Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quality Resort Chateau Canmore 3-sterren

1718 Bow Valley Trail, T1W 2X3 Canmore, Canada

#20 van de 27 hotels in Canmore

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 722 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,0
    Geen tweede keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Queensize Bedden en een Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    prijs/kwaliteit verhouding - grootte badkamer was niet in verhouding met prijskaartje - luidruchtige kamer (treinspoor aan het hotel) - geen ontbijt inbegrepen receptiepersoneel - nam extra waarborg van visa kaart zonder info te geven, toen ik ernaar vroeg was hij heel 'kort' - liet mij ook doc. tekenen voor wanneer ik handdoeken zou meenemen (= stelen)!! - bij het uitchecken heb ik dan ook gevraagd of ze de handdoeken wilden gaan controleren, en kreeg als antwoord een boze blik terug ...

    Het zwembad, hot tub en fitnessruimte was open vanaf 5u :-) Je kan er dus voor het uitchecken nog gebruik van maken ook als je vroeg wil doorrijden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    9,2
    De kamers waren zeer ruim goed ingericht en goed schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten

    De kamers waren zeer ruim goed ingericht en goed schoon. Canmore is onderbelicht want iedereen wil naar Banff . Zeer veel faciliteiten en prachtige omgeving. Informatiecentrum vlakbij hotel met goede info

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,5
    Nette hotelkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonssuite
    • Verbleef 3 nachten

    Nette hotelkamer. Als je ook de slaapbank nodig hebt is de ruimte bij de kitchenette te klein. Klein binnenzwembad en goede fitnessruimte.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    Prima voor 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vindt het wat buiten het centrum liggen en die treinen maken enorm lawaai

    Geen ontbijt bij

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    4,6
    Goede kamers, maar slechte voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Queensize Bedden en een Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad en de hot tub kampte met achterstallig onderhoud. De kleedkamer was smerig.

    Goede kamer, Goede bereikbaarheid

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    5,8
    De communicatie met de receptionist verliep zeer stroef.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De communicatie met de receptionist verliep zeer stroef. Wij kregen het idee dat hij geen actie onder nam op onze vragen/opmerkingen. Wij hadden gevraagd of de haard in onze kamer aan kon, volgens de man kon dit niet. Bij uitchecken bleek dit echter wel mogelijk te zijn.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    6,7
    Locatie om even bij te komen na de lange vlucht ip prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje verlopen complex, vieze vloerbedekking. Keukenblok aan wezig maar geen borden of bestek.

    Locatie om even bij te komen na de lange vlucht ip prima. Bedden en douche waren goed. Aparte ruimte bij de kamer met bank en keukenblok met magnetron en koffiezetapparaat.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    direct aan spoorlijn als je daar tegen kunt is het prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    direct aan spoorlijn als je daar tegen kunt is het prima. airco werkte niet wisten daarvan maar hadden dit niet gemeld kregen op aandrang een ventilator.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,3
    Jammer dat er geen ontbijt bij zat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Jammer dat er geen ontbijt bij zat..

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,9
    Goede startlocatie voor de Rockies
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goede startlocatie voor de Rockies

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,5
    Mooie ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen mogelijkheid tot ontbijt. Slechte wifi.

    Mooie ruime kamer. Goede faciliteiten. Goede uitvalsbasis om Bannf park te verkennen.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    5,8
    Personeel deed hun best
    • Vakantiereis
    • Stel

    De omgeving, veel lawaai veroorzaakt door een goederentrein die geregeld voorbij kwam.

    Personeel deed hun best

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    7,5
    goed bed, lift wij verbleven 2e etage,apparte tv kamer en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen ontbijt voor de rest goed

    goed bed, lift wij verbleven 2e etage,apparte tv kamer en keuken

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: