Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Swiss Star Zurich Sihlfeld

Dubsstrasse 30, Wiedikon, 8003 Zürich, Zwitserland

#53 van de 76 vakantiewoningen in Zürich

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 879 beoordelingen over dit appartement

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    6,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    6,0
    Prima waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Groot nadeel was het hele kleine dekbed, leek eerder voor 1 persoon dan voor 2, dus dat was niet zo prettig. Ingang is een beetje moeilijk te vinden, vooral omdat er op een andere plek ook een sleutelbox hangt, maar die werkt helemaal niet. We waren niet de enigen die liepen te klooien, we hebben ook een stel toeristen uit Azie moeten helpen die er zelf niet uit kwamen. De ingang ligt achter een parkeerplaats. Het voelt een klein beetje ghetto als je er 's avonds in het donker loopt.

    Sfeerloos appartement, maar je betaalt dan ook niet veel! Voor de rest prima, schoon genoeg en ook handdoeken en zelfs doucheschuim aanwezig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    6,3
    Rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    We hadden 2 studio's gehuurd. De ene was ruim, de andere was heel klein. Nochtans dezelfde prijs betaald. Keukengerief is nogal basic.

    Rustige buurt. Goede ligging. Parking voor Swiss Star klanten. Ruime studio.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,0
    eenvoudig appartement op een centrale locatie
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    we hadden twee appartementen, één was best aardig, alleen kon je niet rechtop onder de douche staan. Het andere was niet goed schoon en de vaatwasser was defect, wat ook de nachtrust verstoorde. Geen parkeer faciliteit.

    De ligging is centraal

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,5
    Heerlijke stad met tal van excursie mogelijkheden in de omgeving!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeersituatie in eerste instantie schrikken, daar het er op leek dat parkeren zonder vergunning of enorme kosten niet mogelijk was. Pas later zagen we dat er enkele plaatsen gereserveerd waren voor Swiss Star klanten. Deze informatie had inzichtelijker gekund. Graag vooraf de mogelijkheden op site aangeven!

    Fijne accomodatie die van alle gemakken voorzien was.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    5,8
    Sober
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast

    Schoon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    9,5
    Zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Super groot appartement met keuken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    5,0
    Centraal gelegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het appartement was vies en erg gehorig.

    Centraal gelegen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    9,5
    Het was niet duidelijk of we ons voor de accommodatie konden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet duidelijk of we ons voor de accommodatie konden parkeren. We hebben het wel gedaan en werden niet beboet.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    Super leuk en fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we niet langer geboekt hadden haha

    Dakterras was geweldig

    Verbleven in juli 2016

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Swiss Star Zurich Sihlfeld

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: