Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Colombia
  3. Hotelbeoordelingen: Guajira
  4. Hotelbeoordelingen Palomino
  5. Beoordelingen van Makao

Beoordelingen over Makao

Calle 8 lote 3 Frente al Mar. Palomino La guajira, 446009 Palomino, Colombia

#5 van de 82 hotels in Palomino

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 606 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 58

  • Beoordeeld op: 11 februari 2019

    10
    Het hotel is gelegen aan het strand en heeft een privéstrand...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is gelegen aan het strand en heeft een privéstrand met fijne stoelen en zitjes. Buitendouche is perfect na een duik in zee. Het personeel is erg vriendelijk. De kamers boven zijn prachtig (geen airco maar het zijn hele open kamers, waait lekker door en er zijn fans), kamers beneden zijn iets minder mooi (maar wel airco). Je loopt, deels over het strand, in 2-5 minuten naar restaurants. Uiteindelijk verblijf met een paar dagen verlengd omdat het zo fijn was.

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 5 februari 2019

    9,2
    Perfecte locatie met mooi stukje privé strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfecte locatie met mooi stukje privé strand. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker eten en cocktails. Fine kamers met prachtig uitzicht. Heerlijke plek om even lekker tot rust te komen, bv na Ciudad Perdida

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 22 januari 2019

    10
    Super locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had nog wel een nachtje willen blijven maar hotel is bijna altijd vol😊😊

    Super locatie. Zeer sympathieke eigenaren en hele vriendelijke en behulpzame staff. Zeer gedreven en service gericht. Gewoon een hele fijne plek! Komen graag weer terug en bevelen deze van harte aan.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 5 december 2018

    9,2
    Locatie, direct aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was koud, zoals bij iedereen... verder niets

    Locatie, direct aan het strand. Super vriendelijk personeel. Prima eten en lekkere drankjes. Mooie, schone kamer! Zeker een aanrader..

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf pal aan zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zien er erg mooi uit, maar sommige details laten te wensen over. Zo is er geen warm water (wisten we van te voren), maar ook de waterdruk is soms zo laag dat douchen bijna niet gaat.

    De locatie is prachtig. Pal aan het strand. De zee is hier wel erg wild, dus voorzichtigheid met zwemmen geboden. Verder zijn de medewerkers super! Stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam, maar Anderson verdient een eigen vermelding: wat een topper is dat! Hij heeft ons met van alles en nog wat geholpen!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2018

    10
    Het meest beviel het uitzicht vanuit de zeezicht suite, de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    “The only risk is wanting to stay”

    Het meest beviel het uitzicht vanuit de zeezicht suite, de relaxte sfeer, het heerlijke bed waar we ook echt in pasten haha. De lieve mensen die hier werken zijn de kers op de taart.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2018

    5,8
    Mooi hotel, maar prijs/kwaliteit niet goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Geen warm water (koude douche) - Geen airco - Pis straaltje uit de douche of geregeld helemaal geen water - De hele kamer is open (geen ramen) muggen paradijs dus - Geen wifi op de kamer - Geen afwerking (geen lampen kappen, douche gordijntje, TL verlichting etc.) - Wordt ernaast flink gebouwd, overlast - Prijs/kwaliteit is dus totaal niet in verhouding

    - Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. - Het ligt mooi aan zee - Ziet er van buiten erg mooi en leuk uit - Ondanks de negatieve punten is het wel een van de beste hotels in Palomino

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk hotel. Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt en het overige eten ook erg lekker. Locatie top direct aan een erg mooi strand.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    9,2
    Fijn, relaxed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warmte op de kamer, airco was toch wel prettig geweest. En naar ons idee was de prijs-kwaliteit verhouding niet helemaal in balans: iets te duur voor wat je ervoor krijgt.

    De lieve mensen, je kunt echt voor alles bij hen terecht en ze helpen je graag. De locatie aan het strand is ook super fijn, dat is waarschijnlijk ook de reden voor de hogere prijs. Het ontbijt was lekker en je kunt ook verschillende gerechten bestellen voor de lunch en het diner, lekker makkelijk als je geen zin hebt om ergens naartoe te lopen!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2018

    7,9
    Fijn, trendy hotel aan het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto’s op de site zijn gemaakt Vanal de 1e verdieping en geven indruk Dat je zo het strand op stapt dat is echter niet het geval. Strand was bijna geheel verdwenen Voor het hotel.

    Ontbijt was goed, aardig personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    9,6
    Wat een prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    5% extra voor betalingen met kaart (uitgaven buiten de kamer zelf) maar dit is bijna overal in Colombia

    Wat een prachtige locatie! Verder is zeker ook het super vriendelijke en behulpzame personeel een enorm pluspunt. Palomino zelf is een leuk dorpje om te relaxen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,2
    De vriendelijkheid van medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Al het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Niet iedereen sprak Engels maar was enorm bereid toch te helpen.

    De vriendelijkheid van medewerkers. Heel zorgzaam en hebben echt geholpen bij het plannen van uitjes. Eten en drinken was er erg goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    9,6
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein minpuntje: de douche was enkel koud, dat is niet erg als het warm is. Maar wij hadden een aantal regenachtige dagen en dan is een warme douche toch wel lekker.

    Het was echt genieten in Makao! Het eten was goed, ontbijt (wat inbegrepen was) zeer lekker en uitgebreid. Het personeel was behulpzaam en door sommige werd ook Engels gesproken. Zelfs toen we in het pikkedonker ergens vast stonden doordat we een wandeling verkeerd ingeschat hadden, hoefden we maar te bellen en stond binnen 5 minuten iemand met een motor voor onze neus om ons op te pikken, gratis! De kamers waren mooi en ruim, bedden lagen lekker. Mooi privé strandje waar je lekker kon zonnen op een bedje of hangmat.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    10
    Top locatie en heel vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie direct aan het strand. De kamer met zeezicht was fantastisch! Personeel was super vriendelijk en spraken goed Engels, net als de Spaanse eigenaar. Hele fijne tijd gehad!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    9,6
    Erg fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein dingetje, de WiFi was niet altijd stabiel in de kamer.

    De eigenaar geeft je een welkom gevoel en de kamers zijn groot, mooi en schoon. Eten in het hotel was erg goed! Dat is niet altijd zo.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    De beste plek in palomino direct aan het strand!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, nada! :-)

    Makao is een plek waar alle zintuigen geprikkeld worden! De kamers zijn super schoon en het personeel zorgt voor een compleet plaatje, er wordt ook Engels gesproken, maar ze geven met liefde een Spaanse les weg :-)! Mucho gracias Makao!!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    Beste plek in palomino
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een van de mooiste hotels in makao en heerlijk rustig omdat er maar 9 kamers zijn. Het personeel is super vriendelijk en staat de hele dag klaar om je te helpen en te voorzien van alles. Wij komen terug!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    Toplocatie om even bij te komen van bijv hike tochten en steden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige wat me tegen viel was niveau van het eten, gemiste kans voor Makoa. Maar er zijn veel top eet tentjes in Palomino. Ook heel dichtbij.

    Super mooie kamers Super locatie aan het strand Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Fijn hotel met een hele prettige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het is toch wel relatief duur voor wat je krijg; de kamers zijn wel iets luxer dan gemiddeld maar niet in verhouding met de prijs. Ook zijn er relatief weinig ligbedjes op het eigen strand, waardoor onze medegasten om half 7 's ochtends de bedjes al bezet hielden.

    Fijn hotel met een hele prettige sfeer. Prachtige ligging. Zeer goed ontbijt. Zeer goede service.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De fruitdrankjes bij ontbijt waren niet altijd even lekker

    Het hotel doet er alles aan om de hotelgasten een fijn verblijf te laten ervaren. Als je de hele dag op een ligstoel zit kun je van alles bestellen, maar kun je ook gewoon rustig zitten zonder iets te bestellen. Het ontbijt was erg lekker en de bedden liggen heerlijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,7
    Locatie is top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In verhouding duur voor een vrij simpele kamer. Verwachtingen waren veel hoger. Kamer viel tegen. Geen airco, open kamer (veel geluid daardoor van zee) geen zwembad. Voor 100e per nacht te weinig waar voor je geld.

    Locatie is top

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    5,8
    De locatie en het eten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zwembad, slechte of geen WiFi in de slaapkamer, weinig bedjes aan het strand, salamanders in de kamer, ... kortom: te duur voor wat het is.

    De locatie en het eten. Het personeel is daarenboven heel vriendelijk, soms zelfs overdreven alsof ze iets moeten compenseren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    9,6
    Een heerlijke vakantie op vakantie. Even bijkomen van een lange jungle tocht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Niets op aan te merken.

    Zeer ruime kamers direct aan het strand gelegen. Je bent echt in contact met de natuur en de zee; een unieke ervaring! Ontbijt is goed en zeer uitgebreid - er wordt goed voor je gezorgd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    6,7
    Veel te duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 100 euro per nacht verwacht ik heel veel van een kamer en van een hotel. Het heeft totaal niet aan die verwachting voldaan: er was geen wifi op de kamer, geen warm water, geen uitzicht vanaf het balkon (we keken uit op een braakliggend stuk grond met palmbomen. Er stond ook maar 1 lullig plastic stoeltje op het balkon), geen lekkere toiletartikelen, een vies oud douchegordijntje ipv een glazen wand o.i.d., geen airco, geen lampenkapjes maar alleen de daadwerkelijke lampenpit die keihard in je ogen scheen. De happy hour was geen echte happy hour (2 cocktails voor 25.000 en dat scheelde uiteindelijk maar 5000 pesos) het eten viel tegen en was duur. We hebben 2 nachten geslapen voor 200 euro en ik heb er spijt van. We hadden op reisjunk.nl gelezen over dit hotel maar ik zou iedereen afraden hierheen te gaan voor dit bedrag. Geef het dan liever ergens anders uit.

    Ontbijt was goed (pannenkoekjes, granola met yoghurt en fruit, arrepa of toast met ei. Hotelpersoneel was vriendelijk en sprak redelijk Engels.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    10
    Vriendelijk personeel, als je iets nodig hebt dan regelen ze...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, als je iets nodig hebt dan regelen ze het voor je. Goede kamer en locatie direct aan het strand met ligbedden. Restaurantjes en barretjes in de ‘main’ Street op circa 5 a 10 minuten lopen. Top verblijf gehad!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    Mooie en leuke plek aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie en leuke plek aan het strand. Werkelijk van alle gemakken voorzien. Vriendelijke eigenaar, Engels sprekend personeel, lekkere cocktails en goede lunchgerechten. Echt een aanrader!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    Prachtig verblijf aan het strand, met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het personeel was super vriendelijk en de ligging van het hotel is prachtig, pal aan het strand. De kamers zijn modern ingericht en ruim en schoon. Absoluut een aanrader!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,2
    Meest relaxe hotel in Palomino!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zwembad...

    Heerlijk hotel! De sfeer die er hangt is super relax. Personeel is heel vriendelijk en de eigenaars gaan heel persoonlijk met je om en geven je leuke tips! Wij hadden de kamer met zeezicht en dat was echt heel fijn om te ontwaken. Ontbijt en faciliteiten prima! Lunch is ook heel lekker in het hotel. Heel fijn dat het het laatste hotel van Palomino is, dit maakt het echt een oase van rust. Wandel je op het strand naar links, dan heb je het levendige centrum van Palomino, wandel je naar rechts, dan heb je verlaten stranden en prachtige natuur. Perfect!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    Gewoon boeken!! Alles top!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met een enigzins gezonde kritische instelling gingen we naar dit hotel, mede omdat de foto’s vaak “overpromisen” en het in werkelijkheid vaak tegenvalt. In dit geval werden we hartelijk ontvangen aan de receptie. Ontbijt was al geweest, maar we hadden honger en dus werd er gewoon ontbijt voor ons gemaakt. De kamer is werkelijk fantastisch! Ruim, hoog, megaschoon, comfortabel bed en in directe verbinding met de buitenlucht. Dit gecombineerd met de fan en klamboe zorgt ervoor dat je heerlijk slaapt. Het ontbijt is echt top, je hebt keuze uit eieren, pancakes of granola en je krijgt standaard fruit en verse sap erbij. Niet te spreken over de ligging..je rolt van je bedje zo de zee in! Daarnaast zijn de mensen echt onwijs lief, behulpzaam en vriendelijk. Een ieder die anders beweerd kan beter vakantie vieren in eigen land! Ja, het overgrote deel van er personeel spreekt geen Engels, maar wat maakt het uit! Google Translate, handgebaren en een hop vriendelijkheid maken alles mogelijk. Tot slot is de eigenaar ook een topgast. Heeft veel gereisd, spreekt goed Engels, is zelfs in NL geweest en is supervriendelijk. Kijk niet verder, boek!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    6,7
    Kamer met zeezicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met zeezicht. Zee was te zien nadat je op het balkon stond en met je hoofd de hoek om keek.. fijn strand! Gezellige sfeer. Leuk en vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    Hele fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was prima maar een 6,5 soms erg zout of mega veel knoflook. Niet hoogstaand. Rechts naast Makao heb je ook La Sirena, daar kan je ook wel lekker eten en hele lekkere smoothies bestellen.

    Wij hadden de suite met seaview geboekt. Daar is er maar 1 van en is echt de moeite waard. Een supermooie kamer, en heel dichtbij het water. Het personeel is onwijs vriendelijk en behulpzaam, stuk voor stuk. Het is een vrij nieuw hostel/hotel, ongeveer een jaar geleden gestart. Vooral ook ‘S avonds een van de meest sfeervolle plekjes daar aan het strand, door de leuke verlichting en bar. Erg rustig en daardoor heel relaxt. Mooi strand!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,3
    De lokatie zo direct aan het strand is super, rustig en vrij...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    De open ramen, shutters, zijn wat apart. Goede klamboe dus geen extra last van muggen die de wind ook niet leuk vinden dus viel allemaal mee. Ohh ja en volgens mij overal in Palamino is er geen warm water, wat even wennen is maar later ook weer lekker verkoelend.

    De lokatie zo direct aan het strand is super, rustig en vrij gevoel. Ontbijt is goed, aardig personeel. Design van hotel ziet er cool uit.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,8
    Een heerlijk hotel aan het strand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heerlijk hotel op een perfecte locatie. Vriendelijk personeel, ruime kamers en je kan bij het hotel zonnen, een ideaal hotel om een paar dagen te ontspannen!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    8,3
    Op 2 punten na een prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koude douche en doortochtwand, waar van buitenaf doorheen gekeken kan worden, waardoor je je niet helemaal op je gemak voelt in je kamer.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    9,2
    Palomino is echt een geweldige plek en Makao een van de beste plekken om te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima, lunch en diner is voor verbetering vatbaar.

    Een van de mooiere hotels van Palomino. Pal aan het prachtige strand! Ze zjn nog volop in ontwikkeling, maar ons verblijf was prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    De kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers. De sfeer. Direct aan het strand. Heerlijke strandbedjes en de cocktails/smoothies zijn inderdaad super! Echt een aanrader om even bij te komen van de reis.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    10
    Mooiste accommodatie in Palomino
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    internet was niet stabiel

    Prachtige locatie aan het strand. Sfeervol en heel mooi design met gebruik van natuurlijke materialen. De slaapkamer wordt op een natuurlijke manier geventileerd en daarnaast is er nog een plafondventilator, waardoor je het gevoel hebt op het strand te slapen. Heerlijke ligbedden en stoelen. Bestel een cocktail of een glas verse vruchtensap en je wilt er nooit meer weg! Leuke jonge, vriendelijke eigenaren. Op hun aanraden hebben wij de tube-tocht (2e niveau) op de rivier geboekt. Doen!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    6,7
    De locatie aan het strand was prachtig en de eigenaren zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ramen aan de voorkant zijn open waardoor alle insecten en beesten naar binnen kunnen lopen. Er is weliswaar een klamboe maar dit is niet fijn. De kamer was niet schoon toen wij aankwamen, deze moest opnieuw schoongemaakt worden. De handdoeken werden ook niet verwisselt tijdens ons verblijf.

    De locatie aan het strand was prachtig en de eigenaren zijn erg vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    6,7
    In potentie een goed hotel (hostel?) maar nog niet af!! Verbouwing nog bezig!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen privacy in de kamer, houten lamellen sluiten niet goed/mensen kunnen naar binnen kijken, met het licht aan in de avond komt er snel veel ongedierte in de kamer, er hangen geen gordijnen/om 6 a.m. is het licht, kaal hotel en kamer/ er hangt weinig sfeer, er wordt nog verbouwd!!! (ook in de ochtend vanaf 7.30 a.m.) , eenzijdige saaie menukaart (geen snacks bijvoorbeeld voor bij de cocktail, maar ook qua avondeten weinig keus)

    Locatie (je loopt zo de zee in), heel vriendelijk personeel, super cocktails (vooral als de jonge barman er staat), heerlijk ontbijt, rustig privé strandje met ligbedjes.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,6
    GEWELDIG!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Stapelbed
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets, als ik dan echt een opmerking moet geven: harde matrassen, maar is uiteraard persoonlijk

    Prachtige hostel op het strand met een indrukwekkend uitzicht! super lekker eten en ontbijt, geweldige service en zeer leuke sfeer! kamers waren zeer goed in orde! echt een aanrader voor enkele dagen rust en strand in Palomino (de service had meer weg van een hotel dan een hostel!)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    10
    Beste locatie in Palomino!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen

    Goed ontbijt (keuze uit drie gerechten), fantastisch lunch en diner, ontzettend gastvrij en klantgericht, mooie en schone kamers, perfecte locatie. Beste spot in Palomino (ook op andere locaties verbleven)!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2019

    7,5
    Locatie aan de zee, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto’s online geven een vertekend beeld

    Locatie aan de zee, aardig personeel

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 3 februari 2019

    9,6
    Ontbijt was erg goed en genoeg keus en daarnaast zit het op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg goed en genoeg keus en daarnaast zit het op een prachtige locatie.

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 2 februari 2019

    8,8
    Hygiënische mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorige kamers.

    Hygiënische mooie kamers. Super lokatie.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 27 januari 2019

    9,2
    Fijne en chille plek om te relaxen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hoge prijs voor de kamer.

    Het personeel was heel betrokken, zorgzaam en lief.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 23 januari 2019

    10
    Personeel erg behulpzaam, lekker bed en mooi ingericht.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas ook hier een koude douche. Er was overigens geen badkamerdeur.

    Personeel erg behulpzaam, lekker bed en mooi ingericht.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    8,8
    Schitterend gelegen aan zee, met mooi stukje privé strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco en geen warme douche in de kamer.

    Schitterend gelegen aan zee, met mooi stukje privé strand

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    9,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    9,6
    Goed personeel en fijn strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed personeel en fijn strand

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    9,6
    De sfeer, locatie, privé strand, de mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige dat ik kan bedenken is dat de ligbedjes op het strand soms vol waren.

    De sfeer, locatie, privé strand, de mensen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    8,3
    De locatie is top en het personeel erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de omgeving beperkt aantal eettentjes en geen ATM in de buurt!

    De locatie is top en het personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,2
    Heerijkverblijf voor een antal dagen strand vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel direct aan het strand, prachtige locatie. Personeel erg vriendelijk en relaxed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,6
    Het ontbijt was lekker en veel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was lekker en veel. De plek aan het strand was erg mooi.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,6
    Makao is echt een geweldige plek in Palomino! Betaalbar, goede service en heerlijk eten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, vooral zo doorgaan!!!

    De locatie, moderne uitstraling, nette kamers, vriendelijke en behulpzame staff

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs mag wel wat lager.

    Locatie!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    8,3
    Ligging👌 Cocktails✌️
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkel Spaans, maar natuurlijk te verwachten. Bestellingen werden soms vergeten of duurden lang.

    Ligging👌 Cocktails✌️

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,5
    Locatie, cocktails
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten, wifi

    Locatie, cocktails

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Balkon en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud water

    Aan het strand en het personeel was super behulpzaam, met name de eigenaar Leon heeft ons ontzettend goed geholpen!

    Verbleven in december 2017

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 58

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Makao