Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Spatz 2-sterren

Obergrundstrasse 103, 6005 Luzern, Zwitserland

#52 van de 70 hotels in Luzern

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 670 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,6
    Centraal en ruim
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enorm ruime kamer. Ik had een upgrade kamer voor 3 personen (was met 1 persoon). Fris en schone kamer, ruime badkamer. Er werd een gratis adapter ter beschikking gesteld, mocht de stekker niet passen. Voor aankomst kreeg ik een kortingspas toegestuurd, waardoor ik met korting de stad kon bezoeken en gratis met de bus kon reizen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,1
    Geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het stinken in de kamer, vermoedelijk door de vloerbedekking

    Mooie locatie, schone badkamer en fijn dat je kon parkeren bij het hotel( gratis) en gratis openbaar vervoer ( elke 5 min) Luzern is een prachtige stad, de berg Rigi is zeker de moeite waard.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,7
    Het is goed centraal gelegen als je niet te veel wilt betalen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het was best wel lawaaiig ivm met de ligging op een kruispunt. De bedden waren niet van super kwaliteit.

    Het lag mooi op afstand van het centrum dit was goed te doen met de ov kaart die we kregen. Het ontbijt was wel goed maar weinig variatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    6,3
    Prima ligging, vriendelijk personeel, maar hygiëne en aankleding kan beter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en vloerbedekking niet echt schoon en onze lattenbodem viel door het bed heen toen we op bed gingen zitten.

    De ligging was prima en hoewel gelegen aan een drukke straat, geen last gehad van verkeer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Perfecte locatie voor bezichtiging Luzern met gratis parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is gelegen aan te drukke toegangsweg tot centrum met lawaai als gevolg bij openstaande ramen. Indien de ramen dicht zijn hoor je het verkeer nauwelijks.

    Locatie is perfect gelegen tussen snelweg en het centrum van Luzern.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,9
    Prima overnachtingslocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen airco. Erg warm op de zolderkamer (buiten ook tropische temperaturen). Kussens waren erg slecht. Bedden verder goed.

    Mooie locatie. De kamer is net gerenoveerd. Kregen er een gratis buspas en stadsgids bij, waardoor we gemakkelijk de stad konden verkennen. Speelden goed in op onze behoefte. Zo stond er na de eerste nacht een extra krukje in de badkamer om spullen neer te leggen en hadden ze een tweede ventilator neergezet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Lekker ontbijt, we hadden een leuk terras aan onze kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt aan een zeer drukke weg. Bussen stoppen en vertrekken daar. Voor de rust moet je daar zeker niet logeren

    Lekker ontbijt, we hadden een leuk terras aan onze kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,3
    qua geld en wat je verwacht van een foto, viel het tegen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was zeer gedateerd , met twee ventilatoren ,beetje uitgeleefd

    puur doorreis overnachting, in verhouding tot het geld was de kamer zeer primitief, ontbijt daarentegen was redelijk, mensen vriendelijk, de foto,s zijn mooier als de werkelijkheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,5
    Ideale tussenstop op doorreis naar Italië
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Frituurgeur in het etablissement komend vanuit de keuken van hun grill-restaurant...niet zo aangenaam

    Overvloedig lekker ontbijt! Vriendelijk personeel; Privaatparking; goede geluidsisolatie ondanks drukke weg geen geluidshinder, op loopafstand van het historisch centrum. Ideaal voor tussenstop naar Italië.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    10
    Bus voor de deur naar centrum Luzern.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bus voor de deur naar centrum Luzern. Gratis via hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    5,8
    Veel te warme kamer en indien ramen open waren dan veel te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warme kamer en indien ramen open waren dan veel te veel lawaai. Niets van faciliteiten aanwezig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,2
    De hygiëne was keurig schoon perfect voor een tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne was keurig schoon perfect voor een tussenstop

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg veel verkeerslawaai en warm op de kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Perfecte locatie, vriendelijk personeel, degelijk en schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en badkamer Enigszins gehorig, maar oordoppen mee en u hebt geen last

    De locatie Netjes Prima ontbijt Voor deze regio goed betaalbaar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    we keren er telkens terug, dus !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie, parking, eten, hygiëne ...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    6,3
    Functioneel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren en duur restaurant

    Voor doorreis prima gelegen bij snelweg met een restaurant!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,1
    Als doorreis-hotel prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer ws erg klein en zeer warm. (geen voorziening om dit te regelen)

    Prima service, gratis OV ticket.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,3
    gastvriendelijk en goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Top

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    5,0
    Tegenvaller
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaaihinder: kamer aan drukke baan, zonder airco, met open raam slapen was niet mogelijk Vast tapijt in de kamer, geen frisse lakens

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,1
    Doorreishotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten zijn oud. Bed en douche bieden niet het comfort wat we gewent zijn.

    Afstand tot centrum, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,9
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen lift. Dit mag minstens bij de kleine lettertjes.

    Prima ontbijt. Geweldige koffie. Fijne kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    10
    Ik kom er steeds terug !
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kom er steeds terug !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    10
    We gaan er terug !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    goede ligging, parking bij hotel, zeer goed eten, ruime, nette kamers, betaalbaar naar Zwitserse normen.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    4,2
    Niets, of het moet de locatie ten opzichte van de Luzerner...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Na de eerste nacht geen kamerservice!! Na een aantal tevreden jaren, nu niet meer tevreden met Hotel Spatz. Zeer karig ontbijt. Uiterst magere menukaart. Gehorige kamers. Alle jaren andere pachters/eigenaren. Dit keer een wel erg slonzig stel met bar weinig vakkennis!!! Duurder als verwacht. Restaurant zondags gesloten. Voor volgend jaar zoek ik een ander Hotel!

    Niets, of het moet de locatie ten opzichte van de Luzerner Messe zijn. (dichtbij, loopafstand).

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    5,4
    gratis parkeren
    • Vakantiereis
    • Groep

    karig ontbijt met alleen jam, honing, nutella, 2x 1/2 snee, klein glaasje jus d'orange. Als je om meer brood vroeg kreeg je de 'kontjes' van het brood. Geen airco, geen koelkast. Geluidsoverlast van zeer drukke straat. Personeel niet behulpzaam, geen uitleg over de stad etc. Oude gerafelde handdoeken. Hoge prijzen restaurant, dat op zondag- en maandagavond gesloten is en op andere dagen pas om 18 uur open.

    gratis parkeren bus voor de deur (hetgeen dan ook weer voor geluidsoverlast zorgde)

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    5,4
    Vriendelijk personeel;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het is een heel basaal hotel, met versleten spullen. Het heeft duidelijk betere rijden gekend. Dat is allemaal niet zo erg, maar ik moest de hoofdprijs betalen. Ook het restaurant onder het hotel is duur. Wij aten alles bij elkaar een bord soep (vrou), een bord pasta (zoon) en een schnitzel (ik) met één drankje: €94,-- exclusief. Het was goed, maar echt niet zo goed dat deze prijzen rechtvaardigt.

    Vriendelijk personeel; goede locatie voor onze doorreis naar Italië

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    4,4
    Locatie: vlak bij de afslag van de snelweg, maar binnen 5...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen gordijnen, je staat in je hemd voor de buren. Douche gaat meteen een eigen leven leiden na openen van de kraan. Sproeit alles nat en dan is alles spiegelglad. Waarom geen thermostatische kraan. Ga gauw naar de bouwmarkt en koop een goede doucheset. Ontbijt karig

    Locatie: vlak bij de afslag van de snelweg, maar binnen 5 minuten in het centrum met de buis. Trollybus rijdt elke 5 minuten en stopt voor de deur van het hotel

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    3,3
    niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles. oud, gedateerd, erg gehorig

    niets

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,3
    Ontbijt was goed, kamers waren netjes.
    • Stel

    De parkeerplaats als je wat later terug komt.

    Ontbijt was goed, kamers waren netjes.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel en de kamer is schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Helaas is het nogal gehorig, dus daar moet je tegen kunnen. Voor ons en ons kindje was het aardig te doen

    Vriendelijk personeel en de kamer is schoon

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    7,1
    Ontbijt weinig keus.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt weinig keus....

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    5,4
    Bloedhete kamers en veel geluidsoverlast door het verkeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bloedhete kamers en veel geluidsoverlast door het verkeer

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,1
    Locatie
    • Stel

    Heel gehorig, minimaal ingericht

    Locatie

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    7,9
    Restaurant & personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Één morgen geen warm water...???

    Restaurant & personeel

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: