Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Camping Jungfrau - Holiday Park

Weid 406, 3822 Lauterbrunnen, Zwitserland

#1 van de 23 hotels in Lauterbrunnen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 710 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,2
    Mooie omgeving met veel mogelijkheden tot uitstapjes, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Caravan
    • Verbleef 7 nachten

    De verduisteringsgordijnen in de caravan waren deels aan vervanging toe. Eentje was er kapot en dit hebben we gemeld. Receptioniste vond het fijn dat wij dit gemeld hadden zodat ze ook de kans krijgen om dit te herstellen. De rest was goed in de caravan. Als je naar Zwitserland gaat realiseer je dat alles een stuk duurder is, ook de gewone boodschappen.

    De mooie omgeving waar de camping ligt is zeer prachtig en zeer afwisselend. Uitzonderlijk zeer behulpzaam personeel, vooral aan de receptie. Goede uitleg met betrekking tot het kopen van trein/kabelbaan kaart voor meerdere dagen. Je moet goed weer hebben voor naar de Jungfraujoch. Ook leuke uitjes zijn boottocht Brienzersee, trein naar Schynige platte en kabelbaan van Wengen naar Männlichen en dan kleine kabelbaan naar Grindelwald. Leuke caravan, goede indeling ,vooral omdat je eigen sanitair gebouwtje hebt aan de caravan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    10
    Prachtige natuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Caravan
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens deze periode zijn bepaalde gebieden gesloten opdat het ski seizoen voorbij is en het zomerseizoen pas rond half mei begint.

    Heel behulpzaam personeel. Prachtige omgeving.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Supertijd gehad. Ik zou zo terug gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tv

    Super aardig behulpzaam personeel. Toplocatie met prachtige omgeving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Uitstekende locatie,uitstekend onderkomen.en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan Jungfrau
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect zoals gehoopt/verwacht.

    Alles superschoon en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    9,2
    Heerlijk verblijf, prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Caravan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon en verzorgd Behulpzaam personeel Veel tip voor uitjes en ze boden aan ons naar de trein te brengen Prima restaurant

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,5
    De caravan was brandschoon en erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Stacaravan erg krap in de slaapkamertjes. Je kunt er geen bagage kwijt. Gelukkig waren wij maar met twee personen zodat je de spullen in het kamertje met het stapelbed kwijt kunt. Het bed kraakt dat het een lieve lust is.

    De caravan was brandschoon en erg vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    9,2
    Mooie locatie, zeer vriendelijk personeel ook aan het einde...
    • Vakantiereis
    • Stel

    een wastafel op de kamer zou prettig zijn.

    Mooie locatie, zeer vriendelijk personeel ook aan het einde van het seizoen en schoon sanitair

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,9
    Prachtige camping in een schitterend gebied.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De bedden in de dure caravan waren tekort.

    Prachtige camping in een schitterend gebied.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,8
    Locatie, locatie, locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwitserland is niet goedkoop.

    Locatie, locatie, locatie. Wat is het daar prachtig mooi, adembenemend.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    9,2
    de ligging en het personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets, behalve dan dat de bedden erg klein zijn voor grote nederlanders

    de ligging en het personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: