Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Olympia Hotel Zurich 3-sterren

Badenerstrasse 324, Aussersihl, 8004 Zürich, Zwitserland

#114 van de 122 hotels in Zürich

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1713 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    6,7
    voordelige keus in middenklasse
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg warm, wat je alleen kon oplossen door het raam (straatzijde, veel lawaai) open te zetten. Het bed was OK, maar aan de krappe kant en het dekbed was dun, weinig comfort dus. Op de kamer zijn bijna geen stopcontacten om je apparaten op te laden. Ik moest een lampenstekker eruit halen om mijn telefoon te kunnen opladen. Ook miste ik een waterkokertje en een glas of beker. Wifi zou gratis moeten zijn, maar ik kreeg geen verbinding.

    De lokatie van het hotel is prima. Je loopt in ongeveer 10 minuten vanaf station Hardbrucke er naartoe en er stoppen verschillende trams voor de deur. Tegenover het hotel zit een supermarkt Coop die maandag-zaterdag van 7 tot 22u open is. In de buurt zijn diverse leuke restaurantjes. Kamer is basic, badkamer was erg netjes. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,1
    Prima voor kortverblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie. Met de tram zo in het centrum. Makkelijk aan te rijden. Parkeren is wat beperkt voor het gebouw. We hadden een ruime kamer met zit gedeelte en heel klein keukenblok/koelkast. Personeel aardig en behulpzaam

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    Prima verblijf op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de eerste dag waren er geen broodjes meer bij het ontbijt. Was allemaal op en werd ook niet meer aangevuld. Lagen enkel nog croissantjes. Ontbijtpersoneel deed ook geen enkele moeite. Dit was jammer.

    Wij hadden een suite geboekt. Perfect en heerlijk ruim. Prima locatie. Binnen 20 minuten wandelen sta je in het centrum/ Zurich See. Ook handig dat er een supermarkt tegenover het hotel zit mocht je nog iets nodig hebben. Veel leuke restaurantjes in de buurt. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,9
    Goed hotel met prima service.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In hele hotel ligt vloerbedekking die niet zeer schoon oogt. Ontbijt was voldoende keus. Broodjes niet zeer bijzonder.

    De badkamer was prima en de bedden ook, alles zeer schoon. Personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,1
    goed hotel ,maar matig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vleeswaren bij het ontbijt roken zuur je moest zelf je eitje koken het was verschrikkelijk warm op de kamer, geen airco maar wel ventilators. ramen konden wel open maar dan kun je niet slapen vanwege het drukke verkeer

    vriendelijk personeel we konden er een tramkaart kopen met uitleg welke lijnen waarnaartoe gingen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Goedkoop en beetje buiten het centrum, prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen gratis wifi, geen koelkast, geen arico

    Goed bed, prima douche. Voor Zürich goedkoop hotel. Heel makkelijk vroeg inchecken en laat uitchecken (naar beschikbaarheid).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    3,8
    Voor een korte verblijf netjes en makkelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco of iets om te koelen, badkamer was vrij klein. En de rook melder was dicht gelijmd, dus wij hadden niet echt een veilig gevoel op de kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    8,3
    Prima 3☆ hotel.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima 3☆ hotel. Goede locatie. Tram voor de deur. Hartelijke ontvangst. We kregen zelfs een appartement aangeboden maar hebben het bij onze twee persoonskamer gehouden. Personeel was erg aardig en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,1
    Ik was hier voor het werk, dus het verblijf was alleen om nog bij wat te werken en te overnachten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt, weinig keuze voor die prijs

    Het onthaal was goed en de kamer was ruim

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,5
    Centraal hotel erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi viel regelmatig uit.

    Vriendelijke ontvangst. Hotel ligt centraal je ben zo in het centrum. Kamers klein maar schoon. Prima bedden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,3
    Schone kamer, vriendelijk personeel, zeer rustig en stil.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer, en vooral de badkamer, was erg klein.

    Schone kamer, vriendelijk personeel, zeer rustig en stil.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,5
    Helemaal uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleiner toilet

    Het ontbijt was perfect , sap zalm brood heel hoed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    5,8
    het is okee
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamers ,wifi niet inclusief

    kleine kamers , wifi niet inclusief ,goed gelegen ,vrij oud interieur maar wel schoon

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,1
    Kamers waren eenvoudig maar schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren eenvoudig maar schoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,5
    Prima hotel voor een paar dagen Zurich
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel kamers waren schoon. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    -
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Standaard internet op de kamer

    Wij hadden een grote kamer , met groot bad en balkon !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    6,7
    Was gezien de prijs goed,gezien de paar dagen dat ik er was
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was een beetje klein.

    De ligging van het hotel vlakbij tramhalte + supermarkt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    geen airco.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen airco. Als raam open: lawaaiig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,1
    Gedateerd hotel. Maar we hebben er een prima verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Grote kamers en douche. Wel wat gedateerd. Gesitueerd vlakbij tramhalte.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    7,5
    Goede kamer, voor een scherpe prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede kamer, voor een scherpe prijs. Kom graag terug.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,5
    De rust en de hygiene.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De rust en de hygiene.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    6,3
    Slechte informatie speciaal over de parkeergelegenheid
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Slechte informatie speciaal over de parkeergelegenheid

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    7,5
    We hadden een vierpersoonsappartement met twee apart...
    • Vakantiereis
    • Groep

    - Geen gratis wifi in het hotel - Het keukentje dat bij het appartement hoorde was afgesloten voor ons.

    We hadden een vierpersoonsappartement met twee apart slaapkamers en een woonkamer. Bovendien was er een ruim balkon aanwezig. Ook erg prettig dat de tram vlakbij stopt.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    6,7
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Een jongeman bij de receptie vond ik erg onaardig

    De kamer

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,1
    prima lokatie en relatief niet te duur naar lokale begrippen
    • Zakenreis
    • Stel

    kamers zijn tamelijk klein

    prima lokatie en relatief niet te duur naar lokale begrippen

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    6,7
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    locatie

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,1
    Aardig en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was wel bloed heet.

    Aardig en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,2
    De locatie is echt top.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De locatie is echt top. Tramhalte voor de deur dus je bent snel in centrum. Ontbijt prima.

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    8,8
    Lekker bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lekker bed.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    6,7
    Het is een simpel hotel, maar verder goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Het is een simpel hotel, maar verder goed verzorgd. Receptie 24 uur bemand.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Olympia Hotel Zurich

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: