloppen. Ook zijn er veel grote groepen waardoor het er overal druk is.

    Ik verbleef zes nachten voor zaken. Na een nacht wilde ik van kamer met twee queen size bedden wisselen naar een kamer met king size. Dit ging zonder problemen en heel vriendelijk. Ik liet een broek liggen op de vorige kamer en deze lag de vorige dag keurig gewassen bij de lost en found. Heel fijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,9
    Prima en keurig hotel voor overnachten na vliegreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima en keurig hotel voor overnachten na vliegreis. Vanaf hotel trein naar Toronto genomen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,9
    goed en gezellig prima nazorg
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 4 nachten

    diner kwaliteit

    service personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,5
    Keek tegen een grote muur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keek tegen een grote muur

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,5
    Zakenreis
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten

    Geluidsoverlast van de snelweg.

    De service van de receptie.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,1
    Zwembad en kamer zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gelukkig packagecdeal via Booking, maar voor de reguliere prijs (400,- voor 2 nachten) hadden we dit nooit geboekt. Ofwel overpriced!!

    Zwembad en kamer zeer goed!

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,9
    Het bed had een oude matras waardoor je samen naar het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed had een oude matras waardoor je samen naar het midden rolde.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    5,0
    slechte prijs kwaliteitsverhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    slechte prijs kwaliteitsverhouding

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: