Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Radisson Blu Hotel, St. Gallen 4-sterren

St. Jakob-Strasse 55, 9000 St. Gallen, Zwitserland

#11 van de 26 hotels in St. Gallen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 806 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Vanuit de garage kon je niet met de trap naar de receptie op het gelijkvloers. Alle deuren daartoe waren op slot. De trap zou toch bereikbaar moeten zijn voor als de lift niet werkt.

    Zeer uitgebreid en lekker ontbijt. Optimale vloerverwarming in de badkamer. Mooi uitzicht op de hoekkamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    7,5
    Modern hotel, nette kamer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Business Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was benauwd en warm op de kamer. De temperatuur is instelbaar maar daar kwamen we pas later in de nacht achter. Pas bij vertrek kwamen wij er ook achter dat er toch 1 raam (beperkt) open kon voor frisse lucht. Daardoor minder geslapen. Vandaar de lagere beoordeling van de faciliteit.

    Modern hotel, nette kamer. functioneert goed, wat je van een dergelijk hotel mag verwachten. Het personeel was vriendelijk en attent. Goed ontbijt en ook goede garage.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,9
    Een prima oplossing voor een fout in het booking systeem
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat de eerste kamer de verkeerde was. Op ons booking formulier stond toch echt 2 maal dat we een twin hadden geboekt. Bij incheck vroegen we ook of de kamer ook echt een twin was. In de kamer aangekomen bleek dat er een gewoon 2-persoons bed in te staan. Dit gaat mis in zeer veel hotels.

    De kamer die we kregen nadat de kamer die we eerst hadden gekregen de foute was. We hadden een twin besteld en een kamer met 1 groot bed gekregen. Het personeel heeft enorm zijn best gedaan dat op te lossen. Dat is ze ook gelukt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    5,4
    Parkeren en personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit is waarschijnelijk een 4 steren hotel geweest maar mist nu onderhoud dit lijkt mij geen 4 steren hotel meer!

    Parkeren en personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uiterst vriendelijk personeel en ook de accommodatie was super!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    Geweldig mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldig mooie kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    5,4
    Matig
    • Stel
    • Business Class Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nogal gedateerd en shabby. Veel te duur in verhouding tot het gebodene. Een sleets hotel.

    Tegoedbon taxi naar station

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 januari 2015

    8,8
    Fris en modern ingericht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Fris en modern ingericht. Iets buiten het centrum, maar op loopafstand.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: