Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Swiss Wine by Fassbind 3-sterren

Rue Caroline 5, Lausanne Centre, 1003 Lausanne, Zwitserland

#20 van de 50 hotels in Lausanne

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2156 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Een geweldige kamer, mooi ingericht en ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    check in

    Een geweldige kamer, mooi ingericht en ruim. De check-in verliep wel niet zo vlot. Meisje liet ons lang wachten en om 15.30u was de kamer nog niet klaar. Een upgrade zou 8€ gekost hebben, deze mocht ze ons wel gratis geven aangezien we nog een halfuur moesten wachten om in te checken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,9
    Ik vond het erg fijn en kom beslist nog een keer terug.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren in de ontbijtruimte geen dienbladen om je bord en kopje op te zetten.

    Het ontbijt was heerlijk en er was een groot aanbod.De ontbijtruimte was netjes en schoon.De kamer was erg prettig, schoon met een mooi uitzicht op de Cathedrale.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,7
    We hebben hier voor vier nachten overnacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    We hebben hier voor vier nachten overnacht. Helaas was er in de kamer geen airconditioning, terwijl het buiten 35+ graden was. Erg warm in de kamer en veel lawaai vanaf de straat waardoor je ook geen raam open kon zetten. Het ontbijt vond ik niet in verhouding met wat je er voor moet betalen, beperkt en niet goed aangevuld. Personeel erg stijf, helaas werden we er ook niet op gewezen dat voor de deur een metro is en daar gratis gebruik van konden maken. Locatie is wel ideaal en goed te bereiken met de gratis metro. Parkeren met korting in de parkeergarage. (wel erg duur 20 euro per dag) Modern ingericht hotel, nette badkamer en goede hygiene.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    Goede kwaliteit voor de prijs...maar met eigenheden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Heel vreemd: bij binnenkomst moet meteen de hele som (dus ALLE dagen) worden afgerekend! Dat is raar; normaal betaal je iets nadat je er gebruik van hebt gemaakt: niet ervòòr! Aan de ingang zelf mag trouwens wel iets gedaan worden: ziet er shabby uit. Geen airco op de kamer en dat is bij een buitentemperatuur van 29 graden eigenlijk niet te doen. Geen kastruimte: alle bagage (kleding) moet derhalve in de koffer blijven - op een paar kleerhangers na. En er staat één krukje op de kamer: van een koppel moet er dus altijd één op bed gaan zitten/liggen.

    Locatie was uitstekend; vlakbij centrum, metro naar Ouchy en parkeergarage op 200 meter. Schone kamer en badkamer. Ontbijt uitstekend en voor Zwitserse begrippen heel schappelijk geprijsd (17 euro pp): alles in CH is nu eenmaal veel duurder dan in NL of B. Ontbijtruimte met uitzicht op de kathedraal.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan een drukke straat, veel lawaai als je de ramen 's avonds open laat staan en als je ze dicht doet wordt de kamer heel warm (er is wel een plafondventilator)

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    9,2
    Zeer goed bevallen en aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wijnbar was al om 22.00 uur gesloten.

    Er was een uitgebreid ontbijtbuffet. Zeer centraal gelegen. Metro om de hoek, net als garage voor de auto. Hotel ligt midden in het centrum en de kamer is prachtig en goed uitgerust met vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteitveehouding zeer goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    10
    Locatie, veel leuke kroegjes eromheen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie, veel leuke kroegjes eromheen. Lift om naar de benedenstad te gaan direct naast de hotelingang. Ideaal om zowel boven als beneden Lausanne te verkennen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    4,2
    Te warm onvriendelijk te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkraan defect. Geen airco...kamer was niet gekoeld door shades toen wij om zes our binnenkwamen stond zon vol in kamer te schijnen. De ventilator heeft onvoldoende koeling. Badstop defect waardoor water bij douchen langzaam weg loopt. Voor de parkeer garage kregen we een korting voucher maar die konden we nergens inwisselen omdat er r gewoon niemand aanwiezug was om 830...al net al laatste keer wine bar voor ons....

    Uitzicht

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    6,3
    Locatie
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai Zeer kleine kamer

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig aan straatzijde

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, slechte kussens heel dun

    Goed bed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,3
    Goed ontbijt, prima kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers extreem warm, geen airco!

    Goed ontbijt, prima kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,5
    prima ontbijt;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    prima ontbijt; mooie ontbijt lokatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    4,2
    Geen wijnbar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wijnbar! Ontbijt te duur- weinig keuze

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    8,3
    Perfecte ligging, aangenaam ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Perfecte ligging, aangenaam ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    8,8
    Een knus klein hotel centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen

    Het ontbijt was lekker, in een zaal met uitzicht op de omgeving. De kamers waren net.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,3
    Prima tussenstop richting Italië .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is toch echt wel veeeeel te duur! Dan maar koffie en croissant voor 6 ch.

    Prima gelegen Zeer nette kamers

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    5,8
    Fijne kamer, maar te warm
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Straat - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco Veel te warm in de zomer

    Fijne douche, goed bed

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    5,0
    Niet Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel warme kamer waardoor slapen onmogelijk was. Onvoldoende proper. Bij het ontbijt zaten vliegjes op de broodjes, daarom elders gaan eten

    De ligging

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    7,5
    De locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt (koffie-croissant) is miniem en te duur voor wat het is. De formule "ontbijtbuffet" is ook te duur, en eigenlijk niet echt speciaals.

    De locatie is super. De familiekamer voor drie is heel praktisch. Goede geluidsisolatie als het raam dicht is. Heel wat goede restaurants in de buurt. Goede aansluiting op de metro. Gratis openbaar vervoer.

  • Beoordeeld op: 30 december 2015

    9,6
    De ov kaart die we gratis voor ons verblijf kregen, de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Enige heel kleine minpuntje waren de voor ons erg slappe kussens omdat we harde kussens gewend zijn.

    De ov kaart die we gratis voor ons verblijf kregen, de centrale ligging, de stilte ondanks de drukte buiten.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,8
    Uitstekende kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het zou goed zijn als het hotel al op hun site of op de Booking pagina vermeldt dat ze een prijsafspraak hebben met een parkeergarage in de buurt (Mon Repos) zodat je direct op de juiste plek geparkeerd staat. De ontbijtruimte is nu in de kelder i.p.v. onder het panoramadak (wat foutief nog wel op de Booking-pagina staat). Maar een kniesoor die daar op let.

    Uitstekende kamer. Schoon en voorzien van nieuw meubilair. De prijs was erg goed, en had waarschijnlijk te maken met het feit dat het hotel momenteel gerenoveerd wordt (ik schat dat ze nu halverwege zijn). Van de renovatie merkte ik weinig behalve dat er bouwvakkers in de lobby waren. Uitstekende lokatie, vlakbij metroingang (25 meter lopen) en dat is in heuvelachtig Lausanne zeer welkom. Gratis OV-kaart voor het gehele verblijf!

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,3
    Ik had kamer aan de drukke straatkant, het was niet mogelijk...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik had kamer aan de drukke straatkant, het was niet mogelijk met het raam open te slapen;

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    10
    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 25 januari 2016

    7,9
    Goede locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Goede locatie. Prima kamer. Goed sanitair. Prettig een kaart voor het openbaar vervoer

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: