Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Andorra Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Andorra

  • Andorra Park Hotel

    Andorra la Vella, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Ett fantastiskt hotell som hade allt!!! Vi valde juniorsvit med balkong som var super!! Förbeställt parkering. Åt en mycket god och prisvärd middag på hotellets restaurant!! Lugnt läge och nära till centrum! En fantastisk frukost inkl bubbel! Detta hotell är ett första val om man skall besöka Andorra la Vella!!! Rekommenderas varmt!!!

    Recenserades: 29 september 2018 Bodde här September 2018
    Kerstin Sverige
  • Sport Hotel Hermitage & Spa

    Soldeu, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastisk frukost! Bra SPA!

    Recenserades: 21 september 2018 Bodde här September 2018
    Ingalill Sverige
  • Hotel de l'Isard

    Andorra la Vella, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget, mycket centralt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Svårt att hitta dit med bil, mycket trafik och trångt.

    Recenserades: 5 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Elisabet Sverige
  • Hotel Sant Jordi

    Andorra la Vella, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Närheten till det mesta!

    • Den negativa delen av recensionen

      Sängen!

    Recenserades: 4 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Monica Sverige
  • Hotel La Burna Panoràmic

    Sispony, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastisk utsikt och stort rum

    • Den negativa delen av recensionen

      Mögligt bröd och pålägg som åkt ut och in! Vissa av äggen från gårdagen.

    Recenserades: 10 september 2018 Bodde här September 2018
    jessica Sverige
  • Hotel Best Andorra Center

    Andorra la Vella, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Mitt i stan, stort rum, jättegod frukost!

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget att klaga på

    Recenserades: 22 september 2018 Bodde här September 2018
    Heléne Sverige
  • Holiday Inn Andorra

    Andorra la Vella, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Det var ett mycket bra hotell. Perfekt läge. Mycket bra rum. Stor frukostbuffé som var mycket bra.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget kunder vara bättre.

    Recenserades: 22 september 2018 Bodde här September 2018
    Bengt Sverige
  • Hotel Festa Brava

    Andorra la Vella, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Verkligen prisvärt. Kontinental frukost inkluderad för en mycket billig penning. Perfekt läge i/nära Gamla stan med jättebra lokala restauranger och närhet i förhållande till huvudgatan och busstationen i Andorra la Vella! Mycket trevlig och serviceinriktad ägare/personal. Rent och snyggt på rummet.

    • Den negativa delen av recensionen

      Sängen kunde ha varit lite mjukare. :-)

    Recenserades: 27 september 2018 Bodde här September 2018
    Eva Sverige
  • Montecarlo

    Encamp, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Rummen ordinära, rent och städat, börjar bli lite slitet. Middag med förrätt, huvudrätt , dessert och en flaska vin för 12€, inte Michelin-klass förvisso men helt OK för det priset. Fri parkering i garage. Trevlig personal.

    Recenserades: 6 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Kjell Sverige
  • NH Hesperia Andorra La Vella

    Andorra la Vella, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Receptionen mycket hjälpsam,

    • Den negativa delen av recensionen

      Komma ner till garaget

    Recenserades: 11 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Tommy Sverige

Hotell i Andorra med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Eurostars Andorra

    Andorra la Vella, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Fint rum som egentligen var två rum.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trafiken utanför är rätt hård och isoleringen av fönstren borde vara bättre för ett femstjärnigt hotell.

    Recenserades: 18 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    Monika Sverige
  • Frontera Blanca

    Pas de la Casa, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      God service och perfekt läge

    • Den negativa delen av recensionen

      Extremt lyhört och ofräscha rum.

    Recenserades: 28 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    Erika Sverige
  • Hotel Roc de St Miquel

    Soldeu, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevligt och gemytligt litet hotell några hundra meter från centrum i Soldeau. Halvpension med olika alternativa rätter varje kväll. Prisvärda viner och drinkar i baren. Tillräcklig frukost.

    • Den negativa delen av recensionen

      Något lyhört och dåligt drag i handfatets avlopp.

    Recenserades: 4 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Anette Sverige
  • Hotel del Tarter

    El Tarter, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge,personal och frukost.

    • Den negativa delen av recensionen

      Schampo i hinken med bastu vattnen.

    Recenserades: 5 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Jerry Sverige
  • Hotel Copacabana

    Pas de la Casa, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget var bra.

    • Den negativa delen av recensionen

      Parkering, ofräscht rum, dålig städning, kass frukst

    Recenserades: 9 mars 2017 Bodde här Februari 2017
    Filip Sverige

Hotell i Andorra med höga betyg från alla gäster

  • Apartaments Ashome

    Canillo, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Lugnt, bekvämt boende med bra WiFi. Parkering i garage.

    • Den negativa delen av recensionen

      Har man inte bil ligger det lite off. Vi hade bil så det var inga bekymmer för oss.

    Recenserades: 16 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    Lisa Sverige
  • Hotel del Tarter

    El Tarter, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge,personal och frukost.

    • Den negativa delen av recensionen

      Schampo i hinken med bastu vattnen.

    Recenserades: 5 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Jerry Sverige
  • Hotel Meta

    Pas de la Casa, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Jättehärligt hotell med supertrevligt personal som gav tips och hjälpte till med olika bokningar. Vi är mycket glada över vår vistelse i Andorra och med Hotell Meta! /Familjen Cruxzlanders

    Recenserades: 7 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Antonio Sverige
  • Aparthotel Casa Vella

    Ordino, Andorra

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevligt bemötande vid ankomst. Mysig liten by ca fem min med bil från kabinliften i La massana. Lätt att parkera vid hotellet

    • Den negativa delen av recensionen

      Sofforna i lägenheten var slitna

    Recenserades: 7 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Ann Sverige