Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Niagara Falls Marriott Fallsview Hotel & Spa 4-sterren

6740 Fallsview Boulevard, L2G 3W6 Niagarawatervallen, Canada

#8 van de 103 hotels in Niagarawatervallen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5255 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 47

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    9,6
    Blijft prijzig, maar uitzicht op watervallen vanuit onze...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ongeïnteresseerde ‘spontane’ babbel van personeel bij ontbijt met de directe vraag tot aftekenen tip als afsluiter + WiFi erg zwak

    Blijft prijzig, maar uitzicht op watervallen vanuit onze kamers was erg indrukwekkend!! De kamers zelf waren ook dik in orde.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    6,7
    Locatie oké, al de rest ondermaats.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Superieur Uitzicht op Waterval
    • Verbleef 3 nachten

    Er was geen kluisje op de kamer en er waren geen badjassen en slippers voorzien alhoewel er een zwembad was. De sauna was onbeschikbaar wegens volledig uitgebroken. Het eten en de dranken waren heel duur voor wat het was. We hebben de tweede en derde avond buiten het hotel gegeten voor minder geld en kwalitatief veel beter.

    Kamers waren schoon en ruim. Prachtig zicht op de Niagara Falls.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,6
    romantische kamer met uitzicht op de niagara watervallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en een Whirlpool - Superieur Uitzicht op Waterval
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Prachtige kamer met uitzicht op the falls. Gezellig ingericht met de opkomende zon en ruisende waterval kan je uren blijven zitten kijken en luisteren.Zwembad en whirlpool waren in orde. Alles was er proper. Zeker een aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,8
    prijzig, maar mooi uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en een Whirlpool - Superieur Uitzicht op Waterval
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis wifi, voor zo'n prijs mag dat er al bij zitten. Daarnaast nog CAD 45 voor valet parking (geen andere optie). Al met al duur, maar dat is alles in NF.

    Prachtig uitzicht vanaf 12e verdieping. Foto op pagina lijkt niet echt, maar is het wel! Groot 2pers bad!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    Kamer zijn super goed als je een upgrade naar zicht op de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Als je boekt krijg je Falls view maar die is bijna altijd zicht op de rivier dus je bieden je standaard een upgrade aan voor het zicht op de waterval

    Kamer zijn super goed als je een upgrade naar zicht op de watervallen doet.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,2
    Mooi hotel op perfecte locatie met schitterend uitzicht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Via booking.com kamer met uitzicht geboekt. Bij aankomst zei receptionist dat het niet in de reservering stond. Ik liet hem de Nederlandse reservering zien daar stond duidelijk met rivierzicht. Toch niet voldoende. Uiteindelijk door per nacht 30 dollar bij te betalen krijgen we dan alsnog onze kamer met uitzicht. Beetje een tegenvaller dus.

    Wat een mooi hotel. Vanuit kamer (wij zaten op de 11e) schitterend uitzicht op de watervallen. Grote kamer. Uitzicht zo mooi dat we ook snachts de gordijnen open lieten 😁

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,6
    Waanzinnige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Superieur Uitzicht op Waterval
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    parkeerkosten zijn duur maar daar is dus een oplossing voor en voor je WiFi moet je betalen vind ik ook echt niet meer van deze tijd. $10 voor een dag.

    Wij zaten op de 16e verdieping en hadden waanzinnig uitzicht op de watervallen! Bij ons zat ontbijt inbegrepen en je had ontzettend veel keus, als je ontbijt los doet vind ik het persoonlijk te duur, er zit een Starbucks in je hotel dus daar kan je makkelijk een kop koffie en een broodje halen. Parkeren bij hotel is ontzettend duur, wij hadden de auto iets verder op bij het casino geparkeerd. Doordeweeks kost dat $5 en op vrijdag $10. Bedden lagen ook heerlijk. Al met al echt een aanrader als je een nachtje wilt blijven.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    7,9
    Prima hotel en prachtig uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht

    De lamp in de kamer was kapot en er was maar 1 stoel, terwijl onze kamer voor 4 personen mogelijk was. (Maar dit zijn maar kleine puntjes).

    Het uitzicht vanuit de kamer op de watervallen was waanzinnig!! Ik denk het beste van alle hotels in de omgeving!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    8,3
    Mooie kamer met prachtig uitzicht over de Niagara Falls.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en een Whirlpool - Superieur Uitzicht op Waterval
    • Verbleef 2 nachten

    Het parkeren bij aankomst ging wat chaotisch. De auto moet worden weggereden (en bij vertrek weer opgehaald) door het personeel naar de parkeergarage. Dat gebeurt wat rommelig en weinig gecoördineerd.

    Mooie kamer met prachtig uitzicht over de Niagara Falls. Prettige lounge, vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    7,5
    Update kamer is wenselijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden blijkbaar een kamer 'riverside' wat nt hetzelfde is als fallsview. Zou duidelijker mogen in de info. Wij hebben $60 + htaks betaald om zicht te hebben op de falls.

    Goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    10
    geweldig verblijf bij de Niagara Falls
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en een Whirlpool - Superieur Uitzicht op Waterval
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geweldige kamer! ruim, uitstekend bed, fantastisch uitzicht, fijne luxe badkamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    Room with a view
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed, Spabad en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch uitzicht, heel mooie kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    10
    Top uitzicht vanuit de kamer op de niagara watervallen !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top uitzicht vanuit de kamer op de niagara watervallen !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    10
    T was hier fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geweldige uitzicht vanuit onze kamer. De heerlijke bedden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,9
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed, Spabad en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Geweldig uitzicht op de falls en een uitstekend verbreed ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant en parking

    Uitzicht

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,9
    Eerst vrienden bezocht en dan de prachtige Niagara Falls bezocht. Super mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Queen Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer. Zeer klein

    Uitzicht op de Niagara Falls

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Goed hotel met prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was duur

    Uitzicht, nette kamer , comfortabel bed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    Je betaald voor de locatie want het uitzicht is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden slapen slecht.

    Je betaald voor de locatie want het uitzicht is geweldig!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,5
    pal bij de waterval
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 2 nachten

    duur ontbijt

    pal bij de waterval

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,8
    Prachtig. De waterfalls binned loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Superieur Uitzicht op Waterval
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer met falls view , super uitzicht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,2
    Goed verblijf met mooi uitzicht op de watervallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie, mooie schone lekker geurende kamer, badkamer met uitzicht op de watervallen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    Het uitzicht, de hottub, bed en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed, Spabad en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkosten

    Het uitzicht, de hottub, bed en ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    5,0
    Prachtig uitzicht op een verdieping hoger dan 11de
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Superieur Uitzicht op Waterval
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel

    uitzicht

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    9,6
    Ik dacht dat de foto's van de kamer met uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik dacht dat de foto's van de kamer met uitzicht op de watervallen gephotoshopt waren. Maar het uitzicht was echt zo mooi! Toen er een probleem was met de verwarming, werd dat direct goed opgelost.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    6,7
    Het uitzicht van de kamers met 'fallview' is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel en de kamers zelf zijn de prijs absoluut niet waard. Je betaald echt voor het uitzicht. En een flesje water van $7, wifi a $10 en parkeren a $35 is echt niet meer van deze tijd wat mij betreft. Geen koffie op de kamer. Foto's van kamers op booking.com komen niet overeen met echte kamers! Lees goed de omschrijving, dat is wat het hotel aanhoud. Op internet staan tips over parkeren bij het casino hotel voor $5, maar let op! Dit is alleen doordeweeks de prijs! In het weekend vragen ze voor dezelfde garage $20.

    Het uitzicht van de kamers met 'fallview' is geweldig! Goede bedden.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    7,5
    De ligging pal boven de Horseshoe Falls is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij hadden tweepersoonskamers voor één persoon per kamer geboekt, betaald en bevestigd gekregen, maar we kregen piepkleine eenpersoonskamers met een bed dat iets groter was dan een normaal 1-persoonsbed, maar geen queen en zeker geen king die wij besteld hadden. Daarbij waren de kamers op de 5e etage, waar geen kamerlange panoramische ramen zijn, zoals op de andere etages. Bovendien keek je daar voornamelijk uit op een groot dak of op de straat en moest je of op je tenen staan of je nek in een kronkel leggen om wat van de rivier en de Horseshoe Falls te zien. Er waren geen betere kamers beschikbaar, maar de volgende dag kregen we die gelukkig wel. Maar accepteer dus geen kamers op de 5e etage of hoekkamers. Helaas moeten wij vaststellen dat wij vaak mindersoortige kamers krijgen als we via booking.com hebben gereserveerd. We zullen daar zeker contact over opnemen met de vraag hoe dit voortaan voorkomen kan worden.

    De ligging pal boven de Horseshoe Falls is fantastisch. De prijzen in de restaurants van beide Marriotts zijn heel redelijk en vergelijkbaar met de prijzen van restaurants in de stad. Bovendien krijgen gasten kortingskaarten. Zo houdt dit hotel zijn gasten in het eigen hotel.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    10
    De kamer en dan vooral het uitzicht op de watervallen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is nog best een eind vanaf het hotel naar de watervallen, er gaat wel een bus (wego) maar de mevrouw bij de informatiebalie gaf daar eigenlijk geen info over. Ze probeerde haar eigen reis te verkopen. Daarnaast geen gratis WiFi op de kamer.

    De kamer en dan vooral het uitzicht op de watervallen. De kamers zijn luxe ingericht met een tv die wel werkt en de kamers zijn brandschoon. Het is ook heel makkelijk om je koffers voor of na je verblijf in het hotel achter te laten.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    8,3
    De lokatie is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Let op bij het afrekenen want ze zetten altijd de kosten van parkeren op de rekening ook al maak je daar geen gebruik van. Zet je auto iets verderop in de parkeergarage bij het casino, kosten 5 dollar voor de tijd dat hij er staat. In ons geval ruim 2 dagen. Bij het hotel betaal je 35 per nacht!!!

    De lokatie is geweldig!!

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    8,8
    Uitzicht is schitterend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi op de kamer en zeer dure parking. Gelukkig is er op slechts 500m een goekope parking bij het casino.

    Uitzicht is schitterend. We hadden een deluxe kamer op de 13e verdieping en het zicht op de Canadese Falls was prachtig.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,1
    Uitzicht van de kamer is heel mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel is gedateerd.

    Uitzicht van de kamer is heel mooi. Maar je moet wel boven de 10e verdieping zitten. Personeel is vriendelijk. Bedden zijn erg goef

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    9,6
    Natuurlijk het prachtige uitzicht, (wij hadden dan wel de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was goed, er werden zelfs omeletjes naar eigen smaak bereidt, maar daar was de prijs ook naar, erg duur... Er stonden (als aanbieding) 2 flesjes water op de kamer, 6,95$ per stuk + de 35$ per dag parkeerkosten, dus alles was duur !

    Natuurlijk het prachtige uitzicht, (wij hadden dan wel de King-kamer met uitzicht op de watervallen. Ook een (nep)openhaard-kachel gaf veel sfeer, met 2 comfortabele stoelen, voor het grote raam. Prima bed, prima douche (er was ook een whirlpool in de badkamer) alles was heel schoon. Snelle lift.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    Het uitzicht is fantastisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dit Marriott is qua inrichting nog uit het jaar kruikje. Is serieus aan renovatie toe

    Het uitzicht is fantastisch

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,3
    Het schitterende uitzicht en de mogelijkheid om in het hotel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het schitterende uitzicht en de mogelijkheid om in het hotel een tour langs de falls te boeken

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    10
    goede bedden, uizicht en koelkastje in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    goede bedden, uizicht en koelkastje in de kamer. Goede badkamer!

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Extra kosten wifi en parking, samen 45$ per dag

    Ligging

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,2
    Uitzicht op de falls, zelfs vanuit jacuzzi
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs (valet) parking is 35 CAD; parkergarage 1 blok verderop is 5 CAD

    Uitzicht op de falls, zelfs vanuit jacuzzi

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    9,6
    Fantastisch uitzicht en kamer top!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Fantastisch uitzicht en kamer top!

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    8,8
    Zicht op de Falls
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel oud, te duur voor wat jr krijgt

    Zicht op de Falls

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    9,6
    Betalen voor wifi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Betalen voor wifi.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,9
    Lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ombijt zeer weinig geen brood en zeer karig beleg

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    9,6
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Extra kosten voor parkeren 35 dollar, geen gratis WiFi, geen ontbijt

    Uitzicht

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    10
    Uitzicht op de watervallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Uitzicht op de watervallen. Heel vriendelijk personeel!

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    8,3
    Location, facilities, staff
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Location, facilities, staff

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    10
    Super fijne en mooie kamer, luxe spa bad in de slaapkamer!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super fijne en mooie kamer, luxe spa bad in de slaapkamer! Onvergetelijk uitzicht op de Niagara watervallen: ook s'avonds prachtig verlicht

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    5,8
    bezoek aan dit hotel is verzekerd door de Waterfalls, echt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    bezoek aan dit hotel is verzekerd door de Waterfalls, echt vriendelijk zijn hoeft dus blijkbaar niet !

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    7,9
    super mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen gratis WIFI op de kamers

    super mooi uitzicht

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 47

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: