Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ramada Plaza Shanghai Pudong Airport

1100 Qi Hang Road, Pudong Airport, Pudong, 201207 Shanghai, China

#137 van de 802 hotels in Shanghai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1740 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,0
    Te duur voor wat je krijgt, Personeel niet zo vriendelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In vergelijking met andere hotels is het personeel minder vriendelijk, kamers duur ten opzichte van m2 en de shuttle bus man vroeg geld aan mij terwijl het een gratis dienst is en was zeer ontdaan dat ik hem niks gaf

    Het eten is goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,4
    ok voor een nachtje in de buurt van Pudong als het echt niet anders kan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Transport van luchthaven naar Hotel kan veel beter. Zeer chaotisch. Er passeren bussen van het hotel maar daar mag je niet opstappen. Je krijgt ook geen duidelijke uitleg want niemand spreekt degelijk Engels. Dan komt er een lelijk, vuil, oud busje langs en dat is dan voor de klanten. Overvol busje, geen plaats voor baggage. Zelfde scenario van hotel naar luchthaven. Een mooie grote bus blijkbaar voor personeel of vliegtuigcrew. Er stappen maar een paar personen op. Voor de klanten van het hotel datzelfde veel te klein, lelijk oud busje.... schandalig. Geen plaats om te zitten, dus rechtstaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    6,7
    Handig als je vroege vlucht hebt, anders niet doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opstapplaats shuttlebus moeilijk te vinden op Pudong airport en de shuttle rijdt overdag op vaste tijden wat betekent dat je als je hem net mist 1/2 uur of soms 1 uur moet wachten. Rondom het hotel is niks dus je bent vrijwel verplicht in het hotel te eten. Dit hotel is alleen een goede optie als je een vroege vlucht moet halen.

    Net en schoon hotel zoals verwacht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    6,3
    Schone kamer, goed bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Er kwam een insect onder de koffiemachine vandaan tijdens het ontbijt. Kan altijd gebeuren, maar het voelde toch niet prettig. Prijs is wat aan de hoge kant.

    Schone kamer, goed bed. Locatie is handig wanneer je alleen op het vliegveld moet zijn of wilt verblijven.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    10
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Goed ontbijtbuffet, dichtbij het vliegveld, shuttle service.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    9,6
    Een perfecte overnachting voor dat ik huiswaarts ging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker dicht bij het Pudong vliegveld. Goede shuttle van het hotel. Uitstekend ontbijt en heel goede slaapvoorziening!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    5,8
    Heel strak we hebben goed geslapen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iemand die voldoende engels praat

    Gewoon strakke ontvangs taalproblemen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    5,8
    Onbijt was goed, kamers ruim en netjes
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsoverlast van vliegveld en muziek op de gang

    Onbijt was goed, kamers ruim en netjes

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    9,6
    Uitstekend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie nabij luchthaven met gratis shuttle. Zeer goed ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,2
    Zeer prettig verblijf in een uitstekende kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    De kamers waren uitstekend. Kregen een vroege check-in zonder problemen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    10
    Treansfer van airport naar hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Treansfer van airport naar hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    2,5
    ik boek hier nooit weer
    • Zakenreis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Niet-Roken
    • Verbleef 1 nacht

    annuleren kost 100%

    niets

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    9,2
    Engels van de medewerkers zou beter kunnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Engels van de medewerkers zou beter kunnen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    Heel dicht bij airport
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs vrij hoog voor Chinese begrippen

    Heel dicht bij airport

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    8,3
    Kamers ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check in langzaam

    Kamers ok

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    9,6
    Aan te raden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerking

    De verzorging en de kamer waren prima.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    gemak, naast het vliegveld, eebvoudig maar netjes.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    naast het vliegveld

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    5,0
    Pas op met ontbijt als je boek, je betaal veel voor weinig service.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt apart af rekenen voor een kamer met een prijs van 140 euro kan echt niet meet in deze tijd.

    De kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,3
    Prima hotel indien je vlakbij het vliegveld wilt zitten,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Superieur King Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamers die niet heel modern zijn.

    Prima hotel indien je vlakbij het vliegveld wilt zitten, weinig faciliteiten echter wel een goed restaurant!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    3,5
    ontbijt was standaard kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    front desk personeel was onwetend wat betreft openings/sluitingstijden van restaurants en bar. Aangezien ik al vaker in dit hotel was geweest wist ik dat er na 22:00 nog een eet/drink gelegenheid openw as, maar de front desk zei me dat alleen room service nog mogelijk was.

    ontbijt was standaard kwaliteit

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    10
    We waren er slechts 1 nacht voor onze terugvlucht naar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niks

    We waren er slechts 1 nacht voor onze terugvlucht naar Nederland. Ondanks de last minute boeking was alles super verzorgd. De shuttleservice was ook perfect. Echt een aanrader als je op de spitstijden vliegt om het drukke verkeer te vermijden.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    7,9
    lekker gegeten, leuke bar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bar sloot al om 12 uur 's nachts :)

    lekker gegeten, leuke bar. Hotel is dichtbij de luchthaven, en aan GATE 9 is er elke 20 minuten een gratis shuttle bus naar het hotel. Leuk airporthotel, ontbijt is duur. De buurt is niets speciaal, maar ja dit is ook enkel voor mensen in transit.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    8,3
    Heerlijk hotel op even licht haven!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen bar

    Heerlijk hotel op even licht haven!! Veel te doen is er niet maar dat maakt de rust goed. Ontbijt is super voor Europese reiziger zie je niet snel iets beter in China. Kamer zijn ruim en van allegemaken voorzien. Let wel er is naast de luchthaven niets te doen maar dat maakt ook weer veel goed schoon en heerlijk eten. Super slaapcomfor.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    5,4
    Niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Airco in kamer nutteloos, lager dan 27 graden was niet mogelijk (wat warmer was dan buiten). Het personeel, wat overigens slecht engels spreekt, adviseerde dan ook om het raam open te zetten.

    Niets

  • Beoordeeld op: 19 februari 2016

    8,3
    Ligging 2 minuten vanaf airport.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets

    Ligging 2 minuten vanaf airport. mooie kamer uitstekend restaurant

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    2,5
    Dat je zelfs geen minimale terugbetaling krijgt wanneer je 5...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dat je zelfs geen minimale terugbetaling krijgt wanneer je 5 dagen vooraf de boeking annuleert.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,1
    Lokatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Defecte safe box. Moest lang wachten op herstel. Probleem bleef zich voordoen.

    Lokatie.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    9,6
    personeel, mooie kamer en dichtbij luchthaven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    hoge prijs ontbijt

    personeel, mooie kamer en dichtbij luchthaven

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    6,7
    in nabijheid van airport.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    prijs technisch enigszins overvraagd.

    in nabijheid van airport. klant vriedelijk aan receptie en effectief. goede ontbijt service.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    5,4
    afstand tot airport
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airconditioning werkte niet. Een ventilator werd geplaatst maar is natuurlijk geen oplossing

    afstand tot airport

Er zijn ook 33 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ramada Plaza Shanghai Pudong Airport

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: