Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Travelodge by Wyndham Niagara Falls Fallsview 3-sterren

5599 River Road, L2E 3H3 Niagarawatervallen, Canada

#55 van de 103 hotels in Niagarawatervallen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1484 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,1
    Bevredigend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel biedt alleen ontbijt aan. Voor het diner of lunch ben je aangewezen op restaurants elders. Door een handicap was het erg moeilijk om die restaurants te bezoeken.

    Goed gelegen voor bezoeken aan de watervallen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,9
    Goed hotel maar kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet vriendelijk, we ontdekte zelf het zwembad en de fitness, dat hadden ze gewoon even moeten vertellen. Te kleine parkeerplaats waar 15 dollar per dag voor moest worden betaald.

    Prima verblijf, comfortabel, heeft zelfs een zwembad en fitnessapparatuur.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    Kijk naar de prijs en je snapt de kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is enorm gedateerd. Sinds de jaren 70 is er niet meer opgeknapt. Het behang komt van de muur en sommige kranen lekken. Ook was er niet heel goed schoongemaakt, er lagen nog pluisjes enz. op het tapijt (badkamer leek wel schoon).

    Goede locatie, dichtbij de Falls (waarvoor je niet de heuvel op of af hoeft) maar niet in het toeristische drukke centrum. Het bed was heerlijk groot en stevig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,3
    Prima hotel voor enkele nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Het valt wat tegen als je via booking.com zoekt naar een 5 persoonskamer, dan een 4 persoonskamer toegewezen krijgt, waarna ik een verzoek indien voor een extra bed waar niemand op reageert. Bij aankomst was dit bed niet aanwezig is en we moesten hier ook nog behoorlijk wat extra voor betalen.

    Eigenlijk vond ik het hotel niet bijzonder goed, mooi of schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,7
    Voor een nacht is het doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was oudbollig ingericht,en toch erg klein voor 4 personen. Een renovatie zou een stuk helpen. Weinig stopcontacten, en een kleine badkamer. Het ontbijt, koffie en thee is niet inclusief.

    Vanaf het balkon aan de voorzijde heb je uitzicht op de rivier, de brug en een stukje van de Niagara watervallen. De watervallen liggen op loopafstand van het hotel. De auto kun je achter het hotel parkeren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Prima motel / hotel voor verblijf bij Niagara Falls
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Suite met 3 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren 15 USD per dag

    Dichtbij de Niagara Falls (10min lopen) maar net buiten de hectiek van het "uitgangsleven" van Niagara.. Parkeren kost 15 USD / per dag. Hotel is wat gedateerd, maar wij hadden een kamer met 3 twee persoons bedden, welke er prima uitzag (ivt prijzen in de buurt). Daarnaast zeer groot balkon, met uitzicht op de rivier en de Amerikaanse waterval en Rainbow bridge. Ontbijt is 9.95 euro pp en waarschijnlijk niet opgenomen in hotelprijs. Dus wat eenvoudiger hotel, redelijk rustig en kamers aan de voorzijde zijn prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,1
    Iets te duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn wat gedateerd, met name de zeer kleine badkamer welke aan vernieuwing toe is.

    De ruime kamer, het is rustig en alles is op loopafstand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    6,7
    Dichtbij de falls en alle activiteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Balkon en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn gedateerd en de badkamer is benauwd qua ruimte. Slecht geïsoleerd dus de ijskou kwam onder de gordijnen vandaan. Verwarming/cooler maakt enorme herrie. Slechte wiffi

    Dichtbij de falls en alle activiteiten. Prima bed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    4,6
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    het zwembad was vies, de kamers zijn echt aan renovatie toe en het bed viel bijna uit elkaar.de kozijnen rotten weg en het tegelwerk in de badkamer was vies. het bed

    ontbijt is okay, maar verwacht geen culinaire hoogstandjes

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    10
    Fijn hotel dicht bij de watervallen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het buffet ontbijt miste ik yoghurt en fruit. De bedden mochten voor mij iets zachter ;)

    Heerlijk ruime kamers. De locatie van het hotel is perfect. Een korte wandeling brengt je bij de falls. Gezien de drukte, las vegas achtige sferen zou ik niet dichterbij het centrum willen zitten. Je kunt vanuit deze plek gemakkelijk de omgeving verkennen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    5,4
    De locatie was prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden 2 kamers gereserveerd. wij kregen 1 kamer op de eerste etage en 1 op de begane grond. Dit leek wel een kelder. Alleen een smal boven raam. Na bijbetalen kregen we een 2e kamer op de eerste etage. Slechte service.

    De locatie was prima

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    8,8
    Hadden een gerenoveerde hotelkamer met goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden een gerenoveerde hotelkamer met goede bedden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,3
    Schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Suite met 3 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon. Netjes en rustig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    Ideaal om de watervallen te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Suite met 3 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig stopcontacten om te gebruiken, helft van lichten werkte niet

    De locatie, op wandelafstand van de watervallen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,3
    mooi gelegen op loopafstand naar de falls
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    rook een beetje muffig op de gang

    de omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    3,3
    Niet naartoe gaan absoluut slecht !!! Airco stink naar urine , auto's en uitlaatgassen komen kamer in.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Queen Kamer met 2 Queensize Bedden - Begane Grond - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne , staat van de kamer schimmels in badkamer was ronduit dramatisch

    Locatie was redelijk dichtbij maar dat was ook enige goede aan het hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Fijn hotel, dichtbij de watervallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn hotel, dichtbij de watervallen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De omgeving is rustig maar toch overal dichtbij

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,8
    De ruime mooi ingerichte kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt

    De ruime mooi ingerichte kamers

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    9,2
    Net ver genoeg weg van de gekte, maar dicht genoeg bij de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Net ver genoeg weg van de gekte, maar dicht genoeg bij de watervallen om ze gemakkelijk te bereiken. Personeel was vriendelijk. Bedden waren goed.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    10
    De rust in het hotel en de nabijheid van de watervallen
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs van de parking is mat CAD $ 5 opgeslagen wegens overname door travellodge, gelieve jullie prijzen aan te passen. Dit is al een hele tijd zo!!!

    De rust in het hotel en de nabijheid van de watervallen

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,5
    Fijn hotel met zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat verblijf niet wordt aangeboden met ontbijt! 1e nacht last van muziek op de gang.

    Fijn hotel met zwembad. Goede ligging. Op loopafstand van watervallen. Ruime kamer met balkon. Verder koelkast op de kamer, thee/koffie mogelijkheden. Schitterend uitzicht vanaf balkon op watervallen! Hadden graag nog extra dag geboekt, maar hotel was vol.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    5,4
    De ligging van het hotel is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks dat je om 15.00 uur kon inchecken, duurde het nog een uur voordat we uiteindelijk naar onze kamer konden. En we waren niet de enige. Het personeel bij de receptie was ook niet erg vriendelijk. Het hotel is gedateerd. De prijs wordt ws. met name bepaald door de ligging van het hotel.

    De ligging van het hotel is prima. Op loopafstand van de watervallen.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    9,2
    Ruime, gezellige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is te betalen en ja je weet dit op voorhand, maar wat we niet wisten is dat we elk drankje ook nog eens apart moesten betalen (wat raar is bij een buffet en we kregen ze ook zo aangeboden). Het was een duur ontbijt, waarbij je ook nog eens fooi hoort te geven...

    Ruime, gezellige kamer. Ideale ligging.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    5,4
    Geen ontbijt inclucief.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt inclucief.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    7,9
    De ligging is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ietwat verouderd sanitair, maar wel schoon.

    De ligging is geweldig.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,9
    Op loopafstand van alle bezienswaardigheden, schone grote...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is goed, maar je moet alle drankjes apart betalen.

    Op loopafstand van alle bezienswaardigheden, schone grote kamer. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    5,8
    Een perfecte ligging voor een bezoek aan de Niagara Falls
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is erg gedateerd

    Een perfecte ligging voor een bezoek aan de Niagara Falls

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    7,9
    Goede ligging, rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede ligging, rustig. Prima hotel.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    7,5
    We konden voor 10 CAD de auto achter het hotel parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    We konden voor 10 CAD de auto achter het hotel parkeren.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    7,5
    Prima ligging aan de rivier.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het oogde allemaal wat verouderd. De airco maakte een enorm lawaai.

    Prima ligging aan de rivier. Watervallen en centrum zijn makkelijk te belopen.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    8,8
    Dichtbij de watervallen en het centrum
    • Zakenreis
    • Groep

    Niet meest gezellige restaurant

    Dichtbij de watervallen en het centrum

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: