Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Adagio Basel City 3-sterren

Hammerstrasse 46, Clara, 4058 Bazel, Zwitserland

#10 van de 26 vakantiewoningen in Bazel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 776 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,9
    Basel: Francis Bacon, Giacometti, Bruce Nauman, Tinguely, kunst en genieten...
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    Stof op plinten en roest op rekje in de badkamer. Mes erg bot. Geen peper en zout. Misschien een knoflookpers toevoegen?

    Comfort op de kamer. Ruimte om te slapen en goed bed. Het feit dat je zelf kan koken en een eettafel hebt. Fijne badkamer met föhn en voldoende handdoeken en zeep. Veel kastruimte met kluisje, stofzuiger en strijkplank.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,9
    Kamer was netjes met een goede badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    Ons bed was slecht, lag in een grote kuil. Dat moet echt beter.

    Kamer was netjes met een goede badkamer. De extra's die we voor in de stad waren top.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,3
    Het ontbijt was super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je niet elke dag nieuwe handdoeken krijgten schoonmaken kamer pas na vertrek. Bij langer verblijf best vervelend dat je zelf aan de schoonmaak moet beginnen. Je kunt nieuwe handdoeken krijgen maar tegen betaling. Kamer was van alles voorzien. Bed was niet echt comfortabel maar te doen. Kortom goede prijs kwaliteit verhouding

    Het ontbijt was super.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Basel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en een Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen dagelijkse schoonmaak is aangezien het een appartement is in een aparthotel

    Prettige kamer, niet groot maar handig ingedeeld zodat we er gemakkelijk met z’n vieren konden verblijven

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    5,0
    Dit hotel is helaas geen aanbeveling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 5 nachten

    Hotel is al in geen jaren opgeknapt. De verlichting in de gang doet het niet. De kamer ruikt heel stoffig en muf. Op de badkamer na is het zeer uitgewoond. En parkeren in het hotel is krankzinnig duur.

    Vanaf het hotel loop je gemakkelijk het centrum in of pak je een tram. Bij de hotelprijs inbegrepen is een kaart voor gratis reizen met het openbaar vervoer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    7,1
    Prima appartement maar mag wat comfortabeler
    • Zakenreis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het licht was matig en er was maar 1 gemakkelijke stoel. Als je zoals wij van lezen houdt was 1 gemakkelijke stoel te weinig

    Appartement was prima klein maar schoon en doeltreffend

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    8,8
    Prima voor een kort stadsverblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt een uitgebreid appartement als je zou willen koken. Tafeltje is onder bureau geschoven, er is maar 1 (bureau) stoel, plus een soort klapstoeltje in de kast.

    Prima kamer met keukentje. Zeer goed gelegen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,8
    Uitstekende accommodatie! Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer was tikkeltje fris, maar verder wel heel compleet en nieuw.

    Mooie kamer, net even iets fijner dan de gemiddelde drie sterren kamer. Fijne espresso pad machine!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Fijne, goed ingedeelde kamer met lekker bed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fijne, goed ingedeelde kamer met lekker bed!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,8
    Fijn appartement in centrum Basel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    de informatie bij de balie bij vragen was erg zakelijk, wat onpersoonlijk en onvoldoende meedenkend

    prima appartement, centraal gelegen in de stad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    5,8
    Arrogante man aan de balie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Arrogante man aan de balie! Hadden een ziek kind bij ons en leek wel of ze ebola had! Was volledig gedegouteerd en in chock! Ongezien!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    9,2
    Een perfecte overnachtingshotel voor bv gezinnen. Heeft alles wat je zoekt en nodig hebt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn netjes. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt uitstekend, Kamer (studio) perfect

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,8
    Tweede keer in dit hotel dus dat zegt genoeg
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco kon niet zachter

    Heerlijk uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte ligging voor Baselworld en voor de winkels in de stad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,2
    Kort verblijf op doortocht maar prima
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kookfornuis snelheid

    Lokatie en voorzieningen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    De kamer was efficiënt ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was efficiënt ingericht. Prima voor een kort verblijf. Goed ingerichte kitchenette. Goede ligging. Goede parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergaragetarief is hoog.

    Rustige kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,2
    prachtige kamers, goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    kosten voor parkeren waren te hoog

    prachtige kamers, goed verzorgd

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    9,2
    De locatie van het hotel lag uitstekend ten opzichte van de...
    • Zakenreis
    • Groep

    Mijn wasbak liep niet goed door en de gewone kraan voor het nemen van een bad was defekt.

    De locatie van het hotel lag uitstekend ten opzichte van de Baselworld. En de winkels ook.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,6
    De ruimte als je met een groot gezin reist en rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt en parkeer garage zijn relatief duur (sowieso is Zwitserland duur), maar het ontbijt is wel vers en goed. Alles is in zeer goede staat, ook de parkeergarage.

    De ruimte als je met een groot gezin reist en rustig. Ideaal om Basel te leren kennen (alles op loopafstand) en qua afstand van Nederland mooi voor een overnachting tijdens je doorreis.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    5,8
    Heel prettig dat in de keuken alles te vinden viel wat wij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de nacht na onze aankomst, nadat wij 16 uur in de auto hadden gezeten voor een fikse vertraging, bleek er geen warm water in het hotel te zijn door een technische storing. Bij de balie zijden ze nog 'lauw', maar het bleek koud. Daar hadden ze ons van te voren over mogen bellen, want dan hadden we mooi ergens anders heen gegaan. Als goedmakertje hebben ze onze parkeerkosten vergoed, iets wat wij een zeer matige vergoeding vonden. Echt heel vriendelijk werden we ook niet te woord gestaan. Wel moet ik zeggen: had dit niet voorgevallen, dan hadden we een heerlijk verblijf gehad.

    Heel prettig dat in de keuken alles te vinden viel wat wij nodig hadden om een maaltijd te maken.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    Locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen warm water vanwege kapotte boiler. Ontbijt in verhouding erg duur. Niet goed geslapen vanwege kuil in bed. Kamer had maar één stoel waardoor je niet samen kon zitten.

    Locatie is prima. Mooi en schoon appartement. Luxe keuken en badkamer. Prima ontbijt. Vriendelijk personeel. Omdat we geen warm water hadden, was de taxirit naar het station op kosten van het hotel.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    6,3
    Wij zijn meer op familie bezoek geweest.
    • Stel

    De kamer was iets te klein voor met een rolstoel te manoeuvreren. Nog altijd geen Frans of nederlands aan de receptie

    Wij zijn meer op familie bezoek geweest.dus bazel is ons bekend

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    8,8
    Ligging in Basel, leuke plek
    • Vakantiereis
    • Stel

    S avonds laat nog lawaai in de binnentuin van mensen die daar gingen zitten en roken

    Ligging in Basel, leuke plek

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    9,2
    Locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie is perfect. auto beschermd geparkeerd.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    6,3
    Redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    sfeerloos hotel, duur ontbijt

    Redelijke prijs

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    8,8
    Prettige kamer, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Prettige kamer, aardig personeel. Vlakbij tramhalte.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: