Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sheraton Centre Toronto Hotel 4-sterren

123 Queen Street West, M5H 2M9 Toronto, Canada

#25 van de 129 hotels in Toronto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2102 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7

  • Betaald WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,2
    Ruime kamer, perfect bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premium Kamer met Kingsize Bed en Gratis WiFi
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk houd ik meer van aparte douche dan douche in bad. Inrichting is wat gedateerd.

    Ruime kamer, perfect bed. Goed internet, bureau (kantoorstoel oncomfortabel plastic). Zeer stille airco. Koelkastje wordt op verzoek geplaatst.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    Uitzicht op de letters van 'Toronto'!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De airconditioning was moeilijk te regelen: te harde blazer.

    Mooie kamer op de 8e verdieping met een prachtig uitzicht op de Toronto City Hall, met daarvoor de bekende letters van 'Toronto'.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,9
    Prima om te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bij aankomst werden wij verteld dat wij een kamer op een hogere verdieping konden krijgen mits wij 50 CAD per nacht bij zouden betalen. Hebben dit gedaan omdat de kamers op de verdieping 23 en lager niet up-to-date waren. Gevraagd of wij de "goedkopere kamers (237 CAD) en de duurdere kamers (287 CAD) mochten vergelijken voordat wij tot beslissing zouden overgaan. Dat kon niet, heel jammer. Hebben toen voor de duurdere kamer gekozen voor de zekerheid. Gegeten in de restaurant van het hotel. Erg prijzig. Even de deur uit en vindt je genoeg restaurantjes en barretjes met goed eten tegen een aannemelijke prijs.

    Wij hadden een kamer met 2 queensize bedden op de 32e verdieping. Lekker ruim.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,8
    Prima locatie, fijne bediening en heerlijke bedden
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte isolatie waardoor je alles op straat hoort (vanaf de 7de verdieping)

    Prima locatie, fijne bediening en heerlijke bedden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    4,6
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel, erg lawaaierig vooral ook ‘snachts, uiterst beperkte wifi toegang...

    Weinig, de ligging was centraal

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    6,7
    Zeer centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Club Kamer met 2 Queensize Bedden en gratis WiFi
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers kunnen een opknapbeurt gebruiken.

    Zeer centrale ligging.

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    4,6
    Het enige positieve is de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel probeert eerst via mail en daarna bij check-in upgrades aan te smeren. we hadden een upgrade naar Premium room geboekt . Bij checkin zei men dat premium room bij hun gelijk staat aan Deluxe ... Onze kamer had een tussendeur waardoor we gewoon met de buren konden spreken (buren gingen een feestje bouwen)! Na melding werd ons een andere maar minderwaardige kamer aan de achterzijde van het gebouw aangeboden ! Uiteindelijk werd ons op een andere verdieping een gelijkwaardige kamer aangeboden. Het personeel en management is NIET geïnteresseerd in het hebben van tevreden klanten , enkel uw dollar telt ! slechtste hotel in jaren ! Ontbijt is slecht ( 28 dollar per persoon excl tax) . Ga in de buurt ontbijten !

    Het enige positieve is de locatie

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,3
    De rust het bed en het gemak van koffie op de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lang wachten om in en uit te checken bovendien werden we niet geattendeerd op snelle checkout onverschillige balie medewerkers

    De rust het bed en het gemak van koffie op de kamer

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    9,2
    alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    alles

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,2
    Topbedden, prima locatie en een mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen gratis wifi (enkel een uurtje) terwijl dit in vrijwel alle goedkoopste hotels wel standaard is.

    Topbedden, prima locatie en een mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    6,7
    Rust en het bed
    • Stel

    Dat we moesten betalen voor de WiFi is ouderwets niet van deze tijd

    Rust en het bed

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: