Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Beijing Wangfujing

8 Wangfujing East Street, Dongcheng, 100006 Beijing, China

#40 van de 594 hotels in Beijing

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 460 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,6
    TOP uitzicht prachtig ingericht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Al het personeel engels leren!!! Dit is een internationaal hotel en engels spreken is wel handig met al die nationaliteiten.

    TOP uitzicht prachtig ingericht!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    Goede keuze
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • King Deluxe
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar om nog gezellig iets te drinken

    Locatie en de Hilton standaard kwaliteit

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    6,7
    Hotel redelijk locatie top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateerd meubilair

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    6,7
    Prettig verblijf opcentrale locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inflexabiliteit reservation office

    Poitieve opstelling Top management

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    8,8
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De verwarming stond veel te warm. Dit was niet aan te passen, behalve door er met airco kou bij te blazen. De wifi was niet gratis wat je voor die kamerprijs wel zou verwachten.

    De locatie was perfect. Heel uitgebreid ontbijt. Goede matrassen. De concierge was heel behulpzaam met toeristische informatie.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,1
    We hadden bij checkin een afspraak met de bediende dat we...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden bij checkin een afspraak met de bediende dat we mochten uitchecken de volgende dag om 18 uur, We hadden ook een toeslag betaalt van 400 RMB voor toegang tot louge. De volgende dag na bezoek aan beijing en we komen terug rond 15h30 worden we aangesproken dat we de kamer om 14 uur hadden moeten verlaten. Tegen de afspraak in met de bediende de vorige dag. Indien we wilden blijven zouden we een nacht moeten bij betalen. Probleem: de chinezen kunnen niets organizeren buiten de lijnen.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    9,6
    Zeer goed hotel, gelegen vlak bij de verboden stad en het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi zou best gratis zijn in dit hotel.

    Zeer goed hotel, gelegen vlak bij de verboden stad en het winkelcentrum. Hotelbedienden waren zeer vriendelijk

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    8,8
    ligging,mooie grote kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ontbijt ok, maar kon beter(niet altijd aangevuld)

    ligging,mooie grote kamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: