Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Bern Expo 2-sterren

Am Guisanplatz 2, Breitenrain-Lorraine, 3014 Bern, Zwitserland

#29 van de 36 hotels in Bern

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1259 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    6,3
    bedden zijn goed, ruimte is efficiënt ingedeeld en rookvrij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    airconditioning deed het niet. wij hadden iets in de kamer laten liggen, vergeten, maar we wisten precies waar het lag. Direct gebeld toen we al op weg waren, maar het zou niet gevonden zijn, terwijl we zeker wisten waar we het achter gelaten hadden in de kamer. W.s. dus onbetrouwbaar personeel, die zal dit mogelijk meegenomen hebben (gezien de waarde ervan). Tip: goed kijken, want gevonden voorwerpen daar doen ze blijkbaar niet aan.

    bedden zijn goed, ruimte is efficiënt ingedeeld en rookvrij.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,1
    Goed verzorgd en vriendelijk
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ze niet duidelijk genoeg zijn over wat nu wel en niet inclusief is qua ontbijt enz

    Goed verzorgd en vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,5
    Bonus: dagkaart gratis openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bonus: dagkaart gratis openbaar vervoer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    prima lokatie en bij de buren bij novotel gedineerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer (1-2 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk niets.

    Kleine mooie kamer. Voor ons voor 3 dagen prima. Ontbijt was prima en alles netjes en schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Een heel praktisch hotel voor als je vlug naar het centrum wilt, de tram stopt voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De tram naar het centrum voor de deur en de OV dagkaart die we in het hotel kregen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    Gunstige lokatie t.o.v. het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer (1-2 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Ontvangst hotel

    Het ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Relatief goedkoop hotel dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relatief goedkoop hotel dicht bij het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,1
    functionele kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer (1-2 Personen)
    • Verbleef 1 nacht

    functionele kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,3
    Dure parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer (1-2 Personen)
    • Verbleef 1 nacht

    Dure parking

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,3
    als je aan de voorkant van het hotel zit dan kan het best...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer (1-2 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    als je aan de voorkant van het hotel zit dan kan het best rumoerig zijn i.v.m. de tram rotonde

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    9,2
    Auslandschweizerkongress
    • Stel
    • Kamer (1-2 Personen)
    • Verbleef 4 nachten

    Heb een safe op de kamer vermist.Verder niets.

    Ideale ligging en prima openbaar vervoer. Nette kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,5
    Goede locatie t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vloerbedekking ruikt niet echt fris bij binnenkomst kamer.zweetvoetenlucht.

    Goede locatie t.o.v.centrum. gratis bus.goede parkeerkelder.heerlijk ontbijt.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,5
    Het hotel is basic maar goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is basic maar goed. Kamer heeft een goed bed en goede douche. Het ontbijt is ook basic maar goed. Als iets niet aangevuld wordt, werd dit op verzoek wel gedaan. In- en uitchecken werkte snel. Parkeren kan onder het hotel voor 20 franc per dag, je krijgt dan een kaart waarmee je onbeperkt in- en uit kan rijden. Hotel ligt op loopafstand van de stad, je loopt via Rosengarten waar je een schitterend uitzicht hebt over de oude stad en de Aare ziet stromen. Tegenover het hotel is de opstapplaats van de tram, een vervoersbewijs voor de stad Bern zit bij het hotelverblijf inbegrepen. Deze kan tevens gebruikt worden om met het treintje de Gurten op te rijden.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    6,7
    prima no nonsens hotel met goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Stel

    wegens verbouwing was het restaurant in het hotel gesloten terwijl een reëel alternatief ontbrak gezien de grote afstand tussen hotel en binnenstad.

    prima no nonsens hotel met goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    5,4
    de prijs bij booking.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de prijs bij booking.com was € 93.- daar kwamen nog parkeerkosten en ontbijtkosten bij en in totaal waren wij voor ons beiden € 150.- kwijt. Het ontbijt was ook niet geweldig.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,3
    Goede service balie en bij ontbijt (glutenvrij)
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine plaatsen maar hoge kosten voor parkeren

    Goede service balie en bij ontbijt (glutenvrij)

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    8,3
    Heel vriendelijke personeel, verzorgd ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel vriendelijke personeel, verzorgd ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    4,2
    Lage
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hygiene

    Lage

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    5,4
    Bed, douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ontbijt ruimte

    Bed, douche

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: