Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Santiago - Airport Terminal 4-sterren

Armando Cortinez Norte, 2150, 9031027 Santiago, Chili

#58 van de 215 hotels in Santiago

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4367 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    5,8
    Makkelijk (maar erg duur) als je de volgende dag vroeg moet vliegen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het eten in het restaurant is erg duur en de prijs/kwaliteitsverhouding staat totaal niet in verhouding. Het eten in een van de restaurants op het vliegveld is (veel) beter...

    Op de 6e etage blijkt de airco voor het hele hotel te werken. Dat maakt net zoveel geluid als in een vliegtuig. Na hierover een opmerking te hebben geplaatst zijn we verplaatst naar de 1e verdieping. Deze was bijna geruisloos, dus prima...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,8
    Fantastisch, ideale doorreis locatie, prima WiFi, iets te prijzig zeker voor 1 persoonsovernachting.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs vind ik voor 1 overnachting zeker voor 1 persoon aan de hoge kant! Verder viel me niets tegen. Je betaald voor de locatie dat is wel duidelijk! Personeel iets te zakelijk, kan iets opener en meer geïnteresseerd.

    Je stapt de terminal uit en 50 meter verderop stap je in de lobby van het hotel. Mooier kan het niet. Geen gedoe met taxi’s en shuttles. Mooi en modern hotel met uitstekende voorzieningen. Daar is de prijs ook wel naar. Personeel spreekt gelukkig goed Engels. Ook nauwelijks last van het vliegverkeer. Alles goed geïsoleerd en airco aanwezig in de kamer. Van alle gemakken voorzien en prima restaurant.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    Fantastisch,jammer dat we maar 1 nacht verbleven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets

    Heerlijk hotel recht tegen over de luchthaven,van alle gemak voor zien ,gezellige bar ,prima restaurant,meer dan vriendelijk personeel ,die ook nog eens perfect engels spreken.Ook nog prima prijs,ondanks de ligging t.o.v de Airport

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    8,8
    Duur maar ideaal gelegen hotel aan de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    - heel duur : 190 USD/nacht, zonder ontbijt : je betaalt hier gewoon de locatie. - geen minibar of frigootje

    - hotel bevindt zich rechtover de uitgang van de luchthaven. Je stapt de luchthaven buiten, steekt de straat over en stapt het hotel binnen. Ideaal als je 's avonds aankomt en om 5 AM alweer vertrekt. - de kamer was heel ruim en de bedden comfortabel. - mooie badkamer met regendouche - goede isolatie want er was geen lawaai hoorbaar van vliegverkeer - mooie bar met lekkere coctails - prima WIFI - veilig : om van de receptie naar het kamergedeelte van het hotel te gaan, had je een kamersleutel nodig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    8,3
    Ideale doorreislocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de kamer was de koffievoorziening helaas niet aangevuld

    Op de luchthaven recht tegenover de vertrek/aankomsthal. We hadden een late aankomst- en vroege vertrekvlucht, ideale locatie dus. Goede bedden en een heerlijke regendouche

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    5,8
    Na een lange vlucht een ideale locatie
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel is ongeinteresseerd. Er ligt vloerbedekking op de gangen en kamers waardoor je koffer niet rijdt. Je moet in bad klimmen om te douchen. Airco maakt teveel lawaai.

    De lobby annex bar is goed. Kamer met twee tweepersoons bedden. Maakt een luxe indruk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    6,3
    De locatie is het enige voordeel van dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onvriendelijk personeel, niet behulpzaam. Matig maar duur ontbijt. Zwembad was gesloten. Dit was één van de redenen voor boeking van dit hotel. Dit stond niet aangegeven op de site, geen bericht over gehad, werd ook niet gezegd tijdens het inchecken. Het geheel doet onpersoonlijk aan. Koffie/ thee apparaat op de kamer, geen theezakjes aanwezig.

    Hotel tegenover het vliegveld, dit is dan ook het enige voordeel. In de buurt zijn betere en goedkopere hotels. Vervoer van en naar het vliegveld wordt meestal door het hotel betaald.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    9,2
    Luxueus hotel op loopafstand van de luchthaven van Santiago de Chile
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtbuffet sluit vrij vroeg (10 uur) voor reizigers die 's nacht arriveren. Late checkout was geregeld, maar we konden helaas toch na 10 uur niet meer onze kamer in zonder hulp van een kamermeisje. Vrij prijzig, maar luxe heeft zijn prijs....

    Comfortabel, luxueus hotel op loopafstand van de luchthaven van Santiago de Chile. Uitgebreid ontbijtbuffet en prima faciliteiten.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    8,3
    Praktisch maar duur luchthavenhotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is duur, de kamers zakelijk en geen verse lucht via raam. Het ontbijtpersoneel reageerde niet op een klacht, zoals je zou mogen verwachten van een dergelijk hotel.

    Uiteraard is de locatie de pre. Je steekt vanuit het luchthavengebouw zo over naar het hotel en omgekeerd. Het hotel is dus vooral geschikt bij vroege of late vlucht. Afstand tot het centrum van Santiago is, zonder files, ca 20 minuten. Check-in/out verliepen vlot. Het restaurant is vrij goed en tot middernacht geopend. Het ontbijt is standaard.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    4,2
    Wij komen nooit meer terug. First and last time in this hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer slecht ontbijt Voor 10 uur moet jij je kamer uit anders mag jij jouw kamer niet meer eens in Het lijkt net een gevangenis Verwarming was veel te warm Oudbollig en veel te duur In de meeste hotels hoef jij pas 12 uur s'middags je kamer uit. Als jij gaat gebruik maken van het zwembad moet jij een kap dragen of anders kopen twv 10 USD !!!

    Locatie (naast vliegveld, alléén als jij vroeg gaat vertrekken)

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,5
    Ontbijt zat niet inbegrepen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zat niet inbegrepen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,6
    Volgende keer zeker weer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles prima, wel prijzig.

    Heerlijk, ruim hotel. Schoon, comfortabel, dicht bij airport. Zeer goede bedden en service.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    Uitstekende lokatie, comfortabel hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bediening in de bar

    Uitstekende ligging, tegenover het vliegveld. Vriendelijke bediening, comfortabele kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,6
    Ideaal tegenover het vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ideaal tegenover het vliegveld

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,8
    Aan te raden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    prima hotel om te overnachten en te ontbijten

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    alles
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    De batkamer
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De batkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    9,6
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt.verder heel comfortabel. Je stapt de terminal uit en loopt zo het hotel binnen,prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    9,2
    lekker dicht bij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen idee

    lekker dicht bij het vliegveld. Kamer fantastisch.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    9,6
    Een perfecte tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    We konden een stuk bagage achterlaten omdat we op doorreis waren naar het Paaseiland en na een week terugkwamen naar Santiago.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    9,2
    prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    savonds laat aangekomen, wel doordat vliegtuig te laat was,lange wachtrij, zeker meer dan 30 min gewacht voordat we konden inchecken

    prima

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,6
    Geweldig hotel op de luchthaven!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Het comfort van de kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,8
    Het hotel ligt recht tegenover de terminal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zwembad was niet beschikbaar i.v.m. onderhoud.

    Het hotel ligt recht tegenover de terminal. De kamer is ruim en schoon. Geen geluidsoverlast van vliegtuigen.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    8,8
    Geweldige locatie, op de luchthaven, men loopt zo met de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijkheid personeel aan de incheck balie, te zakelijk, kijken je nauwelijks aan en lopen weg wanneer je aan de beurt bent zonder iets te zeggen van: ben zo terug of iets!

    Geweldige locatie, op de luchthaven, men loopt zo met de koffers de vertrekhal in, verder van alle gemakken voorzien.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    8,3
    -Ligging bij de luchthaven is idiaal voor een overnachting...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    -Ligging bij de luchthaven is idiaal voor een overnachting voor een verbindende vlucht. - kamers zijn netjes en schoon en ondanks dat het hotel dicht bij de luchthaven licht totaal geen last van het vliegverkeer.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    10
    Ligging, 5 min lopen vsn airport!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen de WiFi werkte niet goed op onze kamer. Klein detail

    Ligging, 5 min lopen vsn airport! Super mooie kamers, heerlijk eten, geen last van de vliegtuigen. In een woord voortreffelijk

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,9
    Wij zochten een hotel vlakbij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij zochten een hotel vlakbij het vliegveld. Dit was ideaal!

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    9,6
    Zeer behulpzame staf, op loopafstand van incheckbalies,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kan niets bedenken.

    Zeer behulpzame staf, op loopafstand van incheckbalies, gratis parkeren.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    9,2
    alles was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen tegenvallers

    alles was prima

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    9,2
    het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt had beter gekund.

    het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Zeer rustig hotel niettegenstaande het vlak aan het vliegveld ligt.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2016

    7,5
    Heel erg handig als je de dag erna moet vliegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel erg handig als je de dag erna moet vliegen. Je loopt zo de vertrekhal in. Met de bus ben je voor weinig geld in 3 kwartier in het Centrum.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    5,0
    tegenover vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    douche, geen drinkwater op kamer, sleutelkaart werkte niet, geen kranten, relatief duur, kwaliteit ontbijt matig t.o.v. prijs

    tegenover vliegveld

  • Beoordeeld op: 6 april 2015

    9,2
    Lokatie en comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs viel hoger uit doordat het niet in dollars op de site stond aangegeven ( wat wel zo leek) ....

    Lokatie en comfort

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Was erg duur

    Locatie

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: