Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Starling Hotel Geneva 4-sterren

34, Route Francois-Peyrot, 1218 Genève, Zwitserland

#26 van de 95 hotels in Genève

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1491 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Let op de kleine letters geen kinderen onder de 5 in het zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kwam in het hotel erachter dat mijn zoon van 2 niet mocht zwermen alleen kinderen boven de 5 dit stond niet op de site van booking wel op hun eigen site. Zeer jammer wij hebben bewust gekozen voor het zwembad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    6,7
    Niet voor herhaling.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. De koffie was slecht. Zelfde kwaliteitsniveau als aanboord van een lijnvlucht. Het broodassortimrnt was gering, bijv. geen meergranenbrood. Ver onder de maat voor een prijskaartje van € 29.-

    De kamer/badkamer was uitstekend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    10
    Hotel met zwembad van 20x7m
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zodanig onder de indruk van het zwemband dat ik verder alles prima vond.

    Goed gelegen vlakbij het vliegveld. Een hotel met een ECHT overdekt zwembad van 7x20m. Heerlijk om banen te kunnen zwemmen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    10
    Ideaal als adempauze tussen dagje auto en start skivakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niet zo gezellige bar (veel lawaai, luide muziek, onaandachtig personeel)

    Heerlijk ontbijt, ruime kamer en badkamer, super bed, zalig zwembad (+ sauna en stoombad), vlakbij luchthaven én de stad!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    Een uitstekend, klantvriendelijk 4-sterren hotel behoort geen stoffige kamer aan te bieden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was te stoffig. I.v.m. stof-allergie zeer slecht geslapen door benauwdheid. Het vullen van het bad d.m.v. de douchestaaf, die je echt vast moest houden, omdat dat anders zeker voor wateroverlast zou zorgen, zou aandacht mogen verdienen.

    Het onbijtbuffet was uitstekend. Wellness was uitstekend.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    8,3
    Leuke vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Dit is niet negatief bedoeld maar we vonden de parking voor de auto wel duur. 20 CHF/dag. Maar is Zwitserland is alles redelijk duur. Maar onze auto stond wel veilig en dat is ook belangrijk.

    Zes nachten verbleven een vriendin en ik in Starling Hotel. 3 km van Genève centrum gelegen. Heel dicht bij de luchthaven. Nochtans hadden we geen last van het geluid. We sliepen 's nachts zelfs met de venster open. Het was begin oktober en super goed weer. Heel propere kamers met in de badkamer een regendouche. Elke dag netjes gekuist. Super ontbijt, wel bij te betalen. Een zeer mooi 20 meter zwembad ,jacuzzi, alsook sauna & stoombad. (gebruik gratis bij verblijf in 't hotel). We kregen ook een gratis bus en tramkaart. 's Avonds zijn we enkele keren in het Italiaans restaurant l' Olivo gaan eten. Heel lekker! Super vriendelijk en gedienstig personeel. Ook in het Starling café was het personeel heel vriendelijk. We hebben genoten van ons verblijf.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    Zeer gastvrije medewerkers in alle afdelingen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer gastvrije medewerkers in alle afdelingen. Een uitstekende keuken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ontbijt was goed. Kamers waren ruim en goed. Hotel in het algemeen was goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    9,2
    Clarins producten + gsm om te gebruiken in de stad met...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Clarins producten + gsm om te gebruiken in de stad met internet

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    9,6
    Goed en rustig verblijf vlakbij luchthaven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ligging vlakbij het vliegveld, goed ontbijt en nette kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,1
    Ontbijt veel te duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt veel te duur

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    10
    niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    zakelijk hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was hard, de veren waren goed te voelen.

    Het zwembad en het Italiaanse restaurant. Service van de baliemedewerkers is prima.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    9,6
    Ontzettend vriendelijke en bereidwillige service door...
    • Gezin met oudere kinderen

    Als ik dan toch een B-mol mag opgeven, de temperatuur van het water in het zwembad mocht een graadje warmer :) Voor mij niet echt een minpunt, maar hou er rekening mee dat dit geen goedkope plek is.

    Ontzettend vriendelijke en bereidwillige service door iedereen die in het hotel werkt. Zeer aangename ervaring. Toffe Wellness. Heerlijk ontbijt en vooral... supervriendelijke medewerkers. Leuk!

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    9,6
    de sauna, steamroom, de jacuzzi en het zwembad waren voor...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik had totaal geen uitzicht, keek recht in de naast gelegen expo-hal. Toevallig werd er net opgebouwd voor de eerstvolgende beurs, dus men begon al vroeg te bouwen. Maar als je de dag in Geneve doorbrengt dan is dat natuurlijk geen probleem. Tegen de tijd dat je terug bent zijn de werklui alweer naar huis.

    de sauna, steamroom, de jacuzzi en het zwembad waren voor mij de reden om voor dit hotel te kiezen, en het was verrukkelijk. Verder kon ik nog tot laat terecht in het restaurant. De kamer was netjes, lekkere douche!

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    5,4
    Hygiene was goed en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwaliteit verhouding was erg slecht. Duur hotel voor wat je krijgt, welness viel erg tegen. Er waren eetmogelijkheden in het hotel, maar ook erg duur. Jammer, ik had er meer van verwacht!

    Hygiene was goed en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    9,6
    Prima hotel naast het Palexpo.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Personeel restaurant.

    Prima hotel naast het Palexpo. 5 min lopen. Personeel receptie erg vriendelijk en behulpzaam.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: