Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over M Montreal Hostel 4-sterren

1245 rue Saint-André, H2L 3T1 Montreal, Canada

#13 van de 136 hotels in Montreal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2577 beoordelingen over dit hostel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,3
    Goed, goedkoop hotel voor (ook oudere) jongeren in centrum Montreal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel ontbijt zelf klaarmaken en afwassen.

    Dit is een jongerenhotel/hostel met ook gewone hotelkamers en een ontspannen, studentikoze sfeer. Leuk als je daar van houdt. Er worden activiteiten georganiseerd (stadswandeling e.d.). Centrale lokatie bij grote universiteit en in uitgaansbuurt. Moet je ook van houden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Leuk hostel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Kamer met Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden, hele zachte matrassen. Ontbijt is basic.

    Ruime moderne kamer met een eigen keuken. Afstand tot centrum 20 min lopen. Parkeren in ondergrondse parking onder 't complex voor 20 CAD. Leuk dakterras en onder in kelder een bar, mochten we met ons kind helaas niet binnen om iets te drinken..

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Gezellig en informeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Super gezellig hostel, met prima prijs/kwaliteitsverhouding. Je wordt zeer vriendelijk ontvangen en geven je ook een uitgebreide rondleiding van het Hostel. Er is altijd iemand bij de receptie om je te helpen en er is een zeer gezellige bar in de kelder, waar vaak live muziek gedraaid wordt. Ik zou dit hostel zeker nog een keer boeken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    We kregen een gratis upgrade naar een grotere kamer met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De straat waaraan het hostel ligt is prima en de buurt is homovriendelijk wat zeker een plus is, er lopen alleen wat veel verslaafden rond die bedelen aan t begin van de rue saint catherine en de metro Berri. Kan het hostel niets aan doen natuurlijk maar als we iets als minpunt moeten noemen was dit het. De rest was top!

    We kregen een gratis upgrade naar een grotere kamer met keuken. Mooie kamer. Netjes en schoon. Had alles wat je nodig had. Personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Gratis luggage storage en ontbijt. Zelfs Zijn er jacuzzis/hottub. Daarnaast is t clientèle verschillend en lopen er mensen van alle leeftijden rond. Hostel ligt centraal en op 5 min lopen van de metro Berri-Q (groot aanknopingspunt voor meerdere metrolijnen) en in de buurt van de Latin Quarter en Oud Montreal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,6
    Goed ontbijt, goede sfeer, vriendelijk personeel, nette...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Was nog gedeeltelijk in aanbouw tijdens hoogseizoen. Weliswaar geen last van gehad. Dakterras was nog niet open.

    Goed ontbijt, goede sfeer, vriendelijk personeel, nette faciliteiten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    9,6
    Het is geen hostel te noemen, maar eerder een hotel, in...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is erg druk en standaard.

    Het is geen hostel te noemen, maar eerder een hotel, in positieve zin. Er is van alles te doen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    10
    Mooi en goedkoop hostel in centrum van de stad. Hostel is schoon en bied veel voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in Gemengde Slaapzaal met 14 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Aardig personeel. Rustig op 10 persoons kamer door gordijn Schone kamers Jacuzzi op het dak

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Kamer met Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Toch wel wat aan dure kant. Het is en blijft een hostal.

    Geweldige "studio" met afwasmachine en dat in een Hostal ?!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    9,2
    De kamer met eigen badkamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jacuzzi was gesloten om te kuisen

    De kamer met eigen badkamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    9,6
    Top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super onthaal! Toffe mensen ontmoet, ik ben er extra dag gebleven omwille van het goede weer en de omgeving te verkennen met anderen die er werkten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,2
    centrale locatie om Montreal te verkennen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Vrouwenslaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    goede locatie, goed ontbijt, moderne kamers, heel netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    10
    Een geweldig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer moderne hostelkamers. Vriendelijk personeel. Leuke extra's zoals bvb de jacuzzi's.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Gemengde Slaapzaal met 16 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke bar, vriendelijk personeel, jacuzzi op het dak en alles netjes en schoon! Goede locatie! Helemaal top, en goedkoop

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,4
    het ontbijt viel tegen - het poetsen van de kamer gebeurde...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Kamer met Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 4 nachten

    het ontbijt viel tegen - het poetsen van de kamer gebeurde na het vragen om het te doen tegen de avond aan

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,9
    Variatie in het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Variatie in het ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    7,5
    Gezellige fontdesk en openbare ruimtes!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ik was er in de springbreak week, dus er waren veel jongeren uit USA die in Canada wel mogen zuipen ivm leeftijd, die zorgte voor slapeloze nachten, maar daar kan het hostel niks aan doen

    Gezellige fontdesk en openbare ruimtes! Heel modern en goed ingericht! Locatie dicht bij de metro!

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,8
    Goed gelegen nabij metrohalte, mogelijkheid tot koffie en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    1 nachtje in de gehorige kamer en geen oog dichtgedaan tot 3 uur!

    Goed gelegen nabij metrohalte, mogelijkheid tot koffie en thee tijdens de dag, voldoende ontbijtmogelijkheden, rustige kamers buiten eentje :112 te mijden!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    9,6
    Dit hostel is een fantastische plek om te verblijven tijdens...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt vond ik matig, er was erg weinig keus. Wat ik vooral miste was yoghurt en fruit. Maar aangezien het gratis was kun je ook niet te veel verwachten :)

    Dit hostel is een fantastische plek om te verblijven tijdens je tijd in Montreal!! Ben hier 4 weken geweest ivm een stage, en na al die tijd was ik het hostel nog steeds niet beu. Het personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam, ze zorgen er snel voor dat je je op je gemak voelt. De eigen badkamer met elke dag nieuwe handdoeken is een luxe :-) De bar beneden het hostel is ook top, je ontmoet snel andere reizigers en ook de locals zijn hier af en toe te vinden!

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    10
    Top hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Top hostel

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    10
    Lokatie zeer goed,gratis ontbijt en goede service.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Lokatie zeer goed,gratis ontbijt en goede service.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van M Montreal Hostel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: