Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Vezia 3-sterren

San Gottardo 32, 6943 Lugano, Zwitserland

#36 van de 102 hotels in Lugano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 516 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 74

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,3
    Leuk, gezellig en ontspannen hotel voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan een drukke weg gelegen.

    Comfortabel bed, lekker ontbijt, leuke tuin met zwembad en de jaren 50 stijl. Ook fijn dat de auto in een privé garage kon onder je kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,2
    Fantstisch in combinatie met kort bezoek aan meer van Lugano
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Garage
    • Verbleef 1 nacht

    Airco op kamer werkt wel maar is klein en 's nachts maakt dit wel wat lawaai.

    Tof retro hotel met vriendelijk personeel. Auto kan in garage onder je kamer. Ligt kort bij afrit autostrade, perfect om door te reizen naar Italië. Aan onthaal kreeg je ook gratis bustickets naar centrum (+/- 10 min) waar je fantastich zicht hebt op (meer van) Lugano. Ontbijt verzorgd en je kan ook buiten ontbijten. Zwembad en tuin proper en je kan tot 22h00 in zwembad. Echte aanrader.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,8
    Fantastische en ontspannen overnachting tijdens lange vakantie rit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Mooie kamer voor een gezin op doorreis. Prima zwembad, lekker eten. Heerlijke koffie (‘s avonds). Ideaal dat je de auto onder je kamer in de garagebox zet, hoef je niet alles uit de auto te slepen als je op doorreis bent.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    Super leuke jaren 50 stijl.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Garage
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super leuke jaren 50 stijl. Hele vriendelijke ontvangst Airco op de kamer werkte niet en binnen 5 min kregen we een andere kamer. Parkeren onder de kamer, erg fijn met een bepakte auto op doorreis. Lekker zwembad om nog even af te koelen na een dagje auto. Familie kamer erg prettig. Jammer dat het restaurant dicht was op zondag, leek ons een hele belevenis. Ontbijt was lekker!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,2
    Tevreden gast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Garagebox
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk personeel en prijs kwaliteit van zowel kamer als restaurant is correct. Ik blijf hier boeken op doorreis naar Italië , voor mij alleszins een aanrader.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    proper, en ideaal als doorgangshotel/motel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Garagebox
    • Verbleef 1 nacht

    Geen waterkoker of koffiezet op de kamer. Op zondag is het restaurant gesloten, wel andere eetgelegenheden in de buurt van het hotel/motel.

    Kamer met overloop en trap naar de eigen garage op het gelijkvloers. Ideaal voor 1 nacht als tussenstop naar het zuiden. Heel proper en uiterst vriendelijke uitbaters.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Wij overnachten er onderweg naar Italie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om even een kop thee of koffie te zetten.

    Vriendelijk personeel. Mogelijkheid even wat te eten en een drankje te doen. Fijn doorreis hotel. Auto kan afgesloten onder je kamer geparkeerd worden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Fijn verblijf voor onze doorreis, we konden de auto onder...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn verblijf voor onze doorreis, we konden de auto onder onze kamer parkeren in een garagebox. Bij aankomst hebben we nog een koele duik kunnen nemen in het zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,0
    Slapen en doorrijden, meer positiefs kan ik er niet over schrijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs - kwaliteit verhouding niet goed. Ong 150 euro per nacht voor een zeeeer eenvoudige kamer. Alles ontzettend gedateerd. Het was echt slapen en doorrijden.

    We hadden een bed en een afgesloten parkeerplek, dat was het wel ongeveer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,9
    Hotel Vezia. Perfect hotel op doorreis naar Italië.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Airco unit op de kamer is niet echt stil te noemen en de badkamer is schoon maar gedateerd.

    Bereikbaarheid vanaf de snelweg is uitstekend. De garage onder de kamer is ideaal. Het eten in het restaurant is prima en helemaal in style van het hotel waarbij je even in het Amerika van de jaren 50 waant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    8,8
    Geweldig hotel voor wie van de fifties houdt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig hotel voor wie van de fifties houdt. Zeer vriendelijk personeel. Geweldig om je auto onder het appartement te parkeren. Het lijkt allemaal retro, maar het is een goed in stand gehouden origineel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,6
    Prima doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lugano is niet bijzonder behalve dat het duur is. Maar dat wisten we van te voren. De directe omgeving van het hotel is ook matig.

    Door de drive in constructie staat de auto onder de kamer. Je kan er via een trap makkelijk heen om iets te pakken. Het is een veilig idee dat je volle auto niet langs de weg staat. Personeel erg vriendelijk, zwembad heerlijk na een dag rijden. De gratis bustickets voor naar het centrum waren ook perfect. Ontbijt is ook erg goed. Wij werden vrolijk van het zeer goed doorgevoerde thema.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,1
    Duur maar goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg duur en dat geldt voor geheel Zwitserland. 4 personen, 1 nacht+ontbijt = +/-€200.

    Grasveld met speeltuintje en parkeerplaats onder hotelkamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    8,3
    Comfortabel etappehotel op doorreis naar Italie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden Luna
    • Verbleef 1 nacht

    Geen frigo op de kamer.

    De rechtstreekse toegang van de afgesloten privégarage naar de hotelkamer. Als etappehotel hoefden we hierdoor de auto niet leeg te maken. 's Morgens vertrokken in de gietende regen, ook dan het comfort van de garage op prijs gesteld. Restaurant aanwezig en super vriendelijk, jong, dynamisch personeel die vele talen spreken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,1
    Prima hotel voor op
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet echt heel goed, dus met 4 personen op 1 kamer is erg benauwd.

    Prima kamer, netjes en schoon. Privé garagebox onder de kamer, dus volgepakte auto staat veilig. Zwembad perfect voor met kinderen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    8,3
    Fijn themahotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Garage
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtbedrag (15 euro p.p. extra) Ik dacht dat de creditcard bij booking.com als zekerheid voor het hotel gold en dat we gewoon zelf konden bepalen hoe te betalen.Niet fijn dat ze het bedrag uit zichzelf al van de creditcard hebben geboekt. Hadden we zelf willen regelen!

    Erg leuk themahotel! Fijn om daar na een dag reizen terecht te komen. Geweldig om je auto onder je kamer in een garage kwijt te kunnen. Aardig personeel. Airco op kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    De garage onder de kamer was ideaal voor een hotel op doorreis naar Italie, zo hoefde niet de hele auto leeggehaald te worden 's nachts. Ook het zwembad was heerlijk na zo'n lange autorit

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    9,2
    Top accommodatie !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer was het gezien het weer erg warm. Gezien het lawaai van de airconditioning konden wij deze s' nachts niet gebruiken.

    Mooie accommodatie, schitterend gelegen met een mooi zwembad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    8,3
    Ligging ten opzichte van de snelweg was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwitserse prijzen voor eten. Maar daar kan het hotel an sich niets aan doen.

    Ligging ten opzichte van de snelweg was prima. Complex was leuk gestyled in de jaren 50. Garagebox onder de kamer was handig. Zwembad en speelgoed voor kinderen aanwezig. Prima hotel voor doorreis.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    6,3
    vezia
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het adres klopte niet op het boekingsformulier. Buitenbar en zwembad verouderd, ook wel wat verouderde inrichting. Daardoor geen juiste prijs kwaliteitverhouding.

    Receptie was vriendelijk en sprak goed Engels. Garage onder de kamer.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    7,9
    Het ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden Luna
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was vrij krap en verouderd, idem voor de badkamer

    Het ontbijt was heerlijk. Personeel super vriendelijk. Mooi zwembad, goede parkeergelegenheid.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    10
    Leuk en fris hotel, zeer schoon en comfortabel voor prima prijs! volgend jaar weer :)
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    wat een ontzetten goed hotel. prijs kwaliteit in prima verhouding. na 12 uur in de auto lekker zwemmen. kamer heel schoon en zeer comfortabel. het sixty's thema erg leuk doorgevoerd en persoon gezellig! een dikke aanrader dus

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,2
    Leuk themahotel voor het hele gezin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Garage
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad, zonneweide, speeltuin. Allemaal top.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Garage
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    50ties style. Super leuk Inpandige garage

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    5,0
    Voor overnachting prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Garagebox
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de avond erg onrustig waren opnames met scooters en auto. Geen ontbijt genomen erg kostbaar

    Veilige plek auto goed bed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Garagebox
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks aan te merken

    Alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,5
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer Luna
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi signaal

    Het jaren '50 ontwerp

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,6
    Geboekt als doorreis hotel naar Italië.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geboekt als doorreis hotel naar Italië. Supper met de auto in je eigen garagebox onder je kamer. Alles bij de hand zonder uit te laden!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    GOED
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Garagebox
    • Verbleef 1 nacht

    AVONDETEN WAS WAT MINDER

    LOCATIE NABIJ AUTOWEG INDIEN U OP DOORREIS BENT

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,2
    Vriendelijk personeel, schone accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Garage
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, schone accomodatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    Top, ideaal met garage
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Garage
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer met bad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Leuk restaurant, heerlijk zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk restaurant, heerlijk zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Interieur uitstraling zwembad schaakbord flipperkast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur uitstraling zwembad schaakbord flipperkast

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    Gewoon heerlijk hotel om een paar dagen te verblijven, zeker als je van de jaren 50 houdt!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    Perfect dat er een garage bij de kamer hoorde, Zwembad was voor de kinderen gewoon leuk!! heerlijk gegeten in het restaurant!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,2
    Het perfecte hotel voor een tussenstop richting Italie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijke bediening. Heel goed ontbijt. Mooi zwembad. Prive-parking net onder je slaapkamer is makkelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Heerlijk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Garagebox
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk zwembad. Prima doorreishotel. Was al ons 2e jaar op rij hier.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Alles goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles goed. Auto in de garage onder je verblijf. Niets uitpakken. Heerlijk zwembad en speelmogelijkheden voor kinderen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Leuk hotel voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan je auto parkeren onder je hotelkamer. Is dus eigenlijk een motel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Subliem verblijf in Lugano!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel proper en heel vriendelijke bediening! Perfect als doorreishotel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,3
    Ideaal voor een doorreis naar Italië
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving, iets te ver van het Lugano meer af.

    Ideaal voor een doorreis naar Italië

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    Ideaal voor de doorreis naar Italië
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Auto parkeren direct onder de kamer en te bereiken vanuit je kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,1
    Bijzonder vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder vriendelijk personeel. Fijn dat er een garage onder de kamer was omdat we op doorreis waren.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    8,3
    Zeer vriendelijk en kundig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Garage
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk en kundig personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    7,5
    Parkeren onder de kamer in privé garagebox met toegang tot...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren onder de kamer in privé garagebox met toegang tot kamer. Ideaal voor volgeladen auto op doorreis.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    6,7
    Het zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer met Garage
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een rolstoelgeschikte kamer, waarvan de badkamer erg krap was, geen draaicirkel voor de rolstoel

    Het zwembad

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,1
    Makkelijk bereikbaar op doorreis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden Luna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers en badruimte

    Makkelijk bereikbaar op doorreis

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    10
    die garagebox was ook ideaal.
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    die garagebox was ook ideaal. echt een aanrader.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was gesloten dat was jammer

    Kamers ruim,schoon en airco

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    6,3
    Zeer vriendelijk onthaal
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Garage
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco zeer lawaaierig Beetje gevoel van vergane glorie

    Zeer vriendelijk onthaal Grappig concept: garage in slaapkamer Goeie bedden

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    9,2
    Ideaal doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was op zondag gesloten

    Ideaal om een volgepakte auto te parkeren in een afgesloten ruimte onder de kamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,1
    binnen parkeren van de auto
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    wifi, geen verbinding

    binnen parkeren van de auto

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    10
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Garagebox
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    8,3
    Leuk retro hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Leuk retro hotel

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    5,8
    prettig en aangenaam, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Garage Box (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is goed maar helaas niet bij de prijs inbegrepen.

    Airconditioning op de kamer en dat de auto onder de hotelkamer in de garage staat.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,9
    De sfeer in het hotel is fantastisch alles jaren 50.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De sfeer in het hotel is fantastisch alles jaren 50. inrichting / muziek, ook fijn om een garage onder de kamer te hebben, vanuit de garage zo de trap op naar je kamer, super

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    Prima voor overnachting op doorreis.
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamers zijn echt prima voor overnachting, maar als je langere tijd boekt: geen koffie, thee of keuken. Puur slapen en douchen is top

    Prima voor overnachting op doorreis. zeer vriendelijke dame bij de receptie die ook Nederlands spreekt. Leuke opzet voor een nacht.

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    5,8
    Onder je kamer een parkeergarage.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een motel een paar km buiten het centrum aan een drukke weg, met z'n drieën plus hond op 1 kleine kamer en dat kost dan, inc. ontbijt, 200 euro. Belachelijk!

    Onder je kamer een parkeergarage. Alleen paste onze VW bus daar niet in dus hadden wij niks aan.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,6
    Aardig personeel, voor ons was de ligging goed omdat we...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    Aardig personeel, voor ons was de ligging goed omdat we onderweg waren. Badkamer was net nieuw, verder alles klein maar fijn, top voor een nachtje. PS; Goede hamburgers in het restaurant!

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    7,5
    Dat de auto veilig stond tijdens onze overnachting op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat je rekening miet houden met het koersverschil van boeken en daadwerkelijk weg gaan. Dit viel ons tegen ( niet verwacht). Als je uitgaat van 150,- en je moet 200,- afrekenen, valt dat even tegen, maar ja, het wordt van te voren aangegeven, dus let goed op!

    Dat de auto veilig stond tijdens onze overnachting op doorreis naar Italië.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    6,7
    Leuk hotel, mooie locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    prijs / kwaliteit. Voor dat geld mag je meer verwachten. Idem voor het ontbijt. Wifi is niet overal gelijk. In de kamer waar ik verbleef, was de wifi heel dun.

    Leuk hotel, mooie locatie. Aardige mensen. Goed bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,1
    Vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi is matig Je krijgt wel een code om in te loggen, maar is eigenlijk niet meer van deze tijd.

    Vriendelijke mensen Onder het appartement kun je de auto in een garage kwijt. Bedden zijn goed en schoon Airco werkt goed, zet het niet te koud.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    6,7
    Kamer met garage, zeer netjes, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    veel geluidshinder van verkeer en airco, deze kan je niet op laten staan 's nachts en dit was eigenlijk wel nodig. Bed nogal hard.

    Kamer met garage, zeer netjes, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,9
    Eigen garagebox onder de kamer die je van binnenuit ook kunt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eigen garagebox onder de kamer die je van binnenuit ook kunt afsluiten is wel helemaal super. Familiekamer ook prima en restaurant heeft echt goed eten. Ook is een duik in het zwembad mogelijk. Prima hotel in 50's stijl voor een stopover op doorreis naar het zuiden.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    De uitstraling van dit hotel is bijzonder, je waant je even...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gratis wifi is fijn, je moet wel steeds opnieuw inloggen...

    De uitstraling van dit hotel is bijzonder, je waant je even in de jaren 50, maar met de faciliteiten van nu! Super dat er een garage bij iedere kamer hoort.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    8,3
    Heel fijn dat hotel vlakbij de snelweg ligt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi werkte niet, in restaurant was het erg warm, eten daarentegen was super goed, geweldige broodjes hamburger, helemaal in de fifty stijl!

    Heel fijn dat hotel vlakbij de snelweg ligt. Ideaal voor overnachting als tussenstop van nederland naar italie. Ontbijt niet gebruikt in hotel, vrij prijzig. Ontbijt in de marche, net om de hoek bij hotel. Open vanaf 8:15 uur en super ontbijtje gehad.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    6,7
    Auto dichtbij in de garage.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Drinken uit de automaat kon niet worden betaald met euro's alleen met franken. Dus dorst.....

    Auto dichtbij in de garage. Thema van motel is aansprekend.

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    6,3
    Eigen parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prijs - kwaliteit Geen ontbijt (optie erg duur)

    Eigen parkeergarage locatie (Vlak bij de snelweg)

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    9,6
    Locatie, mooie kamer, gastvrij en uiteraard het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prijs voor het eten en ontbijt is voor onze begrippen hoog.

    Locatie, mooie kamer, gastvrij en uiteraard het zwembad.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,8
    Prima hotel voor tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima hotel voor tussenstop

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,1
    Kamer ruikt naar rioolput!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer ruikt naar rioolput!

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,9
    lokatie is super, mensen vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De airco kon het niet aan, maar het was ook erg warm buiten (36)

    lokatie is super, mensen vriendelijk

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,5
    Ideaal hotel voor doorreis of een aantal dagen in de streek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ideaal hotel voor doorreis of een aantal dagen in de streek

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,9
    geen parkeerproblemen, leuke authentieke 50 jaren sfeer,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen parkeerproblemen, leuke authentieke 50 jaren sfeer, zwembad!

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,9
    de garage die in direkte verbinding stond met de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    de garage die in direkte verbinding stond met de kamer

Er zijn ook 25 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 74

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: