Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Altstadt Hotel Magic Luzern 3-sterren

Kornmarkt, 6004 Luzern, Zwitserland

#49 van de 70 hotels in Luzern

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 381 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    Ondanks tropische warmte in hotelkamer, zou ik het zo weer over doen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De isolatie van de ramen had wat beter gekund. In de avond waren de geluiden van schreeuwende en ook wel vrolijke mensen van de nabij gelegen eetgelegenheden niet te negeren, met zowel een dicht-, als een open raam. Had gelukkig oordopjes bij me. - de verwarming wordt centraal geregeld. Ik vond het bloedheet op de hotelkamer. De receptioniste gaf aan dat ze er niets aan kon doen. Een raam stond permanent open, wat in de avond met eerder genoemde overlast helaas niet ideaal was.

    - Alle kamers hebben een thema blijkbaar. Ik verbleef in "Lotus", die aangenaam ruim en licht was ingericht met diverse aziatische atributen. Ik waande me op Bali in hartje Luzern. Heel leuk. - De wifi werkt uitstekend en het personeel is ontzettend vriendelijk en meelevend. - Gelegen in het oude stadscentrum - Bij aankomst krijg je een gratis ov vervoerbewijs om gedurende je verblijf te gebruiken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,8
    kort verblijf in het centrum van de stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs kwaliteit verhouding. Het is een kamer met 'oude meubeltjes. De bank zat absoluut slecht, ik kon niet opstaan van dan zou ik m'n hoofd stoten. Het bed was klein. Kijkend naar brandveiligheid. Het was niet duidelijk hoe je in geval van nood weg moest komen. Wij zaten helemaal boven onder de nok. Er was maar 1 trap in het hele gebouw. Voor een bedrag van 649 Zwitserse Frank, ongeveer 600 euro voor twee nachten vinden we het 'niet netjes' dat ze nog geld durven vragen voor een ontbijt.....

    De locatie in het centrum van de oude binnenstad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,7
    Goede Locatie, matig magic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje oubollig magic-gehalte.

    Locatie, personeel

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    6,7
    - Goede ligging in het oude centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    - 's Avonds was er geen warm water; de loodgieter kreeg dit niet goed opgelost - Het hotel is zeer gehorig; met name de lift en de schoonmakers maken storend lawaai - Het hotel is onbemand; receptie en ontbijtbuffet zijn in nabijgelegen hotel

    - Goede ligging in het oude centrum - Voldoende keuze bij ontbijtbuffet - Vriendelijk personeel - Ruime kamer met grote TV en goed bed

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kwaliteit prijs

    Ligging

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    9,2
    Prachtige kamers midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte geluidsisolatie, maar daar heb ik niet van wakker gelegen..

    Prachtige kamers midden in het centrum

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: