Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ERMITAGE Wellness- & Spa-Hotel 5-sterren

Dorfstrasse 46, Schönried, 3778 Gstaad, Zwitserland

#10 van de 29 hotels in Gstaad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 377 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Wij komen al jaren in dit hotel en voelen ons er thuis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Ried
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig genoeg is de wellness van het hotel ook toegankelijk voor niet hotelgasten waardoor het op momenten heel erg druk is en het eigenlijk niet meer ontspannend is.

    Wij komen al jaren in dit hotel en voelen ons er thuis.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    5,0
    Aan de voorzijde was onmogelijk om te slapen vanwege het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de voorzijde was onmogelijk om te slapen vanwege het verkeer en de kamer was zeer klein. Kamer aan achterzijde genomen tegen een meerprijs van CFR 150 per dag wat erg duur is op een kamer van CFR 360 dus dat is Cfr. 510,en dat is het niet waard in een dorp waar in de zomer niets te doen is. Dan hebben ze in Gstaad betere kamers bijvoorbeeld bij hotel Ultima voor dezelfde prijs en daar is meer te beleven in de zomer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    9,2
    solbad voor en na het skien;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Hugeli
    • Verbleef 6 nachten

    een maal was de vishoofdmaaltijd niet conform de aangegeven ingredienten.

    solbad voor en na het skien; skibegeleiding door Christian en Ruth zijn top voor een alleenstaande.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    8,8
    genoten, paar kilo aangekomen en ons nooit een moment verveeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    wij vinden de basiskamer voor een 5 sterrenhotel wat klein inclusief de badkamer waar je nauwelijks met zijn 2 en in kunt zijn. Vaak is het arrangement halfpension, de chef is een uitstekende patissier, eten verder van uitstekende kwaliteit maar het mist net de bite/sterrenniveau

    zeer vriendelijk en dienstbaar personeel, fantastisch zwembad en saunas in meerdere verdiepingen, skien onder begeleiding was erg goed, gezellig en educatief.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    10
    Uitmuntend personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kan hier absoluut niets tegenvallen. Schitterend verblijf

    Uitmuntend personeel. Professionele directie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,6
    Heerlijk luxehotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Noord - Rellerli
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt.Gezelligheid in de restaurants.Ligging op wandelafstand van de skipistes.Zeer vriendelijk personeel , geweldige manager

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    7,9
    Standaardkamer viel tegen (zeker voor de prijs die we hebben...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Standaardkamer viel tegen (zeker voor de prijs die we hebben betaald) wij zaten op eerste verdiep. Voor ons terras stond een houten aanbouw van het hotel. Zicht was helemaal weg. Na 4 dagen ziek te zijn werd het kamertje een beetje claustrofaubisch!

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    10
    Wij komen hier vaker voor het Menuhin festival.
    • Stel

    Geen airco op de kamer. Dit mag wettelijk niet,in verband met het milieu.

    Wij komen hier vaker voor het Menuhin festival. We worden naar elk concert gebracht en gehaald. Je voelt je hier een koninklijk paar.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    9,2
    Het is iets te warm in het hele hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is iets te warm in het hele hotel

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    9,2
    ligging en sauna
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs van parkeren

    ligging en sauna

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    9,6
    Meer aanbod bij het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Meer aanbod bij het ontbijt

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk attent personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Spa gedeelte te druk en niet hygienisch

    Zeer vriendelijk attent personeel Prachtige accomodatie Zeer mooi hotel, gezellige inrichting

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: