Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Osteria Ritrovo dei Passeggeri

Via Vellano 16, 6583 SantʼAntonio, Zwitserland

#1 van de 1 hotels in SantʼAntonio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 182 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,1
    Heerlijke tussenstop!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondmaaltijd eenvoudig en verhoudingsgewijs prijzig

    De locatie is voortreffelijk, prachtig uitzicht vanaf het terras. Bediening erg behulpzaam en gastvrij.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,7
    Wij gaan zeker terug naar Zwitserland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De totaalprijs. Zwitserland is duur, ik denk dat dat de conclusie is. Dan is €200 veel geld voor wat je voor een overnachting onderweg naar Italië krijgt.

    Schitterende plek, authentieke vriendelijke eigenaar

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    3,3
    Spijt van onze boeking via booking.com; weggegooid geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer in de kelder, met uitzicht op de weg vlak naast de kamer. Ramen dicht vanwege geluid van auto's en uitlaatgassen. Dat in de bergen. Mieren in het bed, ongastvrije eigenaar, wifi niet functionerend, waardoor we lang moesten wachten en niet konden afrekenen. Slechte informatievoorziening van de eigenaar over de omgeving. Bij het uitchecken was de eigenaar afwezig. Mooie bergen maar een zeer teleurstellend verblijf. Alles was eigenlijk beneden de maat.

    Het dorp bij het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    We waren op doorreis naar huis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kok was niet klantgericht, was niet blij dat we niet hoefden te eten. Ook ontbijt namen we niet, we wilden vroeg weg en hotel/restaurant was pas om 7.30uur bemand. Toe wilden wij al weg zijn. Eigenaresse was heel aardig. Ik vind Zwitserland over het algemeen vrij duur kwa overnachting(hierdoor waardering prijs/kwaliteitverhouding), zullen we in dit land ook niet meer doen. Wegen zijn heel goed en het land is zeer schoon.

    We waren op doorreis naar huis. Late aankomst, vroeg vertrekken. Parkeerplaats niet naast hotel maar 50 meter beneden het hotel, met aanhanger was dit moeilijker te doen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    Uitzicht op de bergen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is gewoon een oud huis waar een hotelletje van gemaakt is. Leuk voor 1 nacht (en bij mooi weer prachtig uitzicht).

    Dit hotel ligt midden in de bergen, vanaf Bellinzona zo'n 12 a 15 minuten de berg op. Uitzicht is geweldig. Verder is er weinig tot niks. In het hotel (B&B) kan je dineren en ontbijten (hebben wij niet gedaan). Bedden liggen goed (wij hadden 3 persoonskamer waarvan 1 bed vreselijk kraakte.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Zeer gastvrij maar niet goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs/kwaliteit verhouding. Als gezin (5 personen) waren wij 500 euro kwijt voor eenvoudige slaapkamer, eenvoudige maaltijd en idem ontbijt.

    De gastheer. Zeer vriendelijk!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    6,7
    Dure overnachting als tussenstop op weg naar Italië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijskwaliteit staat niet in verhouding maar dat heeft meer met de locatie in het dure Zwitserland te maken. Maar vriendelijk ontvangen !

    Karakteristiek hotel met vriendelijke eigenaar

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    Super leuk herberg je hoog in de bergen met een prachtig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Super leuk herberg je hoog in de bergen met een prachtig uitzicht en een hele gastvrije familie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    6,7
    mooi relaxed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uiteindelijke prijs.

    Uitzicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Eenmaal meemaken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dinner en ontbijt simpel, maar voldoende.

    Iets anders, mooie omgeving. Vriendelijke eigenaren, geen luxe.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,8
    Mooi uitzicht vanaf teras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg gehorig, geen slot op gezamenlijke badkamer, geen parkeer gelegenheid vlak bij het hotel.

    Mooi uitzicht vanaf teras

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    Prima als tussenstop, geen accommodatie om langer dan 2 dagen te blijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was duur en stelde echt niets voor.

    Lekker eten 's avonds (kaasfondue) en het mooie uitzicht!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,4
    Je kon er amper komen, het zag er shabby uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je kon er amper komen, het zag er shabby uit. Eten ook niet best. Prijs kwaliteit was zeker niet in orde. Veel te duur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,7
    Nice place but eat before you arrive
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwitserland is duur. A la. € 134 voor overnachting 3 personen. Ok. Nog eens 140 voor lekker maar simpel eten. ....

    Mooi gesitueerd in het bergdal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    fantastisch !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De unieke locatie en sfeer !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    6,7
    Aangenaam verblijf voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We verbleven er 1 nacht, op doorreis naar Italië, en dan is het een goed .... Langer zouden we er niet verblijven. De gastheer is heel vriendelijk !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,1
    Sympathiek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Assortiment bar.

    Rust, vriendelijke eigenaar, ontspannen sfeer, geweldig uitzicht, sympathiek!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Prachtig bed and breakfast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en het eten. De gastvrijheid en het unieke verblijf

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    6,7
    Heerlijke bedden, aardige gastheer/gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Heerlijke bedden, aardige gastheer/gastvrouw. We zijn er te kort geweest om er echt iets over te zeggen maar goede indruk en we zouden zeker terug gaan.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    8,3
    Mooie uitzichten, een lekker bed en vriendelijke gastheer en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wastafel koude kraan is n heel slap straaltje

    Mooie uitzichten, een lekker bed en vriendelijke gastheer en gastvrouw

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,9
    Zeer vriendelijke eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijke eigenaar. Alles eenvoudig en met respect voor het milieu.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,1
    De locatie en het personeel .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Pension was moeilijk te vinden. Prijs van het pension en eten en drinken te duur.

    De locatie en het personeel .

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23