Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel City 3-sterren

Neue Kantonsstrasse, 3929 Täsch, Zwitserland

#5 van de 15 hotels in Täsch

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 366 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,5
    Prima hotel, zeer goed prijs / kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergarage is zeker voor een wat grotere auto een uitdaging; het past allemaal maar nét. De wifi was niet altijd even stabiel maar daar werd aan gewerkt.

    Het hotel ligt direct tegenover het station waar de treinen naar Zermatt vertrekken, beter kan niet. Het is allemaal wat op leeftijd maar goed onderhouden en schoon. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    Heel goede uitvalsbasis, bonus dat je je auto er kan achterlaten in afgesloten garage, mits kleine b
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    interieur niet fris

    heerlijk ontbijt ligging van hieruit om verder te reizen naar zermatt/bergen super mochten de auto laten staan in garage hotel mits kleine bijdrage

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    6,7
    Goed hotel op de badkamer na
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is erg klein en zeer gedateerd.

    De kamer was goed, zelfs een goed bed en lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,8
    een zeer goede locatie om de omgeving te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de badkamer mag eens een opfrissing hebben , was wel wat klein.

    goed ontbijt en half pension was mogelijk , lekker gegeten.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    8,3
    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, prima service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeergarage was zo laag dat we schade aan onze auto liepen en we waren niet de enige met dit probleempje! Het is nu de vraag wie daar aansprakelijk voor is? Is het Booking.com of het hotel zelf???

    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, prima service

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    10
    Alles, maar ik had dan ook een "double room...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets, ik kan absoluut geen enkele opmerking vinden. De prijs is relatief hoog, maar je bent dan ook in de regio Zermatt waar alles tamelijk duur is.

    Alles, maar ik had dan ook een "double room deluxe" en kan dus niet oordelen over andere kamers. Vooral de locatie vlakbij het station is ideaal, op 12 minuten ben je in het centrum van Zermatt en de treinreis is nog aangenaam ook.Ook het diner is zeer goed. Zeer vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,1
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    inrichting

    locatie

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: