Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Schützen Lauterbrunnen

Fuhren 439, 3822 Lauterbrunnen, Zwitserland

#19 van de 23 hotels in Lauterbrunnen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 686 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,3
    Geweldig uitzicht in een hotel van en gedomineerd door Chinezen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Kleine kamer, karig ontbijt (geen spek, alleen appelen als fruit), gedomineerd door Chinezen (namen alle eieren en sinasappelsap mee van het ontbijtbuffet)

    Geweldig uitzicht vanaf het balkon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    6,3
    Het ontbijt was goed en uitgebreid.
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vrouw in de bediening was echt extreem onvriendelijk. Zo ronduit beschoft heb ik dat nog nooit meegemaakt. Wij hadden na een reis van 3 uur nog snel wat te drinken willen bestellen in de bar. Na ons eerst een tijd compleet te negeren, werden we vervolgens asociaal afgesnauwd dat ze na 10 uur geen bestelling meer opnam omdat ze graag naar huis wilde en in uurloon werkte. Ook hadden wij een babybedje besteld en via de mail een bevestiging gekregen. Het bedje was alleen bij aankomst nergens te bekennen. Het duurde redelijk lang voordat dat opgelost was. We kregen uiteindelijk vanuit de kelder een erg stoffig bedje zonder matras oid. Dit werd geregeld door de vrouw aan de receptie, die overigens wél erg vriendelijk en behulpzaam was.

    Het ontbijt was goed en uitgebreid. Het hotel zelf lijkt/is gedateerd, wat het een knusse en leuke uitstraling geeft.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    4,6
    Het hotel was een grote teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrijwel alles. De eerste ervaring was goed. De dame achter de receptie ontving ons vriendelijk en gaf informatie over de omgeving. Maar toen kwamen we op onze kamer! Deze kamer was een grote teleurstelling. Klein, donker, slechts 1 klein raam, geen balkon, geen plekje om samen te verblijven, want er was maar 1 harde houten stoel. Te weinig licht om te lezen . Een kamer om depressief van te worden! We voelden ons ontheemd, want toen we dan maar op het terras een poosje wilden lezen werd het licht niet aangedaan!! Er was te weinig personeel. De mensen waren daardoor gestresst en konden het niet aan. Foute bestellingen, enz. Toen wij een wijntje wilden drinken na aankomst werden we gewoon niet geholpen! Geen onwil, maar overmacht. We zochten en vonden gelukkig een ander terras, waar we wel echt als gast behandeld werden. Daar hebben we toen ook gegeten. Toen we terug kwamen en opnieuw een poging deden op het terras te gaan zitten, liep de ober aan een stuk te klagen, luidruchtig de stoelen aan te schuiven, enz. Hij vroeg zelfs niet of we iets wilden gebruiken. Het was nog geen 10.00 uur! En voor al deze mislukkingen moesten we de volle prijs betalen! Wij hebben in de loop der jaren vaak bij Booking.com geboekt en vrijwel altijd was het goed. Ik ergerde me altijd aan de negatieve recensies en dacht dat het voor zulke mensen nooit goed genoeg is. Maar nu dit.....Booking.com heeft een naam hoog te houden! Ik kreeg een kortingscode voor vrienden. Voorlopig durf ik vrienden echter niets aan te raden!

    De prachtige omgeving. Daar kwamen wij voor.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    3,3
    Een matig hotel, geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Kamer was te klein. Er was geen airco en door het warme weer erg benauwd. Badkamer erg gedateerd. In de badkamer was wel een (erg goedkope) fohn, maar geen elektra aansluiting. Wastafel zat vol barsten. De vloerbedekking was vies en oud. Er is geen koelkast om je eigen drinken koel te houden. Om 15.00 uur inchecken was niet mogelijk. Ontbijt is niet uitgebreid en iedere dag het zelfde.

    De ligging van het hotel was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Goed hotel in het centrum van Lauterbrunnen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De gezamenlijke badkamer is op de tweede verdieping. Er is er maar 1, dus het kan zijn dat je even moet wachten totdat die vrij is. De meeste kamers hebben een eigen badkamer. Ik was op de hoogte van de gedeelde badkamer.

    Het ontbijtbuffet is eenvoudig maar je hebt ruim voldoende keuze tussen broodsoorten en beleg. Goede koffie en meerdere soorten sap. Er is ook yoghurt en diverse soorten ontbijtgranen. Mijn geboekte kamer was op de vierde etage, prima kamer voor de nachtrust. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    4,2
    Ongastvrij en ouderwets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was vrij beperkt. Voor wij aan het ontbijtbuffet kwamen was dit al geplunderd door een groep, we moesten vragen om het bij te vullen en duurde lang. Restaurant was plotseling op woensdag en donderdag gesloten zonder dit de gasten te laten weten. Toen we dit Savonds na de wandeling aantroffen waren de restaurants in de omgeving volzet. Ook zijn de kamers veel minder mooi dan dat het leek op de foto's en erg ouderwets en gehorig. Je kon precies horen wat de buren asn het doen waren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,5
    locatie was ech perfect,mooi uitzich van kamer,parkeer ook...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    geen airco,krigjt geen factuur van hotel

    locatie was ech perfect,mooi uitzich van kamer,parkeer ook gemakkelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    5,4
    Het ontbijt was matig tot goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Badkamer eerder gedateerd

    Het ontbijt was matig tot goed. Een ruime kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    Goed maar de volgende keer neem ik wel mijn eigen kussens mee
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Van binnen was alles een beetje veroudert , De bedden stonden laag op de poten , slechte kussens ( beter om die van thuis mee te nemen).

    Goed ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    We kregen een kamer met eigen badkamer. Niet geboekt, maar erg fijn. Zonder bijbetaling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer grensde aan de voorzijde van het hotel, wat gehorig was. Ook de kamers waren gehorig.

    Ontbijt was prima. Veel keus!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    4,2
    Plaatsje geweldig, hotel erg slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plafond erg laag kon er niet lopen. Heel erg vies, hoop kapot, douche oo 2e etage. Erg duur

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,1
    De kamer was niet zo geweldig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet zo geweldig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    4,2
    Heel basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs- kwaliteit verhouding zelfs voor Zwitserland heel matig

    Locatie was waar we moesten zijn

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    5,4
    Personeel was aardig
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi zou het zogenaamd niet doen, maar dit werkt nooit. Je kan gebruik maken bij een naastgelegen hotel waar je ook kunt eten. Restaurant was ook niet geopend in het hotel zelf.

    Personeel was aardig

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    5,0
    Locatie, ptavjtig uitzocht en vriendelijk kamerpersoneel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijskwaliteit. Chaotisch baliepersoneel. Toeristenbelasting moest per se contact worden afgerekend (?). Nieuw kamerpersoneel dat niet (goed) was ingewerkt. Bizar kleine badkamer met deur die de badkamer in opende. Achter de deur een smerig verwarming. Ontbijt was matig. Diner cafetaria kwaliteit.

    Locatie, ptavjtig uitzocht en vriendelijk kamerpersoneel

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    5,0
    Na een kwartier te moeten wachten wordt je verteld dat er...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Na een kwartier te moeten wachten wordt je verteld dat er helemaal geen kamers meer vrij zijn.. Daarna moeizaam gesprek met hotel en Booking, uiteindelijk blijkt er toch nog een kamer vrij te zijn, erg vreemd.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    4,6
    Oncomfortabel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Oncomfortabel

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: