Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Victoria Glion 4-sterren

Route de Caux 16, 1823 Montreux, Zwitserland

#2 van de 40 hotels in Montreux

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 288 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    5,8
    Aangenaam maar biet bijzonder en redelijk duur.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten

    Service op het terras is vreselijk slicht (al jaren). Meestal moet je zelf op zoek gaan naar iemand van de bediening en na de bestelling duurt het dan vakk nog heel lang voordat de bestelling arriveert. Het ontbijt is zeer matig voor een dergelijk hotel. Broodkeuze is zeer beperkt en dikwijls zijn er van die soorten dan nog bepaalde soorten op (en dat al om half negen in de morgen). Ook het roerei was twee keer gewoon op, ook het spek en voor zo'n hotel moet dit toch niet Mogen. Als je vraagt naar iets, dan komt het wel weer, maar dan moet je geen buffet aanbieden. Ook het afruimen van tafels duurt vaak heel lang, zodat je echt moet zoeken naar een schoon plaatsje.

    Locatie is perfect en mijn kamer was ook duidelijk recent goed gerenoveerd. Lunch en diner prima, zowel kwaliteit als service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,8
    Ouderwetse grandeur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 4 nachten

    Heerlijke vergane glorie. Iedere dag ontdek je nieuwe plekjes met tierlantijnen en kroonluchters. Ouderwetse smokings en een echte sleutel voor je kamer. Spectaculair uitzicht op het meer. Kabelbaantje en trein op 200 meter.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,0
    We hadden meer verwacht van een 4-sterren hotel!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Standaard (bergzicht)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamer. Bed kraakt bij iedere beweging. Na douchen hele vloer nat, omdat er geen goede afscherming is. Deur douche/toilet kan niet goed op slot. Eten restaurant erg slecht, zeker als je nagaat hoeveel je ervoor betaalt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    We zijn er eerder te gast geweest en komen graag terug...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn er eerder te gast geweest en komen graag terug omwille van die zeer gedegen kwaliteit van het geheel. De infrastructuur is wat gedateerd maar voor de rest perfect.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,9
    Prima kamer met mooi uitzicht op het meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    Prima kamer met mooi uitzicht op het meer. Gezien de hoge temperatures 30+ werd het ontbreken van airco node gemist. Het ontbijt was niet van het nivo dat je bij dit hotel met een zeer goede keuken zou verwachten. Weinig keuze en daarbij het niet aanvullen was een teleurstelling.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    5,0
    Uitzicht en locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting van hotel/kamers te gedateerd.

    Uitzicht en locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    9,6
    Heerlijk hotel, prachtige gelegen boven Montreux met schitterend uitzicht over het meer van Geneve!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    Uitstekende service van het personeel! Heerlijke kamer en hele goede bedden. Gratis gebruik van vervoer naar Montreux.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,6
    rust,regelmaat,reinheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 4 nachten

    de authentieke ambiance de solide keuken van uitstekende kwaliteit de gemoedelijke sfeer, wars van kicks en opgeklopte effecten

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,2
    Alles was perfect.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De douche zou verbeterd kunnen worden.

    Alles was perfect. Het uitzicht, prachtige stijlvolle kamers, ontzettend schoon en een heerlijk ontbijt.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    9,6
    Fantastisch uitzicht vanaf het ruime balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Fantastisch uitzicht vanaf het ruime balkon. Sauna en solarium in de suite!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: