Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus Toronto North York Hotel & Suites 4-sterren

50 Norfinch Drive, North York, M3N 1X1 Toronto, Canada

#64 van de 133 hotels in Toronto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2036 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    4,2
    Laatste keer Best Western wat ons betreft
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Eerste Verdieping
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 maal andere kamer moeten vragen Problemen met hygiëne kamer (stank - tapijt - rokers) Commentaar van personeel onthaal: dat is omdat u met Booking.com gereserveerd hebt

    Niets in hetbijzonder

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,1
    Schone en ruime kamer, groot bed en lekkere douche.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De sfeer in het restaurant is niet bepaald super gezellig te noemen. Het ontbijt is wel echt prima en betaalbaar (en te veel als je van de normale kaart besteld). Als je het centrum van Toronto wilt bezoeken zou ik een hotel dichterbij zoeken, je bent zo ruim een uur onderweg om in het centrum te komen zowel met de auto als met het ov.

    Schone en ruime kamer, groot bed en lekkere douche. Als je graag wilt winkelen, vlakbij (nog geen 10 min rijden) zit een gigantisch winkelcentrum incl. outlet winkels, Vaughan Mills.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    8,8
    Mooie afsluiting van 3 weken Canada.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant ziet er niet zo gezellig uit.

    Uitstekend ontbijt. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke bedden. Hapjes die tussendoor te bestellen zijn. Kan worden meegenomen naar de kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    Goede plek om te verblijven als je met de auto bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel bleek uiteindelijk verder weg van de stad Toronto dan we hadden gedacht. Het duurde soms wel meer dan een uur om er te komen.

    Heel vriendelijk personeel, grote parkeerplaats.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Degelijk hotel in het Noorden van Toronto.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het restaurant kun je ontbijten voor een redelijke prijs maar wij moesten wel 40 minuten wachten op onze bestelling. De havermoutpap was mierzoet, de pannenkoeken oké.

    Degelijk hotel in het Noorden van Toronto. Van de luchthaven alleen per taxi te bereiken. Tot met bus en metro naar downtown Toronto duurt ongeveer een uur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Goed hotel voor een kort verblijf of als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat dat er sportfaciliteiten zijn, maar dit zijn een paar toestellen dus kan tegenvallen. Het zwembad zag er erg onhygiënisch uit waardoor we deze niet durvden te gebruiken.

    Genoeg keuze voor ontbijt! En personeel is erg vriendelijk. Kamer zag er ok uit voor wat je kunt verwachten voor een Best Western

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    8,3
    Precies wat je verwacht van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Bediening in het restaurant was erg matig.

    Precies wat je verwacht van het hotel. Het is allemaal iets verouderd maar netjes en schoon. Leuk zwembad voor de kleintjes. En fijn dat er gratis geparkeerd kan worden op het terrein (parkeren in erg prijzig in Toronto) Ontbijt ontzettend lekker!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    6,3
    Prima als je geld wilt besparen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij roken een avond een gaslucht op onze kamer en we moesten tweemaal contact opnemen met de frontdesk om iemand dit te laten nakijken. Maintanance kwam na een kwartier aansjokken om een kijkje te nemen.

    Kamers waren ruim, voldoende prijs-kwaliteit verhouding en gratis parkeren.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,5
    Kamer was zeer aangenaam, alles was netjes en verzorgd, ook...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was niet inbegrepen en was ook niet echt gevarieerd, anders dan we gewoon zijn in hotels in Europa.

    Kamer was zeer aangenaam, alles was netjes en verzorgd, ook de badkamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    6,7
    Adequaat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto's komen niet overeen met werkelijkheid.

    Locatie als uitvalbasis.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,3
    De lobby
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stank op de kamers Luchtverfrisser ontvangen van de receptie

    De lobby

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    8,8
    Perfecte ligging en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de omgeving is niet veel te doen.

    Ligging dichtbij vliegveld, comfortabele bedden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,8
    Prima hotel, erg schoon. Ideaal gelegen dichtbij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar het centrum

    Dichtbij het vliegveld, geen overlast van geluid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Andrea van de receptie was super behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    6,7
    tevredenstellend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De kwaliteit van het bijbehorende restaurant was zeer matig.

    Goed zakenhotel ref kamers, wifi, parkeren en locate in regio Toronto

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    9,2
    Zeer royale en luxe kamers met eigen kitchinette.
    • Zakenreis
    • Stel

    Zie boven

    Zeer royale en luxe kamers met eigen kitchinette. Ontbijt mag iets anders ingedeeld. Minder vershillende broodsoorten en meer beleg. Bv een omelet of wat kaas of ham als beleg.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    9,6
    Bedden, Restaurant bij hotel, Wifi zeer stabiel, Sfeee
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden

    Zonder auto is er niet veel in de buurt

    Bedden, Restaurant bij hotel, Wifi zeer stabiel, Sfeee

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,1
    Schone kamers zwembad was lekker warm.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te Ver van het centrum. Duurt lang om met de auto in het centrum te komen (35 min)

    Schone kamers zwembad was lekker warm.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,1
    Schoon hotel, uitstekende wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie: in een niet al te goede wijk en een flink stuk rijden naar Toronto.

    Schoon hotel, uitstekende wifi

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    7,5
    Comfortabel kamer vlakbij uitvalswegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ver van centrum van Toronto.

    Comfortabel kamer vlakbij uitvalswegen. Gratis parkeren voor de deur.

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: