Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Monte Carlo Inn Vaughan Suites 3-sterren

705 Applewood Crescent, L4K 5W8 Vaughan, Canada

#8 van de 15 hotels in Vaughan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 883 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,9
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is inclusief, dan mag je er ook niet teveel van verwachten. Maar toch hoop je op iig verser brood en wat meer opties voor beleg. Als je ei of pancakes wil moet je er voor betalen! In de kamer waren de gordijnen een beetje kapot waardoor ze niet goed dicht konden!

    Goede parkeerplaats, ruime kamer en heerlijk bed. Locatie is buiten Toronto maar wel op een handige plek: op een klein kwartier lopen van de Vaughan metro halte! In de buurt zitten een aantal prima (basic) eettentjes.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,7
    voor een nacht prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad stop werkte niet en douche straal staat erg hard. Kleine kinderen konden daardoor niet comfortabel in bad

    Kamergrootte

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    9,2
    Goed verblijf nabij Canada's Wonderland
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging op een industrieterrein.

    Zeer attent personeel in het restaurant. Ligging vlakbij Canada's Wonderland

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    6,7
    Het ontbijt , zeer matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt , zeer matig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond nog iets in de koelkast

    Het was een beetje weinig variatie het was de bedoeling dat je het tegen meer prijs opwaardeerde

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,5
    Legging i.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was matig voor gebakken ei/omelet moest betaalt worden

    Legging i.v.m openbaar vervoer Subway 1. Naar het centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    6,3
    Valt tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongeïnteresseerd ontvangst en ontbijt was minimaal en niet vers. Je werd ook weg gekeken. Heel vreemd!

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    8,8
    Vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Warm op de kamer veel tocht met airco

    Vriendelijke bediening

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8