Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Couronne Superior 3-sterren

Kirchstrasse 15, 3920 Zermatt, Zwitserland

#82 van de 349 hotels in Zermatt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 652 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,9
    Mooie en goede ligging met mooi uitzicht op de Matterhorn en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een terras waar we niet op konden daar de vensters te hoog waren, zéér jammer. Jammer dat de loungeterras al vroeg gesloten was, als we van onze wandeling kwamen en ons wat opfristen was ze al gesloten. Weet niet wanneer ze sluit maar om 20u was ze al gesloten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    9,2
    adembenemende omgeving, gezellig dorp, alles heel duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij kozen Zermatt omdat dat vanuit België het dichtste ski-gebied was met sneeuwzekerheid (gletsjer). Het is echter een heel mondain dorp en alles is vrij duur: pizza: 25 euro, spaghetti: 26 euro, zeer dure kleding- en souvenirwinkels, ... Ook de rit naar daar, net wat tol betaald en een stukje met de wagen op de trein: +/- 60 euro in totaal enkele rit. Allemaal zinloze extra kosten, en dat maakt het allemaal iets minder sympathiek.

    Autovrij + de ligging is perfect. Je komt buiten uit het hotel, stapt 50 meter tot aan de bushalte, rijdt 2 minuten met de bus en je komt aan de ski-lift. Van aan het hotel stap je 200 meter en komt in de hoofdstraat, ideaal. Prachtig, zeer gezellig dorp! Alle restaurants, winkels, bars waren super gezellig en heel netjes. Adembenemende omgeving met de Matterhorn in de hoofdrol.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,6
    Fijne locatie voor een kort verblijf in Zermatt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lekker ontbijt! Zeer vriendelijk personeel. We hebben ons bagage kunnen achterlaten terwijl we onze bergtrip volbrachten!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    Balkon, zwembad, ontbijt en diner
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Balkon, zwembad, ontbijt en diner

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,2
    Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Douchen in het bad.

    Locatie was super, heerlijke kamer en ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    9,2
    Alles is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matras voor mij iets te hard. Mijn vrouw vond het wel goed.

    Alles is goed. Nette kamers, zeer schoon. Aardig personeel, goed ontbijt. Heel centraal gelegen, bus voor ski lift dichtbij, aardig restaurant en zonnig terras.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: