Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Schlosshotel Life & Style Zermatt 4-sterren

Bahnhofplatz 18, 3920 Zermatt, Zwitserland

#31 van de 317 hotels in Zermatt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 831 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,3
    Het appartement (133-134) was bijzonder ruim en voorzien van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het appartement (133-134) was bijzonder ruim en voorzien van alle comfort. De foto's op de site kwamen volledig overeen met de werkelijkheid. Dit in combinatie met de hotelservice was top (dagelijkse schoonmaak, ontbijt, zwembad, sauna, ...). Het hotel ligt in een zijstraat naast het treinstation Gornergrat. Niet bepaald het meest mooie zicht, maar toch niet storend. Op zonnige dagen had je de zon van 9u tot 17u op het terras.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    Erg vriendelijk en behlupzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Boutique Junior Suite met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht

    Geen geweldig uitzicht.

    Erg vriendelijk en behlupzaam personeel. We kregen ongevraagd een upgrade aangeboden naar een suite. Na terugkeer van een lange bergwandeling na uitchecken konden we gebruik maken van een change room compleet met douche. Mooie luxe accommodatie, alles tot in de puntjes verzorgd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,6
    Wij komen hier graag terug !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Style
    • Verbleef 1 nacht

    Bwah, het (kabel)treinstation ligt er vlak naast, dus 's morgens wel wat lawaai (v.a. 7.00 u.) maar dit heeft ook zijn charme in Zermatt

    wellness, zwembad en ruime kamer + ontbijt met bubbels

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    9,2
    Prima locatie, prima voorzieningen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Boutique Junior Suite met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 7 nachten

    Matras was een beetje hard. Maar dat is nogal persoonlijk.

    Receptiemedewerkers zeer bekwaam en behulpzaam. Ontbijt was uitgebreid en goed van kwaliteit. En tot 10.30uur! Leuke plek in de lounge om te relaxen/wijntje te drinken. Leuk zwembad/sauna. Niet groot, maar prima en goede voorzieningen. Rustige kamer, geen herrie, goede voorzieningen om skispullen op te bergen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf in Zermatt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Suite
    • Verbleef 6 nachten

    Mooi, groot en volledig uitgerust appartement. Lekker en goed ontbijt. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Dichtbij het station, de ski trein en halte ski bus om de hoek. Hele goede lokatie in het dorp Zermatt !!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    9,2
    Super ontbijt, dicht bij het treinstation en naast de GGB
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer Style
    • Verbleef 6 nachten

    Verwarming op de kamer niet individueel te bediening en naar onze mening iets te warm op de kamer

    Super ontbijt, dicht bij het treinstation en naast de GGB

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,6
    Als het iets mag kosten een fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Style Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik blijf me verbazen over het standaard ontbijt in Franse en Zwitserse hotels; in een standaard wegmotel in Nederland is er meer aan ei, bacon, pannekoekjes etc. Uiteraard niks mis met de croissantjes.

    Luxe accommodatie met fijne wellness, en gelukkig zonder 'formele' sfeer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    9,6
    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, uitstekende lokatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Style Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, uitstekende lokatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    5,0
    Gedateerde sfeerloze accommodatie en overprijsd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Boetiek Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten en vriendelijkheid personeel en directie

    Ligging

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    10
    Voordat wij in Zermatt aankwamen hebben we mail-contact...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niks viel tegen. Wat een top hotel!

    Voordat wij in Zermatt aankwamen hebben we mail-contact gehad met het hotel. Bij aankomst kregen we een upgrade van een kamer naar een eigen appartement! Dit was subliem! (aanrader om contact te leggen voordat je arriveert.) We hadden de hond meegenomen op vakantie en dit hotel was zeer vriendelijk voor huisdieren, een ware plus! Het appartement was groot, schoon en modern (Zwitsers ingericht) Het ontbijt is zeer uitgebreid waarbij elke ochtend een ander maal gemaakt kan worden. De sauna en zwembad zijn heerlijk en staan vanaf 15.00 uur op temperatuur. (wij waren in een rustig seizoen, dus het was er rustig. Dit kan anders zijn tijdens winterseizoen) Het hotel ligt op 2 min. lopen van het treinstation en 1 minuut lopen vanaf de Gornergrattbahn. De verhouding kwaliteit geld lijkt uit verhouding, maar voor het geld wat je betaald krijg je werkelijk alles voor terug! Je bent gek als je dit hotel laat schieten bij het boeken...

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    7,5
    -vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    -bedden waren erg zacht -de kamers leken schoon, maar elke ochtend had ik last van verstopte luchtwegen, waar ik normaal geen last van heb -WIFI viel af en toe uit en was te traag om bijvoorbeeld fatsoenlijk te kunnen face-timen

    -vriendelijk en behulpzaam personeel -prima zwembad en wellness area

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    9,6
    Een mooi design hotel met heerlijke wellness mogelijkheden .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een mooi design hotel met heerlijke wellness mogelijkheden . Schoon. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel . Prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,6
    Proper, mooi en goed gelegen hotel,zeer vriendelijke service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen minibar op de kamer, Geen gebakken eieren ter beschikking bij het ontbijt

    Proper, mooi en goed gelegen hotel,zeer vriendelijke service

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,8
    Schitterende kamer, gratis upgrade van de kamer, brandschoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt iets te dicht bij het station voor het mooi

    Schitterende kamer, gratis upgrade van de kamer, brandschoon

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    10
    Alles aan dit hotel was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Alles aan dit hotel was uitstekend

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    9,2
    vriendelijkheid, ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijkheid, ligging

  • Beoordeeld op: 27 april 2015

    9,2
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    matras

    ontbijt

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: