Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dorint Blüemlisalp Beatenberg/Interlaken 4-sterren

Hubel 114, 3803 Beatenberg, Zwitserland

#9 van de 15 hotels in Beatenberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1204 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,8
    Super service en kindvriendelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afgemeten aantal cups voor koffiezetapparaat dat niet goed werkte. Faciliteiten keukentje alleen tegen betaling (zelfs geen bestek). Binnenzwembad koud qua temperatuur. Niet goedkoop.

    Super kindvriendelijk, hartelijke ontvangst met knuffelberen voor de kinderen, fijn gezinsappartement met 2 verdiepingen en aparte kinderslaapkamer en aparte badkamer. Goed en uitgebreid ontbijt en goed a la carte restaurant. Kindermenu’s mogelijk en speciale tekenboekjes en potloden voor de kids. Mooi zwembad en saunafaciliteiten. Goede chateaubriand (aanrader!).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Prachtigge locatie, mooi hotel, mooi maar duur land.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Duplex Appartement
    • Verbleef 6 nachten

    Eigenlijk weinig, de locatie is minder centraal gelegen. De gratis bus brengt je wel naar interlaken maar je moet wel op de tijd letten anders ben je zo een uur wachttijd kwijt. Zwitserland is sowieso duur, wil je echt genieten van de omgeving hoop dan voor goed weer (niet ten nadelen van het hotel natuurlijk).

    Uitgebreid en goed ontbijt, Grote familie kamer met meer dan genoeg opbergruimte, door appart slaap gedeelte toch 's extra rust. Prachtig uitzicht op het meer/bergen (als het weer meewerkt natuurlijk). Een super plus punt voor de aanwezige inclusieve WIFI, snel overal en zonder beperkingen. Soms erg handig met kinderen :-) Verder hadden we bijna altijd de beschikking over een mooi 'prive' zwembad, maar dat is deels geluk natuurlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    9,2
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel kan hier niets aan doen, maar we hebben niet van het uitzicht kunnen genieten. Ik vermeld dit toch even, omdat ik geinteresseerden erop wil attenderen om de weersverwachting te checken van tevoren. Als je speciaal voor het uitzicht dit hotel boekt, dan moet het weer natuurlijk wel mee zitten! :)

    Leuke kamer doordat je 2 verdiepingen hebt! En op beide verdiepingen ramen. Bovenin ook een balkon met (in principe) geweldig uitzicht. (Hotel zit op 1200 meter hoogte!) Helaas hebben wij dat niet mogen ervaren omdat het 's-ochtends nog heel mistig was en pas na het uitchecken in de middag wat opklaarde.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    9,6
    Verblijf perfect op prachtige lokatie maar te weinig zekerheid voor ski- en snowboard liefhebbers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement
    • Verbleef 6 nachten

    Het weer! We kwamen om te skien maar er was totaal geen sneeuw in Beatenberg zelf. De lift naar de Niederhorn was gesloten i.v.m. de wind. Op andere plekken in Zwitserland lag heel veel sneeuw maar dan moet je gaan rijden. M.a.w. voor sneeuwzekerheid moet je niet in dit gebied zijn.

    Ligging, eten, faciliteiten en gastvrijheid.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,6
    Ik zou zeker weer een keer verblijven.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeervakken van het parkeergarage was nogal krap. In/uit rijden ging moeizaam met een Volkswagen Arteon.

    De locatie met een uitzicht naar de bergen was fantastisch. Kamer die ik kreeg was ruim.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    Fantastische omgeving en prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Duplex Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    Fantastische omgeving en prachtig uitzicht. Neem NIET de kortste weg van Bern naar het hotel. Die weg is heel smal en heel eng om een tegenligger te passeren. Rij liever om via Interlaken

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Prachtig gelegen hotel (op de Beatenberg).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 5 nachten

    Door de ligging op de Beatenberg moet je steeds 13 km met de auto (of de gratis) bus de berg op en af rijden voor je vanuit Interlaken zaken kunt ondernemen. Op de berg zijn weinig faciliteiten, maar wel een bakker en een supermarktje (alles Zwitsers erg duur).

    Prachtig gelegen hotel (op de Beatenberg). Appartement voor 4 personen was echt top. Keukengebruik erbij boeken is zeker de moeite waard. Goede faciliteiten en lekker eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    5,4
    Wij komen nietmeer terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Duplex Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer is niet schoongemaakt tijdens ons verblijf en we hebben geen schone handdoeken gekregen. Hotel zat vol met Arabische mensen. Verschillende nationaliteiten vinden wij uiteraard geen probleem, maar alleen maar mannen men baarden en vrouwen met boerka's in het restaurant vonden wij heel vervelend.

    De locatie

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    Kamers gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groepen Aziaten brutaal en lawaai

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Eénmaal hier gelogeerd kom je zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Duplex Appartement
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke bediening en hulpvaardig. Prachtig gelegen om te wandelen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    Heerlijk relaxed !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Appartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Top !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    7,5
    Heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 7 nachten

    Best wel koud in het appartement

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    8,8
    Zwembad, spa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familieappartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad, spa

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,6
    Kamer en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Duplex Appartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,5
    heerlijk ontbijt, zwembad an saunafaciliteiten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Appartement
    • Verbleef 4 nachten

    afstand tot nabijgelegen grotere skigebied

    heerlijk ontbijt, zwembad an saunafaciliteiten

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    10
    Hier komen we heel graag weer een keer terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    Prachtig gelegen met super uitzicht. Lekker gegeten, voor Zwitserse begrippen erg goedkoop. 42 euro voor een uitgebreid 4 gangen buffet.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,3
    Heel erg fijne 2 nachtjes hier gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bedden beetje hard.

    Heel erg fijne 2 nachtjes hier gehad. Aardige mensen, mooi uitzichr, lekker gegeten. Aan te raden

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,2
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Verouderd meubilair kamer (ouderwets), mag iets frisser

    De locatie

  • Beoordeeld op: 11 maart 2015

    9,2
    Het gehele verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het gehele verblijf

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: