Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Crystal 3-sterren

Schlegelistrasse 2, 3715 Adelboden, Zwitserland

#35 van de 46 hotels in Adelboden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 943 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,3
    goed genoeg voor een enkele overnachting. Langer verblijf is niet aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ruimte van het ontbijtbuffet was wat krap bemeten waardoor het nogal dringen was tussen de 2 counters.

    ontvangst en de gelegenheid om de auto 4 dagen tijdens de trektocht te laten staan op de parkeerplaats, zonder extra fee.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer op de begane grond aan de noord kant en keken dus tegen de geparkeerde auto's. Als je boekt zorg dat je aan de Zuid kant boekt of vraag aan de noord kant minstens voor de eerste etage.

    David!!! De Spaanse man bij de receptie wat een top gast is dat. Om onze teleurstellend uitzicht te compenseren konden we mooi gebruik maken van het terras. Top.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,2
    Prachtig gesitueerd hotel midden tussen de bergen met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verdorde plantenbakken buitenkant balkon terwijl dat juist zo karakteristiek is voor Zwitserland.

    Te veel om op te noemen, uitzicht fenomenaal vanaf balkon waar het ontbijt was, zeer vriendelijk personeel, alles aanwezig voor ontbijt, krachtige doucestraal, rustig in het hotel ondanks dat we boven de entree en naast de lift en trap zaten. Lift niet een keer gehoord.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Leuk verblijf in Adelboden
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer met Balkon op het Zuiden en 2 Kamers
    • Verbleef 7 nachten

    De receptie was gesloten toen wij aankwamen en alleen geopend van 15.00-20.30 uur. Toen wij om 16.00 weer bij het hotel kwamen, stond er een rij van nieuwe gasten en er was maar 1 persoon achter de receptie. Onze kamer was niet schoon bij aankomst maar dit werd snel opgelost. Het ontbijt was inclusief en viel wat tegen. Er waren te weinig broodjes en werden pas op verzoek aangevuld.

    We kregen een grotere kamer dan verwacht. Het was een appartement bestaande uit 1 slaapkamer en 1 grote slaapkamer die tevens een keuken en eettafel bevatte. Het was ruim en netjes. De receptionist was vriendelijk en behulpzaam. Het dorp Adelboden is een gezellig en toeristisch dorp. Je kunt er fantastisch de berg af op de step. Echt een aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Prima verblijf met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Balkon op het Zuiden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren daar 3 dagen en kwamen om trotti te rijden. Hadden helaas maar 1 dag mooi weer! Dit was wel een super geslaagde dag! Bij het verblijf zaten liftkaarten van de omgeving. Dit heeft ons veel geld bespaard.

    Bij het hotel was halfpension (buffet) bij te boeken voor 25,- SFR en dit is verreweg het voordeligste in het dorp. Uit eten is niet grappig qua prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Een hotel dat wij durven aanraden aan vrienden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer met Balkon op het Zuiden en 2 Kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Soms was er geen grote afwisseling bij het avondmenu. Maar de prijs kwaliteit viel best mee in vergelijk met menu's in restaurants in de buurt.

    Kamergrootte en uitzicht met mooi balkon. De badge om met openbaar vervoer en kabelbanen gratis te reizen. De familiekamer omdat oma in aparte kamer kon logeren ook met balkon en ruime kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,3
    we hadden het prima naar onze zin !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Zuid
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt was wat eentonig. Geen warme eitjes en steeds hetzelfde. Het brood was wel super lekker.

    De kamers waren super mooi... We hadden een spectaculair uitzicht vanop ons balkon. We keken over de bergen en in de verte zagen we zelfs de Engstligen waterval.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,0
    Je kunt er slapen, maar als je maar enigzins noten op je zang hebt is dit niet het hotel voor jou.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Zuid
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was summier. Geen warmegekookte eitjes, geen bacon/scrambled eggs. Keuze was beperkt. De borden en glazen waren ronduit vies. Van een stapel van 10 borden vonden we maar 2 schone. Je zag de vet vlekken er nog op zitten. Het testaurant had iedere dag maar 1 gerecht waar je het mee moest doen. 3 gangen voor 25 franc. Niet duur, maar wij willen keuzes. Het douchegordijn was vies... de bar was nooit open 's avonds. Geen mogelijkheid tot een kopje thee 's avonds. Er was wel een vendingmachine in de lobby voor wat frisdrank e.d.

    Uitzicht vanaf het balkon(zuidzijde) was prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    6,3
    Goed verblijf in oubollige omgeving, waanzinnig uitzicht!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Zuid
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rust, we hadden een horrornacht vanwege een buslading dronken jongens De accommodatie is oubollig en toe aan groot onderhoud, veel kleine dingetjes net niet goed

    Goede bedden, uiterst vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,5
    Goed ,maar Zwitserland blijft heel duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 4 nachten

    Spijtig dat er geen sauna of zwembad aan was,maar dat is bijkomstig!

    Goede ligging,mooie kamer,goed ontbijt,goed avondmaal, prijzen drank in hotel super betaalbaar tegenover in het dorp!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    5,8
    6
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoewel op de reservering aangegeven dat onze vriendin coeliakie heeft en dus geen gluten mag, was we op de eerste ochtend GEEN ontbijt voor haar. Daarna was de helft, het verpakte brood 6 mnd over de datum! Onze kamers lagen verder erg ver van elkaar vandaan ondanks samen geboekt en zij kregen op de laatste dag in de familiekamers die hun toebedeeld was gekregen vreemde gasten in de andere kamer, waarbij dus gedeeld portaal met vreemden. Hele rare actie van het hotel wat ook niet om te zetten was. Personeel niet coöperatief.

    Onze kamer was prima. Ontbijt en WiFi ook prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    5,8
    Het dinner was te vergelijken met "grootkeuken" en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Zuid
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het dinner was te vergelijken met "grootkeuken" en totaal niet verfijnd. Had de indruk dat het vooral afgestemd is op een russisch sprekend klienteel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,0
    uitzicht
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer met Balkon op het Zuiden en 2 Kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kapotte koelkast op kamer, geen Wi-Fi bereik vanaf kamer. geen slot op de douche

    uitzicht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    6,9
    goed hotel ,moet nog een beetje op punt worden gezet ,zeer vriedelijk personeel ,aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt ,en zeker met name de koffie

    Beste ,kamer was goed ,heel goede prijs kwaliteit

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    3,3
    Verschrikkelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 1 nacht

    Mensen moeten de dienstverlening verlaten

    Ontbijt was vreselijk. Toewijding verschrikkelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting kamer

    Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,2
    Amazing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt met het uitzicht op het balkon was indrukwekkend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    Goed overnachtingshotel op doorreis naar Italië
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 1 nacht

    Aangeboden diner tegen meerprijs is zeer basic.

    Prijs kwaliteit verhouding kamer is goed. Mooi uitzicht vanaf restaurant/ontbijt zaal.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    3,8
    Rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Balkon op het Zuiden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar

    Rust

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,6
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 1 nacht

    Onthaal...zeer pover...moesten zelf ons kamer gaan zoeken !!!

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,6
    Prima en betaalbaar hotel voor Zwitserse begrippen !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Noord
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs/kwaliteit in Zwitserland

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    7,5
    Ontbijt was heerlijk en het uitzicht prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Zuid
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk en het uitzicht prachtig

    Verbleven in februari 2017

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22