Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ramada By Wyndham Niagara Falls near the Falls 3-sterren

5706 Ferry St, ON L2G 1S7 Niagarawatervallen, Canada

#38 van de 103 hotels in Niagarawatervallen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3320 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    De rest van het hotel is oud. De ventilatie in de badkamer maakt extreem veel lawaai! Ik had een vraag over de factuur maar het werd niet echt gewaardeerd dat ik daar iets over vroeg.

    De kamer is net gerenoveerd, deze zag er prima uit. 15 min lopen naar de bezienswaardigheden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    10
    Perfect comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de ingang rook je gelijk dat er een zwembad aanwezig was in het hotel.

    Het bed was supergroot en zeer comfortabel na een lange reis. Het personeel aan de balie was uiterst behulpzaam. Het hotel ligt net buiten de hotspot maar dat zorgt er wel voor dat je lekker rustig gelegen zit. Voor de actieve mensen onder ons. Met 30 minuten lopen ben je bij de watervallen. Aanrader voor deze prijs!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,8
    prima hotel om de Niagara falls te zien, met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kregen een kamer met een klein zijraam (obstructed view) en weinig licht, terwijl het hotel niet vol zat. Ik vermoed dat dat anders had gekund, maar heb zelf ook niet om een andere kamer gevraagd omdat we toch voornamelijk buiten waren.

    Grote kamer met zeer goede bedden, op prima loopafstand van de watervallen. Kortingsbonnen voor ontbijt en diner bij andere restaurants, erg lekker.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,8
    Prima hotel goeie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje lawaai van de airco

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,6
    Erg genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitness zaaltje stelt niet veel voor..

    Behulpzame gastvrouw, mooi kamer en lekker bed. Kregen kamer met jaccuzi

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    Prijs kwaliteit was goed en kamer schoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra kosten voor parkeren was van te voren niet duidelijk

    Prijs kwaliteit was goed en kamer schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    5,4
    prijs kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    zwembad vies

    opgelet bij inchecken vragen naar de " vernieuwde kamers "

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Goed hotel op loopafstand van Niagara Falls.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot ontbijtlocatie

    Goed hotel op loopafstand van Niagara Falls. Zeer behulpzaam personeel bij ontvangst.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Super hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie van het hotel. Was op een goeie loopafstand van het centrum. Niet te ver van alle leuke activiteiten die daar te doen waren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    7,9
    Op loopafstand van alle bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    4,6
    De kamer was ruim
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duur, ontbijt niet inbegrepen, peroneel niet ergvriendelijk, lawai, niet ergschoon

    De kamer was ruim

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,1
    Locatie, alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt leek inbegrepen maar vervolgens werden we naar een ander hotel gestuurd voor een lekker, maar erg duur ontbijtmenu.

    Locatie, alles op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,1
    Bij het afrekenen bleken er ineens nog allerlei kosten bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bij het afrekenen bleken er ineens nog allerlei kosten bij te komen: parkeerkosten en wel 6 verschillende belastingen . Hierdoor werd de prijs bijna 50 % hoger dan op de site vermeld stond. Erg onaangenaam.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    6,7
    Redelijk hotel op loopafstand van de watervallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Donkere kamer met uitzicht op een muur, airconditioning met geluid van een haperende straaljager.

    Redelijk hotel op loopafstand van de watervallen. Schone kamer met goed bed en adequate badkamer.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,1
    Elke dag schone handdoeken, fijne bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Omdat we laat arriveerden (wat ik bij de reservering nota bene had aangegeven), was onze kamer weggegeven en kregen we voor 1 nacht een andere kamer, kamer 229 geloof ik. Nog nooit zo'n vieze kamer gehad. De hele kamer en alles erin, (bed, beddengoed, tapijt, gordijnen, stoel), alles was doordrongen van een enorme rooklucht. Omdat het al laat was en wij 2 slapende kinderen en heel veel bagage hadden, hebben we op dat moment niet geklaagd, maar de volgende ochtend wel. Aan de reactie van de receptionist merkten wij dat ze zich wel bewust waren van het probleem met deze kamer. De volgende ochtend stonken onze pyjama's naar rook, heel smerig. We kregen een nieuwe kamer, die ruimer was en wel netjes schoon.

    Elke dag schone handdoeken, fijne bedden. De ligging bij de watervallen vonden we ook fijn. Restaurants en supermarkten op 5 minuten rijden.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,1
    Geen ontbijt services maar dat wisten we van te voren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen ontbijt services maar dat wisten we van te voren. Toch lastig. Je krijgt korting voor ontbijt bij IHOP maar.dat kost je dan nog gauw 75 dollar. Hotel had niet genoeg handdoeken. Do volgende dag bin terugkomst na een lange.vermoeiende dag lag er briefje bel receptie voor handdoeken . Niet erg klantvriendelijk! !!

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    4,2
    Het ontbijt restaurant naast het hotel was tijdelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt restaurant naast het hotel was tijdelijk gesloten. Het was een 6 persoons kamer. kamer in deling was slecht. 1kamer voor 4 personen en ander voor 2 .Naar douche of toilet te gaan moest je van de ander kamer lopen. meubileer was een kleine tafel met 2 gammele stoelen.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het afrekenen heeft het hotel extra kosten verzonden en komt het bedrag niet overeen met de kosten die je bij booking.com verwacht. In totaal hebben ze 20 Canadese dollars extra in reking gebracht. Exclusief de parkeerkosten. Dat vind ik jammer en oplichterij!

    De locatie

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    4,6
    Kamers zien er minder goed uit dan op de foto.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zien er minder goed uit dan op de foto. Geen ontbijt. Betalen voor de auto per dag... geen schone handoeken de volgende dag, hebben we bij receptie op moeten melden... lag een briefje dat ze de handoeken kwamen brengen... niet dus

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,1
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt

    Prima hotel. Alle standaard voorzieningen waren aanwezig.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    9,2
    Locatie, grootte van kamers, personeel, bedden
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden

    Niets

    Locatie, grootte van kamers, personeel, bedden

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    7,1
    Geen ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    4,6
    Hygiene hotel en kamers was matig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hygiene hotel en kamers was matig!

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    6,7
    grote kamer, goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    zwembad was buiten dienst , geen sorry , geen kleine tegemoetkoming wel bij te betalen om vroeger in te checken

    grote kamer, goede ligging

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    6,7
    Afstand tot de Falls
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs was veel te hoog

    Afstand tot de Falls

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    5,4
    Gratis wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gratis wifi

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: