Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus Hotel Bahnhof 4-sterren

Bahnhofstrasse 46, 8200 Schaffhausen, Zwitserland

#2 van de 15 hotels in Schaffhausen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 649 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    We waren hier kort, maar het hotel heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was zo compleet, dat ik bang was dat ik per ongeluk teveel in m'n koffer zo meenemen bij uitchecken. ;-) Nee, ik heb echt niks negatiefs kunnen vinden over dit hotel.

    Ontvangst was al prima, professioneel, compleet, duidelijk. Kamer overtrof onze verwachtingen, zeer nette kamer, zeer compleet. Ik ben alleen maar positief over dit hotel, we waren er te kort om het kussen-assortiment te gebruiken, je kunt hier dus je kussen naar keuze op het bed laten leggen. Top service, ik heb niks gebruikt uit de minibar, maar de prijzen op de kaart zagen er ook fair ook. Dit is een hotel zoals je het graag hebt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,1
    Prima hotel op een uitstekende locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs is over de top, zeker omdat er geen restaurant voor lunch/diner aanwezig is

    Prima hotel op een uitstekende locatie. Goed bed, prettige badkamer. Ontbijt was uitstekend alleen jammer dat je voor dat geld niet een fatsoenlijke verse sinasappelsap kan krijgen!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    8,3
    gaaf en zeker de watervallen van schafausen mee pakken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het onbijt was voldoende is een klein hotel maar wij houden niet van massa hotels Schafausen stadje was best verassend parkeren moet je niet vooraf boeken dat kost 15..00 per dag en in het weekend na 4 uur gratis wel 5 min lopen maar hun parkeerplaats is verder wij betaalden 9 euro anders is het 30 wij waren er 2 nachtenhet ligt midden in het stadje overal zo naar toe lopen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,2
    Perfect verblijf voor een bezoek aan de watervallen van de Rijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het Zwitserse prijspeil is behoorlijk hoger dan thuis in België.

    Centraal gelegen hotel. Zeer vriendelijk personeel - kreeg een attentie voor mijn verjaardag. Afgesloten parking van het hotel beschikbaar mits reservering en betaling. Grote kamers met alle comfort. Goede restaurants in de buurt. Zeer volledig en zeer lekker ontbijtbuffet, voortdurend aangevuld. Wij boekten het hotel als tussenstop op een terugreis van Italië om de watervallen van de Rijn te bezoeken. Daarvoor is het ideaal gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,2
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs is wat aan de dure kant

    Prachtige kamer, ruim en van alle gemakken voorzien

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    Rust, schoon, goede ontbijt
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Rust, schoon, goede ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    In feite viel alles mee!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    8,3
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om te dineren

    Schone kamers, goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie receptie

    Fijne bedden goed ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    proper centraal gelegen hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen bar

    centraal gelegen, nette kamers, vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    9,6
    Ideaal tegenover station, modern hotel, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeergelegenheid, weliswaar op loopafstand maar niet ideaal.

    Ideaal tegenover station, modern hotel, prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    9,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer (ondiep bad/ douche)

    Locatie Ontbijt Comfortabele kamer

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: