Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Berghof Amaranth 3-sterren

Oberdorfstrasse 23, 3812 Wilderswil, Zwitserland

#7 van de 23 hotels in Wilderswil

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1166 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,8
    Goed & rustig gelegen hotel, aangename gastheer & zeker het terugkomen waard.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niet in het hoofdgebouw geslapen maar in de grote bijbouw / chalet. Op kamer 101 (eerste verdiep), 's avonds / 's nachts toch enige lichte geluidshinder uit het washok dat op het gelijkvloers gelegen is.

    Hotel op een goede rustige ligging. Ruime kamers. Voldoende opbergruimte. Ontbijt was uitgebreid & gevarieerd en lekker.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    10
    We hebben genoten van ons verblijf in Wilderswil. Dit hotel is zeker aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Als je wilt dineren in het hotel moet je dat van te voren opgeven. Na 20 uur is de keuken gesloten.

    Een prima enigszins gedateerd hotel. Voorzieningen zijn prima. De bedden zijn prima en worden dagelijks verschoond. Wij hadden vanuit onze kamer een prachtig uitzicht op de Eiger, Mönch en de Jungfrau. Ook hadden we een groot balkon waar je 's zomers heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    8,3
    Comfort 2 persoonskamer is zeer ruim met uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt kon beter wat betreft gebakken eieren en bacon. Deze waren helaas ranzig en onder de maat. Enige pinpunt.

    Comfort 2 persoonskamer is zeer ruim met uitzicht op de bergen. Nette badkamer. Zeer goede restaurants op loopafstand. In de lobby ruime plekken met genoeg zitruimte voor groepen. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    9,2
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten

    Leuk en aangenaam personeel. Na een dag voelde het hotel meer aan als een B&B. Ze zorgen ervoor dat je een thuis gevoel krijgt! Een echt aanrader, wij komen alvast in de zomer terug.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    8,3
    Toffe en rustgevende vakantie met mooi herfstweer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik denk dat de matrassen van de bedden aan vervanging toe zijn.

    De geweldige ontvangst en toffe en gezellige kamer 17 met 2 balkons en aparte badkamer met eveneens een geweldig uitzicht op de bergen en de brienzersee.Het ontbijt was keuze vol en meer dan voldoende.Zeer rustig en goed om uit te rusten in drukke tijden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,1
    Locatie is prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerd hotel.

    Locatie is prima!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    10
    De omgeving, rustig mooi.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    zou niets weten

    De omgeving, rustig mooi.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    8,8
    We zijn tevreden van ons verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    avondmaaltijd was zeer basic

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    9,6
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren tevreden voor de prijs dat we betaald hebben

    Ontbijt was heel lekker

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    6,3
    Verblijf op een mooie locatie bij vriendelijke mensen in een hotel dat aan het verouderen is.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud, verouderd.

    De locatie en het ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    8,3
    zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    een beetje afgelegen en wat ver van het station van Wilderwil om te voet te gaan met de ski's

    prijs kwaliteit top zeker met half pension.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op jungfraujoch

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,3
    Gezellig Hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen bed op seniorenhoogte.

    service

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    3,8
    Had veel meer verwacht van informaties en service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen zijn niet pratisch voor kofferstrolleys

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    8,3
    Het uitzicht, ontbijt was zeer uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer het was niet mogelijk om in het hotel te dineren.

    Het uitzicht, ontbijt was zeer uitgebreid. Personeel zeer behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    9,2
    aangenaam en rustig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    badkamer iets gedemodeerd tapijt in slaapkamer aan vernieuwing toe

    vriendelijk onthaal mooi en rustig gelegen verzorgd ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    7,5
    Mooi uitzicht op de fantastische bergen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik begrijp niet dat de hotelprijzen niet goedkoper worden (Zwitserland is echt wel heel duur geworden voor Europeanen met de euro-munt) Of wordt Zwitserland exclusief voor de rich-people uit China? Spijtig deze evolutie!

    Mooi uitzicht op de fantastische bergen. Goed ontbijtbuffet (enkel de verse fruitsalade ontbrak nog!)

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    5,8
    De basisvoorzieningen van het hotel zijn op zich goed en het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wanneer wij van te voren op de hoogte waren geweest dat tijdens ons verblijf het restaurant van het hotel gesloten zou zijn, hadden wij hier beslist niet geboekt. De laconieke manier waarop ons bij aankomst werd medegedeeld dat wij in het hotel geen avondmaaltijd konden gebruiken en beneden in het dorp ergens zouden moeten gaan eten kwam op ons erg vreemd over. We begrijpen dat wij in een rustig seizoen in het hotel verbleven, maar dat laat onverlet dat gasten zich er welkom moeten kunnen voelen. Het management mag "gastfreundschaft" beslist wel wat hoger in het vaandel zetten. Aan het einde van de middag terugkomen in een donker hotel, waar in de publieke ruimtes de radio op een lokale zender staat afgestemd, geeft je als gast niet bepaald de indruk dat je erg welkom bent. Wifi heeft tijdens ons verblijf herhaaldelijk niet gewerkt.

    De basisvoorzieningen van het hotel zijn op zich goed en het hotelpersoneel is welwillend. Het ontbijt is goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    9,6
    Personeel is zeer vriendelijk en klantgericht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Personeel is zeer vriendelijk en klantgericht. Bedden zijn heerlijk zacht. Lokatie net boven het dorpje schitterend. We zijn hier al meerdere keren geweest en komen zeker terug!

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,9
    Lekker rustig hotel, met goede verbindingen vanuit het dorp...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Lekker rustig hotel, met goede verbindingen vanuit het dorp naar Interlaken. Lijkt me ook als uitvalsbasis geschikt om met kinderen de omgeving te verkennen.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    9,2
    bereikbaarheid Interlaken en Jungfrau tegen mooie prijs en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    aan zwembad geen verkleedruimte, de ontspanningszaal is toe aan vernieuwing

    bereikbaarheid Interlaken en Jungfrau tegen mooie prijs en parkeerruimte - buffetontbijt uiterst verzorgd

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    5,0
    Prachtige omgeving met uitzicht op de bergen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zogenaamde upgrade van de kamer. Kostenloos. We hadden het hotel geboekt omdat er een lift aanwezig was en omdat er diner werd geserveerd . Geen van beiden dus!

    Prachtige omgeving met uitzicht op de bergen

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    8,3
    Service uitstekend en zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Standaardkamer erg klein, één stoel, geen bureautje o.i.d. Gasten overwegend Chinezen of Saoedi's. Geeft een wat onwerkelijke sfeer in Berner Oberland. Duur, maar voor Zwitserse begrippen...

    Service uitstekend en zeer vriendelijk. Met name Annie en haar 'Belgische collega' ... super!!!! Het bed was heel slecht, maar werd de volgende onmiddellijk en goed verholpen. Douche zeer goed, regendouche.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    10
    Schitterende ligging tegen berghelling.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Schitterende ligging tegen berghelling.Gastvrij ontvangst. Schone kamers en badkamers. Uitgebreid ontbijt van goede kwaliteit. Een aanbeveling waard!

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,3
    uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    uitgebreid ontbijt mooi uitzicht vanuit de kamer

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    8,8
    Zeer vriendelijke eigenaars en personeel .
    • Stel

    Geen wifi in chalets

    Zeer vriendelijke eigenaars en personeel . Prachtige omgeving

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,9
    De ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging van het hotel. De vriendelijke bediening bij het avondeten.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    8,3
    Ligging en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ligging en ontbijt. Goede service.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    3,3
    Dat we meer moesten betalen dan afgesproken was 60 €
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat we meer moesten betalen dan afgesproken was 60 €

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,9
    Super aardige mensen en een prima ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden waren minder goed. Zachte matrassen en je ligt in een kuil.

    Super aardige mensen en een prima ontbijt!!! Mooie omgeving!!!

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    9,6
    Onze kamer met balkon en uitzicht op de bergen, adembenemend!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nothing!

    Onze kamer met balkon en uitzicht op de bergen, adembenemend!! Verder was alles goed. De kamer was ruim, goede WiFi, prima bedden etc.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    10
    - Schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    NIETS

    - Schoon - Wifi - Uitzicht

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,5
    Eenvoudig maar goed
    • Zakenreis
    • Stel

    Eten

    Eenvoudig maar goed

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    8,3
    geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi verbinding in chalet

    geweldig ontbijt geweldig uitzicht

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    9,2
    Eten
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eten

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: