Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lord Elgin Hotel 4-sterren

100 Elgin Street, K1P 5K8 Ottawa, Canada

#20 van de 56 hotels in Ottawa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2020 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,3
    Super centrale locatie in Ottawa
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Queen Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht

    Top locatie, midden in Ottawa. Vriendelijk personeel wat goede tips & aanbevelingen geeft over wat je kunt doen & zien in Ottawa. Lekkere bedden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    10
    Mooi gerenoveerd klassiek hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets.

    Geen ontbijt genomen, wel bij de in-house Starbucks ontbeten. Toch gezonder. De ligging van het hotel is uitstekend, alles op loopafstand. Valet parking voor de auto is ook erg prettig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    6,3
    Perfecte locatie, tegenvallende service, te koud zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie svp hierboven.

    Het water in het zwembad was veel te koud om in te zwemmen. Terwijl we mede vanwege het zwembad voor dit hotel hadden gekozen. De valet parking is vrijdag kostbaar (30 dollar per dag) en onhandig is, dat je tussendoor zelf geen toegang hebt tot je auto. Het hotel bood, middels een kaart op het bed, gasten aan om gebruik te maken van een milieu (green) bewuste actie. Als je met het ophangen van een kaartje aan de deur aangaf dat het beddengoed en de handdoeken niet iedere dag verschoond hoeften te worden, kreeg je een tegoedbon van 5 dollar om bij de Starbucks in het hotel te gebruiken. Aangezien wij het niet nodig vinden dat het beddengoed en de hannddoeken na 1x gebruik al gewassen worden, deden wij mee asn deze actie. Groot was echter onze verbazing toen wij 's avonds wel een hele stapel schone handdoeken aantroffen, de bedden niet opgemaakt waren, de gebruikte koffiekopjes er nog stonden en geen nieuwe schone en de badkamervloer nog vol (gelukkig onze eigen) haren lag. Bij navraag bij de receptie kregen we te horen dat dat inderdaad de bedoeling was; in ruil voor 5 euro werd je kamer gelemaal niet schoongemaakt (de nieuwe schone handdoeken waren een foutje van de housekeeping). Hierna trokken wij teleurgesteld de conclusie dat de actie geen 'groene/save our planet' actie was, maar een verkapte bezuiniging op personeelskosten. De rekening die wij op de ochtend van vertrek door de deur geschoven vonden, klopte echter ook niet; het gereserveerde bedrag op onze creditcard bleek bij controle niet in Canadese dollars te staan, maar om onbegrijpelijke reden, in voor ons veel ongunstigere Amerikaanse dollars én taxes en bestemmingstoeslag werdenverrekend, terwijl deze al in het bedrag van Booking.com waren verrekend. Bij navraag bij de receptie werd dit overigens direct gecorrigeerd en bleek het een fout bij het inchecken te zijn.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,9
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra bank op kamer nam veel ruimte in beslag

    Ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,9
    ik vond het restaurant niet sfeervol
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ik vond het restaurant niet sfeervol

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,6
    Prachtige ontspannen groene stad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer was ruim en comfortabel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,5
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer met Uitzicht op het Park
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en restaurant.

    Koffie vies maar er was ook een Starbucks in het hotel dus : geen probleem Goede parkeerfaciliteiten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Klassieke kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend hotel, vriendelijke staf en ideaal gelegen. Alles prima te voet te doen

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    9,6
    Het zwembad, de heerlijke bedden, het lekkere ontbijt, de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De prijs van het ontbijt

    Het zwembad, de heerlijke bedden, het lekkere ontbijt, de ligging en het vriendelijke personeel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: