Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Green Court Serviced Apartment-People’s Square

55 Beijing Xi Road, Huangpu, 200003 Shanghai, China

#16 van de 95 vakantiewoningen in Shanghai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1581 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,6
    Het appartement was heel comfortabel en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premier Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Deuren en ramen naar buiten kunnen niet open. De kamer heeft alles om het comfortabel te maken, maar het is niet heel gezellig en een beetje donker.

    Het appartement was heel comfortabel en schoon. Prijs/kwaliteit was goed. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik zou zo weer boeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    8,8
    Ruim en schoon appartement op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop had geen sterke waterstraal

    Ik had een random kamer geboekt en kregen een ruim appartement met aparte slaapkamer (met wasmachine, heel handig voor een wasje!). Alles is schoon en netjes voor een Chinees hotel, dicht bij de metro (people's square) en de bekende winkelstraat. 40 min met de metro vanaf het treinstation met directe verbinding. Ontbijt was onduidelijk bij het boeken en we kregen uiteindelijk 1 voucher (1 persoon) ontbijt per dag. Gelukkig mochten we ook 2 vouvhers op 1 ochtend gebruiken. Veel keuze bij het ontbijt waaronder een vers gebakken eitje. Ik boek niet snel hetzelfde hotel, maar zou dit zo nog een keer boeken als we naar Shanghai gaan.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,6
    Ideaal om van hieruit Shanghai te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten

    Het vasttapijt op de gang houdt geurtjes vast.

    Het grote pluspunt is de locatie. De ligging vlakbij een metrostation waar 3 lijnen samenkomen zorgt ervoor dat je snel op eender welke plek in de stad kan geraken. Door de combinatie maglev+metro deed ik er amper 40 minuten over om van het vliegveld Pudong tot in het hotel te komen. De kamer was ruim en proper. Bed is inderdaad wat hard maar ik heb heerlijk geslapen. Uitgebreid en lekker ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,8
    Fantastische appartementen op een leuke locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi is niet zo goed. Maar dit was ook in de rest van de stad een probleem.

    Goed verzorgde en ruime appartementen. Het personeel is vriendelijk en wil je graag helpen. Regelmatig wat in het chinees voor ons opgeschreven en informatie opgezocht, hier waren we erg blij mee. Onze kamer werd elke dag schoon gemaakt en er werden dagelijks flesjes water aangevuld. De faciliteiten waren goed, voldoende servies en potten/pannen. Ligging midden in het centrum, op loopafstand van de bekendste winkelstraten en vele winkels/ restaurants. Metrostation ook binnen handbereik.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,9
    prima hotel op een centrale plek in Shanghai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Als je s'morgens vroeg aankomt moet je tot 14.00 uur wachten voordat je je kamer in kunt. Het is niet echt een minpunt maar wel jammer. In de meeste grote steden in Azie is dat geen probleem. Uiteindelijk 2 uur eerder in kunnen checken. Wat fijn was want we waren doodop na een lange vlucht.

    Prima hotel middenin het centrum. Ontbijt was goed maar niet bijzonder. Uitstekende locatie. Veel bezienswaardigheden zijn op loopafstand en de metro is 5 minuten lopen. Ik was mijn bril kwijtgeraakt in de magneettrein. Hotel heeft de klantenservice gebeld waardoor ik hem weer teruggekregen heb. Superblij mee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    7,9
    Prima hotel in het centrum van de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer iets gedateerd, maar verder prima. We zaten op de 8 e verdieping, het kaartje gaf in de lift geen toegang tot hogere etages. Op zich veilig, maar we hadden het uitzicht wel willen zien.

    Prima hotel bij people's square, ook dicht bij de metro, ca 5 minuten lopen. Grote ruime schone kamer, met keukentje. Rustig gelegen. Ontbijt ook goed, ook genoeg voor westerlingen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    7,9
    De goede locatie, de grootte van het appartement en het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi en geen google, facebook en gmail want dat is verboden in China. Het hotel is enigszins gedateerd en verouderd.

    De goede locatie, de grootte van het appartement en het goede ontbijt(behalve het brood).

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,3
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig inventaris in keuken. Geen vaatwasser.

    Ligging is super, vlakbij peoples square. Goed ontbijt en iedere dag schone handdoeken. Sportschooltje waar je gebruik van kan maken, inbegrepen. Aardig personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,5
    Geweldige ligging (centraal)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten

    Het bed is echt te hard waardoor wij slecht geslapen hebben en beide last van ons rug kregen (we zijn blijkbaar toch iets te verwend)

    Redelijk ontbijt, de ligging is geweldig (dichtbij het centrum, musea, metro), vriendelijke en behulpzame medewerkers

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,3
    aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    centrale ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,2
    Locatie en prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer wat stil voor een hotel en ontbijtzaal is (in de zomer) te klein

    Locatie en prijs/kwaliteit

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Comfortabel hotel, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfortabel hotel, goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    10
    Kamer erg ruim en lichtdicht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Kamer erg ruim en lichtdicht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,8
    goed voor enkele nachten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, snel internet, goede ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    8,3
    Dicht bij centrum. 20 minuten lopen naar de Bunt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Alleen bed en ontbijt.

    Prima locatie. Ontbijt is goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    9,6
    ligging van het hotel, comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten

    ligging van het hotel, comfort

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,5
    Relax verblijf in Shanghai
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In prijs is maar 1 ontbijt inbegrepen

    Groot appartement, goede lokatie, staff spreekt goed engels

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,5
    Veel te doen in de omgeving.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Internet is onbetrouwbaar: Google, Microsoft en facebook zijn niet te bereiken (worden geblokkeerd), dus zorg dat je een andere e-mail account hebt om mee te communiceren.

    Veel te doen in de omgeving.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    9,2
    Personeel: vriendelijk en beleefd, kunnen Engels spreken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hygiëne: je werkt met kaartjes, je legt ze op je bed of op je handdoeken om aan te geven dat een schoonmaakbeurt wilt (= extra werk), maar daarna is het prima!

    Personeel: vriendelijk en beleefd, kunnen Engels spreken Ontbijt: lekker en rijk ontbijt (veel keuze) Locatie en bereikbaarheid: top! Dicht bij het centrum Time Square, Mdmme Tussoud, metro, enz...

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    9,2
    Prima appartement centraal in de stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima appartement centraal in de stad. Alles op loopafstand. Je kunt zelf wat eten klaarmaken als eens niet in een restaurant wilt eten. Keurig schoon en goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    10
    Sinds vorig verblijf opgefrist.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sinds vorig verblijf opgefrist. Prima gedaan.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    Het appartement zag er keurig uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Service had wel beter gekund

    Het appartement zag er keurig uit.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    Mooi ruim appartement, van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Smalle tweepersoons bedden.

    Mooi ruim appartement, van alle gemakken voorzien. Prima service en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    9,0
    Locatie, wifi,prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    1 ontbijt voor tweepersoons kamer dus 2de persoon ontbijt los betalen.

    Locatie, wifi,prijs

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,9
    Ontbijt is prima en voldoende keus, locatie en het bed is...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kan hier en daar enige renovatie gebruiken mbt meubilair

    Ontbijt is prima en voldoende keus, locatie en het bed is prima.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    7,9
    Ligging,ontbijt, kamers, personeel
    • Individuele reiziger

    Traag internet maar dit is overal in china

    Ligging,ontbijt, kamers, personeel

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    8,8
    Top service en behulpzame staff.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Top service en behulpzame staff. met name de trainee Neo heeft ons erg goed geholpen met diverse vragen.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    7,5
    Shanghai
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - Extra moeten bijbetalen als 'service'. - Per tweepersoonskamer maar gratis ontbijt voor 1 persoon.

    Shanghai

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: