Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Albanija Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Albaniji

  • Vista mare appartamento

    Sarandë, Albanija

    Još nema recenzija
    • Pozitivni dio recenzije

      Vlasnik objekta je izuzetno ljubazan, na raspolaganju za sve što treba, susretljiv. U kratkom vremenskom periodu je odgovorio na dodatne zahtjeve koje smo imali. Sve pohvale i preporuka za ljetovanje. Plaža u blizini apartmana je prelijepa, a što je najbitnije voda je čista.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Adisa Bosna i Hercegovina
  • Kadrisa Hotel

    Durrës, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve 5 osoblje preljubazno hotel udoban i cist basta exstra

    • Negativni dio recenzije

      Voz koji trubi

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Armin Bosna i Hercegovina
  • Villa Belvedere

    Durrës, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Objekat je čist, uredan.. sve na svom mjestu.. Prezadovoljan sa osobljem, koje je nenametljivo, a u koliko treba neka pomoć u svakom momentu su tu sa osmijehom da Vam pomognu.. Naročito bih izdvojio ljubaznu recepcionerku Silvanu koja sa svojim osmijehom srdačnošću i ljubaznosti iznad prosjeka..hrana odlična.. čistoća odlična.. Hotel i prateći objekti odlični.. Sve pohvale i nadam se da se opet vidimo..

    • Negativni dio recenzije

      Neke male ispravke na početku, ali uz ljubazno osoblje sve je proteklo u najboljem redu...

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    dado Bosna i Hercegovina
  • Hotel Vila Koral

    Durrës, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      *****

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Spaho Bosna i Hercegovina
  • Hotel Garden

    Vlorë, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Bilo je to prelijepo ljetovanje uz srdacno i nadasve usluzno osoblje.Cistoca objekta i higijena sobe na zavidnom nivou kao i hoteli sa 4 ili 5 zvjezdica.Predivna privatna plaza hotela sa sljunkovitom plazom cija cistoca se svakodnevno odrzava.Smjesteni smo bili u dvokrevetnoj sobi s balkonom i bracnim krevetom.Izvrsna i komotna podzemna garaza hotela s liftom.Sve pohvale i preporuke.

    • Negativni dio recenzije

      Nema niti jedne primjedbe!

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Mijomir Bosna i Hercegovina
  • Villamaria Hotel

    Vlorë, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Velicina sobe je ekstra, prostora za sve. Blizu je plaza, a fo nje je put fino betoniran i imaju stepenice koje vode u more. Tlo u moru je pjescano. U sklopu hotela dobijete lezaljke i suncobrane. Hotel se nalazi na udaljenosti od nekih 12 km od Vlore, tako da uopce nema guzve ( za razliku od Vlore u kojoj da sam bio poludio bih od guzvi i brutalnih vozaca ). Tako da je mjesto idealno za sve koji zele bas da odomore i za porodice. Momci koji su radili u restora u hotela su fantasticni, iako slabo govore engleski to nadomjeste svojom srcanoscu i ljubaznoscu.

    • Negativni dio recenzije

      Nije bilo sapuna u kupatilu. Nije velika zamjerka al ipak je nesto sto vam prvo zatreba kada stignete. Sto se dorucka tice, sve sto je bilo ponuđeno biko je ukusno i svjeze, samo bi mogla malo raznovrsnijia ponuda da bude.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Mago Bosna i Hercegovina
  • Hotel Sunrise

    Golem, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazno osoblje, odlično poznavanje engleskog jezika gazdi, blizina plaže, dobar doručak.

    • Negativni dio recenzije

      Loš prilaz za automobile apartmanima, nedostatak posudja u apartmanu sa kuhinjom, u jednom trenutku nije radila klima, losa rasvjeta u apartmanu.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Amir Bosna i Hercegovina
  • Hotel Nacional Vlore

    Vlorë, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 6,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Dorucak ok. Kreveti udobni. Cistoca ok. Osoblje ljubazno

    • Negativni dio recenzije

      Blizina plaze. Cistoca plaze

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Nermina Bosna i Hercegovina
  • Joel Residence

    Durrës, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je dobro,nije dobar wi-fi,balkon nema stola,klima veoma losa,odvod kondeza ide u plasticnu flasu,poplavi balkon,inace klima losa,kreveti udobni

    • Negativni dio recenzije

      Klima,wi-fi i balkon

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Hajro Bosna i Hercegovina
  • Hotel Dollari

    Durrës, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Plaza je veoma blizu. Hrana je ukusna.

    • Negativni dio recenzije

      Polozaj nase sobe je veoma los, direktno iznad kuhinje.

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Nermina Bosna i Hercegovina

Hoteli u Albaniji koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Sky 2 Hotel

    Tirana, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
  • Hotel Shkodra L

    Shkodër, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Izuzetno prostran apartman u blizini pjesacke zone. Sopstveni parking. Uredno i cisto. Vlasnici veoma ljubazni. Dorucak serviran u apartmanu u dogovoreno vrijeme.

    • Negativni dio recenzije

      Nismo mogli ukljuciti postojeci stednjak radi kuhanja caja.

    Datum recenzije: 20. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Dzena Bosna i Hercegovina
  • Tirana International Hotel & Conference Center

    Tirana, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Sadržaji koje ima, doručak, lokacija

    • Negativni dio recenzije

      Buka od obližnjeg gradilišta, loš wc a naročito tuš, nemaju koher za vodu u sobi, na krevetu sam pronašao papire što znači da nije bio pažljivo očišćen i da mu posteljina nije zamjenjena od prethodnih gostiju.

    Datum recenzije: 29. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Anonimno Bosna i Hercegovina

Hoteli u Albaniji koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Anna Apartments

    Sarandë, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je bilo fantastično, toplo preporučujemo objekat svakome ko želi lijep odmor u Sarandi. G-đa Ana i njen suprug Lefter su nam pružili maksimalno uživanje u veoma prostranim, novim i prelijepo namještenim apartmanima veličine preko 70m2, sa izvanrednom, gotovo nevjerovatnom čistoćom, predivnim doručkom u apartmanu, fantastičnom pozicijom na domak plaže Zero-Zero itd. itd. Sve u svemu, nemamo nikakvih zamjerki, samo naj najbolje preporuke

    Datum recenzije: 28. kolovoza 2016. Boravak: kolovoz 2016.
    AlenBiH Bosna i Hercegovina
  • Guest House Villa Lili

    Berat, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubaznost domaćina, govore malo engleski i ruski, doručak sa svježe cijeđenim narančama iz vrta...

    Datum recenzije: 6. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Vedran Albanija
  • Hotel Boutique Restaurant Gloria

    Tirana, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Veoma ljubazno osoblje,prebogat doručak,dobra lokacija,parking.

    Datum recenzije: 3. svibnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    musan Bosna i Hercegovina