Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Swiss Star Tower

Friesstrasse 8, Oerlikon, 8050 Zürich, Zwitserland

#71 van de 76 vakantiewoningen in Zürich

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1717 beoordelingen over dit appartement

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,0
    als je overdag niet op je kamer hoeft te zijn is het prima te doen.
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    veel lawaai van de treinen die pal achter het gebouw langs rijden. Er kan maar 1 raam open dus het kan niet goed doorluchten. Erg warm omdat de zon erop staat. Er waren geen doppen in de wastafel noch ligbad, dus het bad kon je niet gebruiken.

    de ligging vlakbij station Oerlikon was erg prettig. Supermarkt t.o. het station en restaurantjes in de buurt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,0
    Voor de niet veel eisende reiziger prima te doen maar als je iets meer luxe wil deze overslaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De liggen tegen het spoor aan, heel veel omgeving geluiden door de horeca gelegenheden naast het appartement en de langs rijdende treinen.

    Zurich zelf en je loopt zo naar het trein station

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    5,8
    De mogelijkheid om te kunnen komen was erg fijn!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden wel de mogelijkheid om te koken maar er waren maar twee kleine pannetjes. Het bed was net een trampoline en was doorgelegen. Het was ontzettend warm op de kamer en daarom moest de deur naar het balkon open laten. Opzich geen probleem natuurlijk. Alleen zit de accommodatie aan een drukke weg waar veel auto's langs komen die optrekken met een zwaar geluid. Dat zorgde er voor dat er veel geluid was.

    De mogelijkheid om te kunnen komen was erg fijn! De ruimte was prima en lekker om een balkon te hebben.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    5,8
    Goedkope kamer in Zürich buiten het centrum. Het centrum is makkelijk te bereiken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Mijn kamer lag naast het spoor, waardoor ik moeilijk kon slapen. De eerste 1,5 dag had ik geen warm water in de kamer (ik heb hier wel een compensatie voor ontvangen).

    Ik had ver van te voren geboekt, waardoor ik voor Zürich een redelijke prijs heb betaald.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Goede locatie, vlakbij het station Oerlikon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai in sommige kamers door de nabijheid van de spoorweg. Wijzelf hadden een kamer die goed gelegen was, maar vrienden die er ook logeerden hadden meer lawaai.

    Goede locatie, vlakbij het station Oerlikon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    4,6
    dat we weer weg konden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    had wat frisser kunnen ruiken, bedden waren voor mensen kleiner als 1.70m perfect airco had geen overbodige luxe geweest met 30 graden buiten. Appartement was net een sauna. etc etc. slechte keuze geweest achteraf.

    dat we weer weg konden....

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    2,9
    Dramatisch slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct naast een treinstation. De herrie is ongelooflijk. Kamers erg sober. Geen personeel aanwezig, voor hulp moet je bellen endan komt erniemand........

    Niets

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    4,5
    Tegenvaller
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Douche gaf geen warm water Zeer lawaaierige omgeving: dag en nacht treinen en langdurige bouwwerkzaamheden Onhandig dat er geen parkeerplaats bij het gebouw hoort Geen handleiding bij TV

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2016

    3,8
    Slecht geslapen door ligging naast spoorweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast de spoorlijn. Kamers waren warm, maar treinen gaven zoveel lawaai dat je niet kon slapen. Er zou een extra bed bijgezet worden, is niet gebeurd.

    Het was schoon

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    4,2
    je hebt een dak boven je hoofd
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers ontzettend klein, warm water matig,bedden heel slecht

    De lokatie was dicht bij station en beurs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,3
    Prima en dichtbij station Oerlikon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    TV werkte niet.

    Met code meteen de sleutel en kamernummer etc. Fijne kamer, ruim en schoon. Nieuw laminaat zou goed doen. WiFi uitstekend!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    10
    Uitstekend verblijf, goed en mooi appartement.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed.

    Het uitzicht en de kamer waren zeer goed! Perfect openbaar vervoer om in het centrum van Zürich te komen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,5
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaai van treinen en auto's Geen zeep en shampoo Geen personeel

    Prima lokatie bij station Oerlikon Schone kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    5,0
    Niet wat we verwachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontvangst, gemak

    Dicht bij station

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur uit de wasbak

    Was ok

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    2,9
    Wij kregen niet waarvoor we hadden geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kregen niet waarvoor we hadden geboekt.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Swiss Star Tower

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: