Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pullman Shanghai Skyway

15 Dapu Road, Huangpu, 200023 Shanghai, China

#116 van de 802 hotels in Shanghai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1031 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    5,8
    Ondanks mooi hotel, ruime kamers en uitgebreid ontbijt, ga ik er niet meer terug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het "Japans" (?) restaurant op de bovenste verdieping. Eten was slecht. Niemand die één woord engels sprak. Uitsluitend Chinees cliënteel. Club op de voorlaatste verdieping; Als je s'avonds nog een slaapmutsje wil drinken 'with a view' , kan je in het hotel niet terecht. 2 avonden na elkaar werden we geweigerd wegens uitsluitend voor locale chinese bevolking. (racisme?)

    Zeer uitgebreid ontbijt. Heel ruime comfortabele kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Heel fijn verblijf, met helaas een check-in schaduw
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De booking was gedaan voor een verblijf van 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Dit was helaas niet bekend bij het hotel, hoewel we dit wel zo geboekt hebben. Verder was de prijs, genoemd in de boeking, niet overeenkomend met de werkelijke prijs (zelfs als je de 16% belastingen etc er aan toevoegd). Werkelijke prijs was niet 16% meer dan aangegeven, maar ~90% meer! Mocht de pret verder niet drukken, we hebben ons prima vermaakt, maar voor een vergelijk van prijzen klopt dit dus niet. Verder wist de balie-employee door een verkeerde handeling mijn creditcard te blokkeren. Ik had mijn tweede credit card niet bij me, daardoor werden we gedwongen om de kamer cash af te rekenen! De desbetreffende employee bleef erbij dat het ons probleem was, ondanks dat ik via mijn bank-app kon aantonen dat er voldoende saldo was, de creditcard € 0,= achterstand van betaling had en zelfs de verkeerde boeking liet zien met daarna de cancellation door dezelfde employee!

    Prima kamer, prima ontbijt (buffet). Wat je gewend bent van een 5* hotel. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, maar de negatieve beoordeling van personeel is ingegeven door de ene employee aan de check-in balie (zie tegenvallende punten).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    10
    De lucht bij binnenkomst
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    --

    De lucht bij binnenkomst

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    Uitstekende prijskwaliteitsverhouding op een aantrekkelijke lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Sky bar weinig sfeervol

    Moderne kamers, veel ruimte en licht, royaal en uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,5
    de omgeving is een beetje rommelig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de omgeving is een beetje rommelig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goed ontbijt. Kamers ruim. Zijn nu nog wat gedateerd, maar zijn aan het verbouwen dus dit wordt opgelost.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    7,1
    In vergelijking met Pullman in South Shanghai geeft Pullman Skyway iets minder "waw"-gevoel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Air conditioning werkt niet naar behoren en in veel ruimtes, ook het restaurant, was het ronduit fris

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    6,7
    Heel compleet en mooi hotel op mooie plek dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Sigaretten geur in de kamer.

    Heel compleet en mooi hotel op mooie plek dicht bij Tianzifang.

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    8,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ligging

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pullman Shanghai Skyway

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: