Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kempinski Grand Hotel Des Bains 5-sterren

Via Mezdi 27, 7500 St. Moritz, Zwitserland

#7 van de 70 hotels in St. Moritz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 655 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,6
    Het ontbijt was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was fantastisch. 1 van de beste ontbijten die we ooit gehad hebben. Het gepocheerd ei met truffel was overheerlijk. Ook de bediening in het restaurant was voortreffelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,3
    Personeel was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden een 50% korting kamer geboekt voor 2 buiten hoogseizoen - met kamertoewijzing "bij aankomst". Bleek dat we een kleine kamer kregen, dus hebben we geupgrade voor 40 euro per nacht. Was nog altijd de moeite omdat ik er wilde verblijven, maar toch wel duur hoor 200 euro per nacht buiten seizoen.

    Personeel was heel vriendelijk. Zeker ook de persoon die je helpt kiezen was je kan doen. Heerlijke wandelingen gemaakt. Hotel kamer en ontbijt is zeer goed, spa is matig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    9,6
    Een hotel met een prachtige grandeur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Resort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een hotel met een prachtige grandeur. Het imposante ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    9,2
    Het ontbijt was erg smakelijk en goed georganiseerd, alles...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er viel niets tegen maar 2 puntjes om in de toekomst wellicht om aan te denken: jacuzzi buiten zoals veel andere 5 * hotels hebben en een terras om buiten te zonnen of een koffietje te doen.

    Het ontbijt was erg smakelijk en goed georganiseerd, alles mooi vers. Verder was de skishop in het hotel erg handig en men werd er vriendelijk geholpen. Al het personeel was zeer vriendelijk. De kamers zijn verzorgd en schoon. Kortom een fijn 5* hotel.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    7,5
    Kids club was heel mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen jacuzzi bij het zwembad. Ook geen service van eten dan wel drinken, of uberhaupt personeel die bij het zwembad komt kijken. Onze kamers (gevraagd aansluitend) waren niet goed bij elkaar gezocht en we moesten een downgrade accepteren om toch bij elkaar te kunnen zijn. Belachelijke prijzen voor dingen zoals water (10). Locatie niet centraal.

    Kids club was heel mooi. Car service s avonds is handig.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    6,7
    Goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer kleine kamer. Prijs/kwaliteit compleet weg.

    Goed ontbijt. Casino in huis.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep

    Op de badkamer wensen wij geen WC. Niet altijd reservatie voor ander restaurant mogelijk.

    Top

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    10
    Super service , accomedatie en personeel !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super service , accomedatie en personeel !!

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,6
    Het ontbijt en de locatie in de natuur, ook de service was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt en de locatie in de natuur, ook de service was top.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: