Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residences on Georgia by Vancouver Extended Stay 4-sterren

1288 West Georgia Street, West End, V6E 4R3 Vancouver, Canada

#7 van de 51 vakantiewoningen in Vancouver

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 150 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    9,6
    Een geweldig onderkomen voor een verblijf van enkele dagen in Vancouver
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische locatie in een geweldige stad. Alles (restaurants, winkels en bezienswaardigheden) bevindt zich letterlijk om de hoek. De waterkant en haven bevinden zich op 5 minuten wandelen. Het appartement is goed uitgerust en biedt lekker wat ruimte. Fijn is dat er een goede keuken, wasmachine en droger en 2 badkamers zijn. Het uitzicht is geweldig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Locatie ligt perfect. Dicht bij de Harbor, Stanley Park en Centrum VC Appartement is licht, mooi, groot, schoon, alle voorzieningen aanwezig ( ook wasmachine/droger) Veel bergruimte Fietsen huren en fietsen door de stad en park is superleuk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,2
    Wij zouden morgen weer boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    VES zou moeten beschrijven wat de gang van zaken is bij aankomst, wanneer je het appartement hebt geboekt. Het is bv handig te weten dat je zodra je het gebouw hebt bereikt de auto kunt parkeren in W.Georgiastreet t.h.v. 1288 of aan de parallelstraat, Albernistreet (= oostzijde), die stukken rustiger is. Het is daar betaald parkeren evenwel. Als gasten aanbellen voor de conciërge zou de gastheer van Vancouver Extended Stay naar de hall kunnen komen om de gasten te ontvangen ipv ze in een doolhof te laten dwalen. Wij werden door een vriendelijke bewoner naar het kantoor van Vancouver Extended Stay gewezen. Uitleg over het openen van deuren: pasjes voor de voordeur van je appartement maar een zendertje voor allerlei andere dingen zoals: openen buitendeur, voor gebruik van de lift (intoetsen van je etage), openen garagedeuren (ook binnen). Het was ook even puzzelen hoe je én je auto buiten krijgt én zelf weer naar binnen op een zaterdag om de pasjes en het zendertje in de bus van VES te mikken. Achterlangs en dan binnendoor zoals was aangeraden, was wegens de hermetisch afgesloten deuren en geen personen aanwezig een onmogelijke zaak.

    Mooi en praktisch ingericht appartement. Centraal downtown gelegen, adres W. Georgiastreet 1288. Restaurants (ook alleen voor ontbijt) en supermarkets binnen handbereik. M.n. Coal Harbour en Robsonstreet zijn om de hoek.. Bezienswaardigheden als Chinatown en Gastown, the Library en BC Art Gallery zijn allemaal aan te lopen en anders neem je de bus. Bus voor Sightseeing heeft stop ook om de hoek. Inpandige P-garage. Top wifi.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    Het appartement ligt op een goede plek in de stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Appartement is gelegen in een flat met heel veel andere appartementen en personeel op afstand. Dit maakt het verblijf wat anoniem en onpersoonlijk.

    Het appartement ligt op een goede plek in de stad. De verhuur is in handen van een professionele organisatie met prettige medewerkers.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,2
    locatie in de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen gordijnen (alleen lamellen), waardoor het 's ochtends al heel vroeg licht was in het appartement

    locatie in de stad

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    10
    Alles was perfect,niets te klagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets,Alles was in orde. Hele goede service.

    Alles was perfect,niets te klagen. Het ligt in de stad, dus centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    9,2
    In centrum, alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In centrum, alles op loopafstand. Prachtig modern appartement

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: