Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Charms Hotel Shanghai

619 Jiujiang Road, Huangpu, 200001 Shanghai, China

#362 van de 802 hotels in Shanghai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1986 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    6,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,5
    super locatie en op loopafstand naar de bund.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Zonder Raam
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt is eigenlijk niet te eten. Ontbijten zou ik ergens anders doen

    super locatie en op loopafstand naar de bund. Goede prijs kawaliteitsverhouding.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    5,0
    De ligging,centraal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De hygiëne, kamers, gangpaden,lampen,deuren vies. Het personeel aan balie sprak heel moeilijk Engels. Personeel restaurant was stroef.

    De ligging,centraal.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,3
    voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Zonder Raam
    • Verbleef 2 nachten

    Niets, we hadden een vraag en de receptionist sprak weinig Engels, maar hij opende een vertaal app op zijn telefoon om te helpen.

    Locatie is top, 2 minuten van Nanjing road, 5-10 minuten naar de metro en de Bund is ook op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen vriendelijk personeel geen informatie irformatie overkant andere hotel gehaald en ook ene naar andere dag veranderd taxi prijs naar vliegveld

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,8
    functioneel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    klantvriendelijkheid

    locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    10
    Mooi en leuke staat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gang was te oud en niet fijn

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Uitstekende locatie, vel attracties in Shanghai op...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    Stel je van het ontbijt niet teveel voor als je niet-Aziatisch wilt ontbijten.

    Uitstekende locatie, vel attracties in Shanghai op loopafstand

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    On vriendelijk personeel ze kunen geen informatie geven ze hebben in nieks in huis ik over kant andere hotel informatie gehald

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,3
    kamer was prima, lekker bed en schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    veel geluiden in de kamer: - apparaten(?) die regelmatig aan en weer uit gingen - van kamers boven en/of onder/ naast

    kamer was prima, lekker bed en schoon

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    7,9
    De kamers zijn heel netjes en de service zoals kleding...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Je staat vaak lang te wachten op de lift

    De kamers zijn heel netjes en de service zoals kleding wassen is perfect. De ontbijtservice is heel goed. Het restaurant op de begane grond is zeer geschikt voor zakelijke besprekingen. De nabijheid van Nanjing Road is heel leuk.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,9
    De locatie en her vriendelijke personeel
    • Zakenreis
    • Stel

    In eerste instantie hadden wij een kamer op de tweede etage waar de temperatuur ondraaglijk heet was - na twee dagen konden wij een kamer op de 8e etage krijgen die wel wat kleiner was en met een wat minder luxe badkamer - die was in ieder geval wat koeler.

    De locatie en her vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    5,0
    Locatie was zeer goed, hartje downtown.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik was teleurgesteld door het personeel achter de receptie, erg bot en ongeïnteresseerd. Pas op voor de conciërge; die heeft een taxi geregeld toen ik naar het vliegveld moest. Taxi bleek een scammer te zijn die 2x zo lang en dubbel zo duur zou zijn. Ze spelen dus onder één hoedje om toeristen te scammen, niet netjes. Op de website staat dat de kamer inclusief 15% servicekosten is, bij betaling kwam er nog eens 15% op dit bedrag totaal onduidelijk waarom ook na herhaaldelijk vragen.

    Locatie was zeer goed, hartje downtown. Kamer was redelijk, geen uitzicht.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2015

    8,3
    De ligging is schitterend, de straat oversteken en je bent...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De badkamer was al een beetje afgeleefd maar voor de prijs zeker te doen.

    De ligging is schitterend, de straat oversteken en je bent in Nanjing road. Uit eten is aangeraden, voor de helft van de prijs kan je uitstekend eten in de Food markt. Zeer goede isolatie op het 3 e verdiep (kamer 315) je slaapt als een roos. Enkele van de balie bedienden spreken engels en zijn zeer gedienstig. Een een safe gratis aan de balie. Wisselautomaat in de inkomhal-super! We hebben een zeer goede verblijf gehad 8,5/10

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

  • Beoordeeld op: 23 januari 2015

    5,8
    kamer, bed en ligging midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het personeel aan de balie was niet behulpzaam, onvriendelijk en sprak slecht Engels

    kamer, bed en ligging midden in de stad

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    5,4
    Geluidsoverlast op de gang
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geluidsoverlast op de gang Vieze badkamer (schimmelranden rond het bad)

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Charms Hotel Shanghai

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: