Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Grand Bellevue 5-sterren

Untergstaadstrasse 17 , 3780 Gstaad, Zwitserland

#1 van de 48 hotels in Gstaad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 203 beoordelingen over dit hotel

9,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,9

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,8

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    9,6
    Super, een aanrader!
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Een heerlijk hotel op loopafstand van het centrum, leuke bar, heerlijk eten maar het zijn de mensen die het verschil maken! Super vriendelijk en professioneel personeel! En omdat het mijn verjaardag was kreeg ik ook nog eens een mooi taartje en champagne, begeleid door een kaartje ondertekend door het personeel. Top!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    10
    Geweldig mooi hotel met hele fijne service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Chic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is prima gelegen, je loopt zo het dorp in. Super vriendelijk personeel ook voor onze kleine kinderen. Deze waren ook erg blij met de speelkamers en het zwembad. Skispullen kun je eenvoudig in het hotel huren en je kunt met het skibusje van en naar de pistes vervoerd worden, alles heel gemakkelijk. Het eten is van goede kwaliteit en het ontbijt zeer uitgebreid en goed verzorgd. De eigenaar is ook erg betrokken en komt vaak even gedag zeggen. Het hotel is ook prachtig ingericht, de welness is superdeluxe. Al met al een geweldig hotel!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    9,6
    Beste hotelervaring in Europa!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Chique Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ga hier alleen naartoe als je gastronomie en service op topniveau kunt waarderen. En dan ga je me toch een partij genieten :-). Hotel is prachtig van binnen en buiten. Hartelijk ontvangst door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige ruime kamer. Heerlijk bed met fluffy kussens en superdeluxe donsdekbed. Nespresso machine op de kamer, gratis minibar. Iedereen noemt je bij naam. Het eten is fantastisch (halfpension in een sterrenrestaurant...wat kan ik nog meer zeggen). Nog nooit zo'n mooie en uitgebreide hotelspa meegemaakt: sauna's, steamroom, zoutkamer, laconium, biosauna, kruidenroom. Heerlijk na het skien. De GM/eigenaar verwelkomt je persoonlijk en zorgt dat hij iedere gast kent. De sfeer is chique en ongedwongen tegelijkertijd. Skishop in het hotel waar je skis (van zeer goede kwaliteit) kunt huren. Het hotelbusje brengt/haalt je naar/van de skiliften. Ik voelde me enorm verwend. Heb met volle teugen genoten en kom zeker terug.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    Prachtige vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chique Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles perfect!

    Schitterend hotel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Zeer aangenaam verblijf! We komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chique Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel zeer vriendelijk! Alles was perfect!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    Top restaurant, top personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chique Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top restaurant, top personeel. Hotel met wereldklasse

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    10
    Alles fantastisch
    • Zakenreis
    • Groep
    • Chique Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles fantastisch

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    5,8
    Goede wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco Lawaai van langsrijdende auto's van weg voor hotel (want ramen op vanwege geen airco) Michelin restaurant niet sterwaardig Ontbijt pover/weinig keuze en onattente bediening

    Goede wifi Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 19 februari 2016

    9,2
    De vriendelijkheid en echte Zwitserse hotelservice
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er staan maar 3 gerechten op de kinderkaart. Als je er 9 dagen bent.....

    De vriendelijkheid en echte Zwitserse hotelservice

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    10
    Top interieur, schitterende spa en uitstekend restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    De rekening!

    Top interieur, schitterende spa en uitstekend restaurant

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    10
    Mooie inrichting.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie inrichting. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,6
    Goed ontvangen, vriendelijk personeel, veel en mooi...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed ontvangen, vriendelijk personeel, veel en mooi verzorgde faciliteiten! Persoonlijk contact!

  • Beoordeeld op: 27 maart 2015

    10
    Zeer vriendelijk personeel, goede service, kindvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamers waren wat warm

    Zeer vriendelijk personeel, goede service, kindvriendelijk

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: