Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Waldhaus am See 3-sterren

Via Dim Lej 6, 7500 St. Moritz, Zwitserland

#14 van de 70 hotels in St. Moritz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 759 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    Heel leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niets.

    We hadden een kamer geboekt met zicht op de bergen of bomen i.p.v. het meer, we kregen er een achteraan boven de receptie en vonden deze te klein en te donker door de bomen en niet geschikt voor deze prijsklasse. we waren heel teleur gesteld. We vroegen dan maar of er een kamer met beter zicht beschikbaar was en kregen deze snel aangeboden mits een passende meerprijs. Daar waren we dan wel heel tevreden over en maakte ons verblijf de moeite waard. Ons beviel ook de heel mooie eetzaal met fantastisch zicht en de ruimte.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    9,6
    In dit hotel was alles geweldig, zeer vriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    In dit hotel was alles geweldig, zeer vriendelijk personeel, perfect ontbijt, schitterende kamer met fantastisch uitzicht. Uitstekende keuken met redelijke prijzen. Kortom: Het beste hotel waar we ooit in Zwitserland hebben gelogeerd; gezien de luxe en de ligging viel de prijs voor Zwitserse begrippen eigenlijk nog mee.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,8
    schitterende ligging en goed hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk maar koel onthaal. Vaste cliënten of gasten die voor langer geboekt hadden dan ikzelf (slechts 1 nacht) werden "Gemüdlicher" ontvangen.

    heel mooie ligging aan het meer en dicht bij het station.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,6
    zo zouden alle hotels moeten zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel geweldige lokatie aan meer. via uitgang station (tunnel) kun je ook aan de meerkant komen. Dit zag je niet als je klikt op route. Je loopt er op 3 minuten naar toe. Lekker eten, dagelijks wisselend dagmenu 4 gangen (kosten € 34).

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,3
    lekker uitgebreid ontbijt, zeer vriendelijk personeel, toen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    lekker uitgebreid ontbijt, zeer vriendelijk personeel, toen we vertrokken kregen we nog flesjes water mee voor onderweg.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    10
    Het was super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nou de kozijnen met name het buiten schilder werk

    Het was super

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,6
    Fantastisch, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fantastische locatie aan het meer. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    10
    Zeer net hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer net hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,6
    Comfortabel hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Comfortabele compacte kamer, uitstekend ontbijt, handige locatie vlak bij het station, geweldig uitzicht over het meer.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    6,7
    Dinners zijn goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bij aankomst werd aanvankelijk aangegeven dat er geen eten meer was om 22:00 uur. Later hersteld en excuses aangeboden. Personeel niet altijd vriendelijk, waarschijnlijk wat stug, maar je voelt je niet altijd welkom. Mijn ervaring in het verleden was een stuk beter. Ophalen en brengen per busje gaat niet altijd op tijd; wanneer mogelijk wordt er wel extra gereden.

    Dinners zijn goed. Kamers was goed, maar nogal duur. Goede hulp toen het kamerslot niet werkte.

  • Beoordeeld op: 27 april 2015

    7,9
    vriendelijkheid en slaapcomfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijkheid en slaapcomfort

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: